تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 506 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

3تا سوال دارم اگه دقیق و نه تلگرافی راهنمایی کنین ممنون میشم.
    1- دکمه ی روشن کردن مه شکن عقب(داخل سپر) و مه شکنهای داخل سپر جلو کجاست؟؟ هر چی اهرم پشت فرمونو چک کردم جواب نداد!
    2-چرا دکمه ی چراغ سقفی داخل کابین تا این بی کیفیته؟؟ صد رحمت به دکمه های ماشینهای اسباب بازی چینی.... حالا از سه حالتی که داره من گذاشتمش روی حالت جلو یعنی باز بودن درها ولی وقتی ماشین خاموشه و همه ی دربها بسته هستند حتی درب صندوق بازم چراغه روشنه!
    3- این ماشین جک برای تعویض لاستیک داره یا نه؟؟ منکه پیداش نکردم.

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه سوالات تو دفترچه خودش جوابش هست

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان میخوام برا لاستیک اقدام کنم رفتم پیش یه آشنا گفت نکسن دارم سایز 185/65/14 که به 206 هم بخوره بدون مشکل
    کلا حساب کرد با تخفیف و اینا گفت 150 باید سر بدی حالا به نظتون همین مارک بگیرم یا نه ؟ این آشنامون فقط مکسس با نکسن داره از شانس ما !

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام دوستان میخوام برا لاستیک اقدام کنم رفتم پیش یه آشنا گفت نکسن دارم سایز 185/65/14 که به 206 هم بخوره بدون مشکل
    کلا حساب کرد با تخفیف و اینا گفت 150 باید سر بدی حالا به نظتون همین مارک بگیرم یا نه ؟ این آشنامون فقط مکسس با نکسن داره از شانس ما !
    سلام
    اگه میخوای 185 بندازی یه نگاهی هم به همون میشلن بنداز! لاستیک بسیار بسیار مقاوم و نرمی مناسب هست و همچنین کیفیت به مراتب بالا! اکثر ماشین هایی که اومدن ایران اوایل که ایرانیزه نشده بودن همه از این برند استفاده میکردن که نشون از مورد قبول بودن اکثر شرکت های ماشین سازی هست!
    راستی اگه خواستی بگیری فقط نمونه آلمانی و یا اروپایی و با تاریخ حداق 12010 به بالا باشه!

5. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

1- دکمه ی روشن کردن مه شکن عقب(داخل سپر) و مه شکنهای داخل سپر جلو کجاست؟؟ هر چی اهرم پشت فرمونو چک کردم جواب نداد!
    2-چرا دکمه ی چراغ سقفی داخل کابین تا این بی کیفیته؟؟ صد رحمت به دکمه های ماشینهای اسباب بازی چینی.... حالا از سه حالتی که داره من گذاشتمش روی حالت جلو یعنی باز بودن درها ولی وقتی ماشین خاموشه و همه ی دربها بسته هستند حتی درب صندوق بازم چراغه روشنه!
    همه سوالات تو دفترچه خودش جوابش هست
    عزیزم بهتر نبود جواب میدادی تا اینکه پاسکاری کنی؟؟ بلد نیستی بگو بلد نیستم یا پست نده!
    دو تا دفترچه ی شونصد صفحه ای داره که بدرد سطل زباله میخوره.
    یکی از دوستانی که وارده جواب بده.ممنون.

7. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام.ببین دوست من شما لاستیک میندازی برای امنیت خودرو و حفظ جونه خودت و خانوادت.
    آشنا و اینا رو بزار کنار و تحقیق کن حسابی بعدش هم بخر.قصد جسارت ندارم
    به خدا آدم همچین جاهایی از آشنا بیشتر ضربه میخوره چون دیگه روش نمیشه رو حرفش حرفی بزنه.
    من این ضربه رو برای خرید لوازم ماشینم خوردم و به شما هم میگم.
    نظر من برای خرید لاستیک:
    1.میشلن
    2.komhu
    3.Roadstone
    4.yokohama
    5.Dunlop
    انتخاب با شماست و نظر دوستان محترم.

9. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام.ببین دوست من شما لاستیک میندازی برای امنیت خودرو و حفظ جونه خودت و خانوادت.
    آشنا و اینا رو بزار کنار و تحقیق کن حسابی بعدش هم بخر.قصد جسارت ندارم
    به خدا آدم همچین جاهایی از آشنا بیشتر ضربه میخوره چون دیگه روش نمیشه رو حرفش حرفی بزنه.
    من این ضربه رو برای خرید لوازم ماشینم خوردم و به شما هم میگم.
    نظر من برای خرید لاستیک:
    1.میشلن
    2.komhu
    3.Roadstone
    4.yokohama
    5.Dunlop
    انتخاب با شماست و نظر دوستان محترم.

من که نظرم رو میشلن ولی میگن میشلن اصل دیگه نیست ! الان سپردم به دوستم بگرده برام پیدا کنه قیمتشم نمیدونم راستی 4 تاش چند ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مثل اینکه اینجا کسی بلد نبود.
    بهتره برم از یک برقکش ماشین بپرسم.

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل اینکه اینجا کسی بلد نبود.
    بهتره برم از یک برقکش ماشین بپرسم.
    دوست عزیز همه ما و ا ونایی که اینجا پست میزارن 206 دارن و بلدن ! اون دفترچه هات فهرست دارن دیگه ؟!
    اینم جوابش دوست عزیز و گرامی
    1- با همونی که چراغاتو روشن میکنی اگه یک درجه در جهت غیرساعتگرد بچرخونی مه شنکای جلو و دو درجه بچرخونی مه شکنای عقب فعال میشه
    2-چطوریه ؟؟ وقتی درارو میبندی و ماشین قفله باز روشنه ؟؟ شما چطوری میبینی که روشنه عزیز؟
    3-بله هستش...زاپاس رو باز کنی توش همه مخلفاتش هست

13. 2 کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز همه ما و ا ونایی که اینجا پست میزارن 206 دارن و بلدن ! اون دفترچه هات فهرست دارن دیگه ؟!
    اینم جوابش دوست عزیز و گرامی
    1- با همونی که چراغاتو روشن میکنی اگه یک درجه در جهت غیرساعتگرد بچرخونی مه شنکای جلو و دو درجه بچرخونی مه شکنای عقب فعال میشه
    2-چطوریه ؟؟ وقتی درارو میبندی و ماشین قفله باز روشنه ؟؟ شما چطوری میبینی که روشنه عزیز؟
    3-بله هستش...زاپاس رو باز کنی توش همه مخلفاتش هست
    آها ایول بشما که درست جواب دادی. دفترچه رو بیخیال میخوام فردا طی مراسمی آتیشش بزنم بسکه مزخرفات توش داره من اندازه ی کنکور اونقدر مطالعه نکردم که حالا بخوام برای روشن کردن مه شکن 600 صفحه جزوه بخونم!
    1-امتحان میکنم خبرش رو میگم فعلاً که خانوم خونه رفته بیرون ماشین رو برای ایشون گرفتم ولی تا جاییکه یادمه اینکار رو کرده بودم و نشده بود. همه جوره با اهرم روشن کردن چراغها ور رفتم کم مونده بود از جا درش بیارم.
    2- نه درها رو بستم از بیرون میبینم چراغ سقفی روشنه. چرا باید توی خونه درها رو قفل کنم! چه کاریه آخه! یعنی تا درها قفل نباشه اون چراغ میخواد برای خودش روشن بمونه و باتری رو خالی کنه! مرحبا به ایران خودرو=ایران خر.
    دوستان شرمنده ولی به جرأت میگم ماشین بیخودیه فنرهای خشک و کوبنده ی ماشین صفر که روی پراید رو واقعاً سفید کرده و کیفیت مواد داخل کابین فوق العاده بد موندم این جز کیسه های هوای دوگانه SRS و بدنه ی قویتر چیش از پراید بهتره.
    Last edited by Penryn; 27-06-2011 at 19:14.

15. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •