سلام ، اخر این پست توضیح دادم عزیز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Take Care![]()
سلام ، اخر این پست توضیح دادم عزیز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Take Care![]()
دوستان فرق Proxy با Socks که در نسخه آخر از هم جدا شده چیه ؟ پراکسی که معلومه چیه، همون پورت فبلطر شکن هاست که میدیم، اون یکی چیه ؟
اکانت های جدید برای گذر از فیلترینگ هست که وارد دنیای IT شده و نرم افزار IDM این امکان رو قرار داده که تو اون قسمت بشه مشخصات LOGIN به این اکانت رو وارد کرد
سلام دوستان
من یه برنامه 14G دانلود کردم که سه تا پارتش 4G و یه پارتش 2G است.
اون سه تاپارت 4G رو اکسترکت کردم و پاکشون کردم حالا که میخوام این 2G را اکسترکت میکنم میگه برای شروع باید پارت قبلی باشه
کسی میتونه کمکم کنه که بدون دانلود پارت قبلی بتونم پارت اخر اکسترکت کنم
ممنون میشم اگه کمک کنیئ اخه با این سرعت دانلود یه پارت 4G ادم پیر میکنه
سلام ، البته سوالتون ارتباط چندانی به این تاپیک نداره ، اما ،
بهتره که پارتهای قبل رو recover کنی از روی هارد
یا اینکه روی همون پارتها راست کلیک کنین و extract to رو بزنین و آدرس بدین و extract بشن فایلها ، بعد میگه که به پارتهای قبل یا بعدی نیاز داره ، اون پنجره رو کلیک نکن ، بزار کپی بشن ، بعد پنجره رو Cancel کن ، فایلهایی که extract شدن سرجاشون هستن.
اگه این راهها عملی نشن ، مطمئن باش هیچ راهی نیست.
Take Care![]()
سلام دوستان
من دو تا مشکل دارم موقع دانلود ویدیو ها از سایتهای امثال یو*تو*ب با idm و یا دانلودر real player :
idm که برا من عشقی (ببخشید کلمه بهتر پیدا نکردم)کار میکنه بعضی وقتا نوار دانلودش بالای صفحه ویدئو مورد نظر ظاهر میشه بعضی وقتا هم نه.موقعی هم که میاد ممکنه اصلا یه ویدئوی دیگه رو (مثلا
از ویدئوهای قبلی) دانلود کنه.مشکل دیگه هم اینکه تو فایرفاکس چطوری میتونم تنظیم کنم که نوارش بالای ویدئوهای یو*تو*ب وامثالهم ظاهر بشه؟ممنون از لطف هر کی که یه جواب جامع بده.
Last edited by expanium; 20-01-2012 at 14:38.
سلام
یه مشکل عجیب دارم با IDM . طول روز لینک هایی که مخوام دانلود کنم رو جمع میکنم بعد تایم میدم که 3 شب به بعد دانلود کنه ولی این عشقیه هر وقت بخواد شروع می کنه دانلود کردن!!!همه حجمم رو به باد میده!
چه کنم؟
مشکل از IDM نیست دوست من.. یک سری ویدئو ها Download-freed هستن یک سری هم نیستن ، اگه باشن همیشه خود IDM میگیره به طور خودکار
اما شما میتونین به Option برنامه برین و تب general و در بخش customize IDM download panels in browsers روی گزینه ی Edit کلیک کنین و باز به تب دوم برین و اونجا سایتهایی رو که میخواین بالای ویدئو اون پانل دانلود ظاهر بشه خودکار وارد کنین داخل لیست و همینطور در تب اول هم نوع فایلها
و همچنین تب File type و در قسمت اول ، فرمت فایلهای ویدئویی رو که میخواین به لیست اضافه کنین.
به این شکل اون ها رو هم به طور خودکار میگیره
Take Care![]()
همچین چیزی امکان نداره دوست من ، یک جای کارتون میلنگه ، ممکنه ساعت سیستمتون تنظیم نباشه ، یا اینکه صف رو درست نچیدین یا اینکه ساعت اتمام کار رو مشخص نکردین، امشب خودتون حواستون بهش باشه ببینین که جریان چیه..
Take Care![]()
سلام همه چی درست بود ولی!
تو قسمت Scheduler تیک گزینه start download on IDM startup رو برداشتم درست شد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)