تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 380 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

با سلام
    چند سوال از IDM
    1- من یه سری فایل دانلود نشده تو IDM دارم حالا میخام ورژن جدید IDM رو که تازه دانلود کردم نصب کنم از طرفی نمیخام فایل های دانلود نشده رو از دست بدم میخام اونا رو تو این جدیده هم داشته باشم تا دانلودشون کنم لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر
    سلام ، اخر این پست توضیح دادم عزیز:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Take Care

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان فرق Proxy با Socks که در نسخه آخر از هم جدا شده چیه ؟ پراکسی که معلومه چیه، همون پورت فبلطر شکن هاست که میدیم، اون یکی چیه ؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان فرق Proxy با Socks که در نسخه آخر از هم جدا شده چیه ؟ پراکسی که معلومه چیه، همون پورت فبلطر شکن هاست که میدیم، اون یکی چیه ؟

اکانت های جدید برای گذر از فیلترینگ هست که وارد دنیای IT شده و نرم افزار IDM این امکان رو قرار داده که تو اون قسمت بشه مشخصات LOGIN به این اکانت رو وارد کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه برنامه 14G دانلود کردم که سه تا پارتش 4G و یه پارتش 2G است.
    اون سه تاپارت 4G رو اکسترکت کردم و پاکشون کردم حالا که میخوام این 2G را اکسترکت میکنم میگه برای شروع باید پارت قبلی باشه
    کسی میتونه کمکم کنه که بدون دانلود پارت قبلی بتونم پارت اخر اکسترکت کنم
    ممنون میشم اگه کمک کنیئ اخه با این سرعت دانلود یه پارت 4G ادم پیر میکنه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه برنامه 14G دانلود کردم که سه تا پارتش 4G و یه پارتش 2G است.
    اون سه تاپارت 4G رو اکسترکت کردم و پاکشون کردم حالا که میخوام این 2G را اکسترکت میکنم میگه برای شروع باید پارت قبلی باشه
    کسی میتونه کمکم کنه که بدون دانلود پارت قبلی بتونم پارت اخر اکسترکت کنم
    ممنون میشم اگه کمک کنیئ اخه با این سرعت دانلود یه پارت 4G ادم پیر میکنه
    سلام ، البته سوالتون ارتباط چندانی به این تاپیک نداره ، اما ،

بهتره که پارتهای قبل رو recover کنی از روی هارد

یا اینکه روی همون پارتها راست کلیک کنین و extract to رو بزنین و آدرس بدین و extract بشن فایلها ، بعد میگه که به پارتهای قبل یا بعدی نیاز داره ، اون پنجره رو کلیک نکن ، بزار کپی بشن ، بعد پنجره رو Cancel کن ، فایلهایی که extract شدن سرجاشون هستن.

اگه این راهها عملی نشن ، مطمئن باش هیچ راهی نیست.

Take Care

داره خودمونی میشه expanium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Milky Way Galaxy

پيش فرض

سلام دوستان
    من دو تا مشکل دارم موقع دانلود ویدیو ها از سایتهای امثال یو*تو*ب با idm و یا دانلودر real player :

idm که برا من عشقی (ببخشید کلمه بهتر پیدا نکردم)کار میکنه بعضی وقتا نوار دانلودش بالای صفحه ویدئو مورد نظر ظاهر میشه بعضی وقتا هم نه.موقعی هم که میاد ممکنه اصلا یه ویدئوی دیگه رو (مثلا

از ویدئوهای قبلی) دانلود کنه.مشکل دیگه هم اینکه تو فایرفاکس چطوری میتونم تنظیم کنم که نوارش بالای ویدئوهای یو*تو*ب وامثالهم ظاهر بشه؟ممنون از لطف هر کی که یه جواب جامع بده.
    Last edited by expanium; 20-01-2012 at 14:38.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    یه مشکل عجیب دارم با IDM . طول روز لینک هایی که مخوام دانلود کنم رو جمع میکنم بعد تایم میدم که 3 شب به بعد دانلود کنه ولی این عشقیه هر وقت بخواد شروع می کنه دانلود کردن!!!همه حجمم رو به باد میده!
    چه کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام دوستان
    من دو تا مشکل دارم موقع دانلود ویدیو ها از سایتهای امثال یو*تو*ب با idm و یا دانلودر real player :

idm که برا من عشقی (ببخشید کلمه بهتر پیدا نکردم)کار میکنه بعضی وقتا نوار دانلودش بالای صفحه ویدئو مورد نظر ظاهر میشه بعضی وقتا هم نه.موقعی هم که میاد ممکنه اصلا یه ویدئوی دیگه رو (مثلا

از ویدئوهای قبلی) دانلود کنه.مشکل دیگه هم اینکه تو فایرفاکس چطوری میتونم تنظیم کنم که نوارش بالای ویدئوهای یو*تو*ب وامثالهم ظاهر بشه؟ممنون از لطف هر کی که یه جواب جامع بده.
    مشکل از IDM نیست دوست من.. یک سری ویدئو ها Download-freed هستن یک سری هم نیستن ، اگه باشن همیشه خود IDM میگیره به طور خودکار

اما شما میتونین به Option برنامه برین و تب general و در بخش customize IDM download panels in browsers روی گزینه ی Edit کلیک کنین و باز به تب دوم برین و اونجا سایتهایی رو که میخواین بالای ویدئو اون پانل دانلود ظاهر بشه خودکار وارد کنین داخل لیست و همینطور در تب اول هم نوع فایلها

و همچنین تب File type و در قسمت اول ، فرمت فایلهای ویدئویی رو که میخواین به لیست اضافه کنین.

به این شکل اون ها رو هم به طور خودکار میگیره

Take Care

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام
    یه مشکل عجیب دارم با IDM . طول روز لینک هایی که مخوام دانلود کنم رو جمع میکنم بعد تایم میدم که 3 شب به بعد دانلود کنه ولی این عشقیه هر وقت بخواد شروع می کنه دانلود کردن!!!همه حجمم رو به باد میده!
    چه کنم؟
    همچین چیزی امکان نداره دوست من ، یک جای کارتون میلنگه ، ممکنه ساعت سیستمتون تنظیم نباشه ، یا اینکه صف رو درست نچیدین یا اینکه ساعت اتمام کار رو مشخص نکردین، امشب خودتون حواستون بهش باشه ببینین که جریان چیه..

Take Care

10. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

همچین چیزی امکان نداره دوست من ، یک جای کارتون میلنگه ، ممکنه ساعت سیستمتون تنظیم نباشه ، یا اینکه صف رو درست نچیدین یا اینکه ساعت اتمام کار رو مشخص نکردین، امشب خودتون حواستون بهش باشه ببینین که جریان چیه..

Take Care
    سلام همه چی درست بود ولی!
    تو قسمت Scheduler تیک گزینه start download on IDM startup رو برداشتم درست شد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •