رفقا یکی کمک کنه. من مشکلم رو صفحه ی قبل گفتم.
رفقا یکی کمک کنه. من مشکلم رو صفحه ی قبل گفتم.
یک سوال اگه همه ی اون آموزش ها و روش های از بین بردن ویروس رو برای یک سیستم اجرا کنیم چی میشه؟
حتی اگه به اون ویروس مبتلا نباشه سیستم؟
من سیستمم بد جور قاطی شده.میخوام دل رو به دریا بزنم و همه ی روش های پست اول رو اجرا کنم.به نظر شما کار درستی هست؟
سلام برادر
هیچی نمیشه مگر این که ویروسی باشه اونارو پاک کنه واگه فایلی هم تو اون آموزش پاک شه حتما باز برا ساختش چیزی هست شما سیستمتون قاطی کگرده منظورتون چیه شاید ویروس باشه
شما برین تو درایو دی
و تو آأرس جلوی d:\ بنویسین autorun.inf ببین اگه فایلی باز شد هرچیتوش نوشته بذار توسایت تادوستان ببینن چه ویروسیه
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
سلام اگه مشکلتون فایلاتونه ومیخواین اول اوناو کپی وبعد فرمت کنین خوب مثال شما یک پوشه به اسم sound.exe دارین اونو اجرا نکنین چون از ویروس fly studio است وبهتر برای اجرا
در آدرس رایانه بنویسین sound وبهش exe اضافه نکنین اونوقت اگر همینویروس بود پوشه مخفی شده رو باز میکنه
برای بقیه هم همین طور
----------------------------------------
نود32 آپدیت شده از تاریخ 6 2010 به بالا
------------------------------------------
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
سلام برای این بهتر پسوند فایلی که توچت درایافت میکنی رو چکنی exe بود یعنی یک فایل اجرایی ممکنه ویروسی چیزی واسه -- باشه وبهتره باز نکنی (هرچند فکرمیکنم خودت انیا وارد تری از من)
شمابهتر از انتی ویروس kasper internet security استفاده کنی
شما برین تو درایو دی
و تو آأرس جلوی d:\ بنویسین autorun.inf ببین اگه فایلی باز شد هرچیتوش نوشته بذار توسایت تادوستان ببینن چه ویروسیه
چیزی که اومد این بود. با تشکر از پیگیری شما.سلام اگه مشکلتون فایلاتونه ومیخواین اول اوناو کپی وبعد فرمت کنین خوب مثال شما یک پوشه به اسم sound.exe دارین اونو اجرا نکنین چون از ویروس fly studio است وبهتر برای اجرا
در آدرس رایانه بنویسین sound وبهش exe اضافه نکنین اونوقت اگر همینویروس بود پوشه مخفی شده رو باز میکنه
برای بقیه هم همین طور
----------------------------------------
نود32 آپدیت شده از تاریخ 6 2010 به بالا
[AutoRun]
open=x3xh.exe
shell\open\Command=x3xh.exe
سلام رضا
خوبی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهرکدوم از اینا خواستی دانلود کن دوتا نهر دوتا میتونن از بینش ببرنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
cvasds2.dl
dsoqq.exe
--------
اما اوون برنامه ها راحتترن شاید اینجوری پاک نشه چون از خودم گفتم
دست شما درد نکنه. اون دومی که اصلا کاری نکرد.
اولی هم موقعی که remove میزدم، رجسیتر کی میخواست
با سلام من موقعی که گزینه show hidden file رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته و فایل های مخفی رو نشون نمیده و دوباره که برمیگردم میبینم که دوباره همون گزینه dont show hidden file فعاله انتی ویروس من 32nod و به نظر میرسه که اپدیت ولی یکی از دوستام میگفت به دلیل تحریم اپدیت نمیشه !(قکر کنم همینجوره چون وقتی قبلا گزینه update رو میزدم یه چکی میکرد و بعد مثلا پیغام میداد که اپدیته ولی الان هیچ اتفاقی نمیفته!!)
من الا باید چی کار کنم ؟
باتشکر
سیستمتون ویروس داره
برین تو رجیستری
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL
chek value
defulte value
رو روی 1 قرار بدین
سلام رضا
spywar doctor
استفاده کن توسایت هست
سلام
چند وقتی هست که سرعت سیستم من به شدت کاهش پیدا کرده ویندوز خیلی دیر لود میشه حدودن باید 6 دقیقه صبر کنیم تا ویندوز از حالت هنگ خارج بشه و ویندوز آماده کار بشه.
بعد موقع شروع ویندوز دو پیغام خطا میاد که یکیش این هست => ttp://img4u.net/images/caup5bh0ns1mg7acloc0.jpg
در بخش ویندوز XP سایت سوالم را پرسیدم گفتند که "سیستم شما ویروس داره باید تو انجمن اورژانس سیستم های آلوده سوالتون رو بپرسید تا بیشتر کمکتون کنند."
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)