من توی ورد وقتی که فارسی تایپ می کنم ی مشکل داره .
چند تا برنامه برای حل این مشکل دارم ولی جواب نمیده.
من توی ورد وقتی که فارسی تایپ می کنم ی مشکل داره .
چند تا برنامه برای حل این مشکل دارم ولی جواب نمیده.
ما در مدرسمون (علامه حلی 1) یک مجله قراره از تابستون بزنیم به نام رایانا . راستش این مجله سابقه ی هشت ساله داره و نمی شه همینجوری چاپش کرد . برای همین من اومدم به جای آفیس 2003 آفیس 2007 رو ریختم .
باید در هر ورق A4 چهار تا صفحه چاپ بشه .
من چی کار کنم؟
دوست عزيز در اين مورد هم بارها بحث شده
شما بايد يه مروري توي اين تاپيك بكني
اين دو تا برنامه هست كه ميتوني امتحان كني
Persian ActivatorTray Layoutکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي اينكار هم ميشه چند روش بكار برد
1- روي همون A4 كار بكني و هنگام چاپ چهار صفحه در يه صفحه پرينت بگيري
2- سايز كاغذ رو تنظيم كني روي سايز مورد نظر يعني سايز A6
...
راستي تبريك بابت تيزهوشي![]()
سلام خدمت دوستان
من در چاپ صفحاتم د ر ورد 2007 مشکل دارم
تنظیمات کاغذ رو در ورد A4 قراردادم و در پرینترم که اون هم Hp 1020 هستش تنظیماتش رو رو ی A4 گذاشتم ولی وقتی چاپ میکنه حاشیه ی پایین رو حذف میکنه
خیلی کارم عجله ایه و تا حالا بارها تنظیمات رو امتحان کردم و حدود 30 تا چاپ گرفتم و مشکلم حل نشده اگه ممکنه یکی کمکم کنه خیی فوریه ممنون میشم اگه یکی زحمتشو بکشه
من خودم hp 1020 دارم ، فكر كنم اصلا ربطي به تنظيمات نداشته باشه و خود چاپگر نتونه گوشه رو چاپ كنه.
به نظر من حاشيرو يك ذره بيار بالاتر
چطوری میشه حاشیه ای که ورد با دستوری که از سایز کاغذ داره میزنه تغییر داد در پرینت پریویو همه چیز عادی و عالیه اما درچاپ مشکل داره
البته یه کاری الآن امتحان کردم شما ببین با این کار اشکال از کجاست
سایز کاغذ رو LETTER , پرینتر رو هم همچنین در نظر گرفتم مشکل حل شد اما وقتی سایز کاغذ و پرینتر رو A4 میذارم چنین مشکلی پیش میاد
اگه ممکنه درباره کل تنظیمات پرینتر یه توضیح مختصر بدید شاید بهتر و با دید مناسبتر ی بشه تنظیمات رو عوض کرد
ممنونم
من خودم وقتي كه ديدم اين طوري ميشه با table حاشيه رو كشيدم.
سلام
شما احتمالا از فونتها مانند nazanin , mitra,titr استفاده می کنید این فونتها مربوط به آفیس های قدیمی بوده و شما باید فونتهایی با پیشوند 2یا B نصب کنید مانند 2nazanin ,2 mitra,2titr یا Bnazanin ,B mitra,Btitr
شما براي حاشيه ها تون چه عددي رو تنظيم كردين ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)