SX20
f/4.5
1/60 sec
ISO 250
![]()
سلام.گوشیتون عجب عکسایی میگیره!!
عکس اول: اون گچ بری و گوشه دیوار نباید تو عکس باشه.اگه اون سیم نبود عکس عالی میشد.
عکس دوم:باز هم کادر
عکس سوم: موضوع رو خوب القا نمیکنه
برای عکس دوم این دوتا کادر به ذهنم رسید.اینم بگم قرار نیست که عکس خام خوب باشه.ادیت نقش مهمی داره
تازه میشد طوری عکس بگیری که اون قفسه به طور کامل معلوم بشه و این حس رو القا کنه که از یه قفس کوچیک در اومده و گرفتار یه قفس بزرگ تر شده.بعدشم سیاه و سفیدش میکردی میشد اسطوره![]()
---------- Post added at 09:28 AM ---------- Previous post was at 09:28 AM ----------
---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:28 AM ----------
دوستان لطف کنن مارو هم از نظراتشون(مخصوصا انتقادِ)بييهره نزارن
از دوست عزیزم t.k واقعا ممنونم
دلم نیمد فقط دکمه تشکر رو بزنم
من زیاد از ادیت و اینا سر در نمیارم
عکسایی که میگیرم رو فقط resize میکنم و میزارم اینجا
شما ماشالا هم حرفه ای هستید همم سلیقه خوبی دارید
بازم تشکر میکنم از دوست عزیزم t.k![]()
![]()
عکس دوم فوق العاده است.اگه عکس اصلی رنگیه ، لطف کن رنگیش رو هم بذار.
عکس اول جای کار داره .چون سیاه و سفیده باید تو نورپردازی و کنتراست ها دقت بشه.باید طوری عکس رو می گرفتین که فقط آسمون پشت درخت باشه
ایول عجب عکسایی گرفتید خیلی قشنگ و هنری هستن , اگه چیزی حالیم بود حتما انتقادم میکرم
این عکسا رو امروز گرفتم
![]()
خواهش میکنم لطف دارین
گوشیتون دوربین خیلی خوبی داره و شما ذهن خوب وآماده وخلاقی دارین
عکس اول و سوم خوبن
عکس سوم: اگه نور روی گل بیشتر بود بهتر میشد یا این که فوکوس رو تغییر میدادی که گلها مات بشن و حوض واضح باشه
موفق باشی
اينم عکس رنگي غروب دريا که دوستمون گفت بزار.ضمنا از لطف دوستانم خيلي ممنونم.شرمنده کردين
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
اينم يکي ديگه.نمک آبرود
![]()
به نظر من رنگیش خیلی قشنگتر سیاه و سفیدشه ( نظر شخصی )
من که دیگه روم نمیشه اینجا عکس بزارم ! :43:![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)