ممنون كه راهنمايي ميكني دوست عزيز
راستش تو اين زمينه من تخصصي ندارم و كسي رو هم نميشناسم كه اين كارو برام انجام بده
ممنون كه راهنمايي ميكني دوست عزيز
راستش تو اين زمينه من تخصصي ندارم و كسي رو هم نميشناسم كه اين كارو برام انجام بده
عزيزم وقتي فرمت كني اطلاعات پاك ميشه ولي بعدش با برنامه o&o كه من خودم 100بار ازش استفاده كردم ريكاوري كن همه چيزات برميگرده
ضمنا هيچ تضميني نيست كه اطلاعاتت خراب نشه ها و منم مسئوليتي قبول نميكنم ولي راهش همينه
در ضمن اگرم نتونستي بيار من برات درستش ميكنم هزينشم البته نديدم ولي 5 تومن ازت ميگيرم
من كار تعميرات لپ تاپ انجام ميدم البته تو خونه قبلا تو يه مغازه بودم ولي بخاطر شغل جديدم اومدم بيرون اگر دوست داري و تهران هستي بيار ببينم اگر بتونم برات تعميرش ميكنم
اگر هم كه دوست نداري كه هيچي ببرش نمايندگي هاردهاي سامسونگ فكر كنم اقاي محمدي يا كريمي بايد باشه اونجا با اون صحبت كن هم منصفه هم خوب وارده كه چيكار كنه
ممنون پس مزاحم خودتون میشم راستی هارد من مکستوره. پس لطف کنید آدرس یا شمارتونو برام پ خ کنید
سلام دوستان من یه هارد 40 دارم میخواستم هارد به هارد کنم زدم یکی از خار هاشو شکوندم حالا موندم درست میشه یا نه آخه واسه من نیست ممنون میشم راهنمایی کنید
باشه من در خدمتم فقط ادرس پيام خصوصي كردم خدمتتون
درست كه نميشه مگه يا بردشو عوض كني يا بگردي برد مشابه پيدا كني پين هاشو جدا كني بزني به اين
اما براي راه اندازيش ميتوني يه تيكه آهني مثلا از مادربردهاي سوخته يا هرچيزي پيدا كنيب با اون بجاش استفاده كني ولي كسي ديگه اي دست بزنه بهش هم لو ميري هم ديگه كار نميكنه حالا كدوم خارو شكوندي ميشه عكس بذاري ازش
دوست عزيز من پيامي دريافت نكردم هنوز
سلام دوستان ...
ممنون میشم اگه کسی اینجا منو راهنمایی کنه !
من یک هارد یک ترابایتی اکسترنال سیگیت دارم که امروز به طور ناگهانی از روی میز افتاد ( حدود کم تر از یک متر )
هارد رو که تست کردم مشکلی نداشت ... ویندوز آن را شناسایی میکنه و تا اینجا هم داده هایی که تست کردم
کپی می شوند ... اما وقتی با چند برنامه تست هارد کار کردم نتایج متفاوتی نشان می دهند :
دو برنامه HDDlife Pro و Hard Drive Inspector وضعیت کلی هارد رو سالم نشون میدن اما برنامه Hard Disk Sentinel
سلامت هارد رو 2 درصد نشون میده ! و حدود 900 بد سکتور پیدا کرده !
به نظر شما هاردم آسیب دیده و اگه دیده جدیه ؟
سلام.با يك روشي ديگر بدون فرمت كردن و با برنامه اي ديگر اين كار را كردم.ممنون
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان این بخش
یک سال پیش به طور عجیبی سیستم ریستارت شد و هارد 128 تبدیل به 32 شد توی تمام اطلاعات بری هاردمو 32 میشناسه و از اون به بعد گاهی اوقات کامپیوتر هنگ می کنه و تصویر به هم میریزه و باید سیستمو دوباره راه اندازی کنی
نا امید شده بودم تا امروز بوت Hiren's BootCD 10.5 دانلود کردم که نرم افزار های جالبی برای تعمیر هارد داشت می خواستم ببینم آیا نرم افزاری برای تعمیر این نوع مشکل هست؟
بسيار عالي براي ما توضيح ميديد با چه روشي دوست عزيز شايد سوال خيليا باشه و اينكه ما هم چيزي ياد بگيريم. مرسي پيشاپيش
اون تستي كه برنامه هاي مختلف نشون ميدن مهم نيست
شما الان هاردت سالم بظاهر ديگه درسته ؟
در مقدار حجمش و سرعتش كه مشكلي نداري؟
اگر نداري اونا مهم نيست ممكنه بد سكتور داشته باشه هاردت اما به ضربه چندان ربطي نداره
مجدد فرستادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)