تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 416 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

دوست عزیز. کم کم دارم قسمت هاش رو می گیرم و نگاه می کنم. از سری tv اش شروع کردم. درسته؟؟؟ این شیپودن بعد از این سری تلویزیونیشه؟؟؟؟
    بله سریه شیپودن بعد از سریه ناروتو هستش...(تو سریه دوم به جای ناروتو شد نارتو شیپودن)...
    ها با من نبودی؟؟؟!!!من نباید جواب میدادم یعنی؟؟؟!!!

2. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ها با من نبودی؟؟؟!!!من نباید جواب میدادم یعنی؟؟؟!!!
    ما و شما نداریم هر کی بتنه جواب دوستان رو باید بده .................
    درسته چند وقت پیش تاپیک چند صفحه چند صفحه جلو می رفت اما حالا انیمه بین ها کم شدن.......یه دلیلش هم همین فیلر ها هستش که به شدت روی اعصاب من یکی رفته ....مانگا رو هم که دمش گرم الان 8 روزه که نسخه قبلی رو دادن بیرون من نمی دونم این کیشیموتو چه کار می کنه که اینقدر دیر به دیر مانگا بیرون می ده..........

شاید اون هم مثل ما امتحانات میان ترمش شروع شده !!!!!1
    کلا خوشحال باش توی بخش انیمه همین یه تاپیک هست که فعال هستش بقیه دارن خاک می خورن...........

شاید امشب مانگای جدید بیاد اگه نیاد میره برای 13 یا 14 ماه........

حالا یه سری بحث جدید هستش که من می خوام شروع کنم ............بزار تا آخر هفته فایل هاش رو پیدا و تجمه کنم .....

4. 3 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

شاید امشب مانگای جدید بیاد اگه نیاد میره برای 13 یا 14 ماه........
    شاید امشب بیاید ...شاید....
    راستی یه سوال از اوایل انیمه...کسی میدونه اون قدرت خونی که کابوتو داشت چی بود!!!!یادتون سر امتحان چونین اون نینجاهای باران زدنش یهو چشم هاش قرمز شد...یا یه صحنه که داشت به ارو چیمارو میگفت که میترسه قدرت خونیش بیدار بشه!!!!!!!!من که تا به حال چیزی ندیدم!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

ناروتو 516:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 2 کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

آخه کی این جنگ شروع میشه ما مردیم از هیجان!!!
    ولی اینائی که احضار شدن مشکوک میزنن...یعنی میتونن طلسم کابوتوچیمارو رو خنثی کنن!!!دلم برای آزوما واون دختره که همراه زابوزا بود خیلی سوخت!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آخه کی این جنگ شروع میشه ما مردیم از هیجان!!!
    ولی اینائی که احضار شدن مشکوک میزنن...یعنی میتونن طلسم کابوتوچیمارو رو خنثی کنن!!!دلم برای آزوما واون دختره که همراه زابوزا بود خیلی سوخت!!!
    خوب مانگای جدید هم اومد . می تونیم حالا یه بحث در حد تیم ملی شروع کنیم ...........اول اینکه اون افرادی که احضار شدند طبق گفته حود کابوتوچیمارو کامل نمیشه کنترلشون کرد و بیشتر هدف کابوتوچیمارو هم این بوده که طرف مقابل رو با دیدن چهره افراد دوست داشتنی ضعیف کنه .....مثلا نجی پدرش رو ببینه یا ساکورا مثلا الدر چویی رو ببینه یا مثلا شیکامارو آسوما رو ببینه.....
    پس معلومه که باز یه جای این تکنیک ایراد داره....بابه خود لرد اروچیمارو هم نمی تونست از این تکنیک کامل استفاده کنه و در مبارزه با هوکاگه سوم هم نتونست کامل افراد احضار شده رو کنترل کنه این که دیگه یه جوجه پرستاره ......

.................................................. .................................................. ...............................

به به جناب دان هم که احضار شدند .......اون رو از کجا می شناختند .....؟؟؟؟؟ چرا احضار شده با اینکه کسی از قدیم دیگه نمونده که اون رو بشناسه جز خود سوناده !!!! حالا چرا احضار شده ؟؟؟؟ سوناده هم که به خط مقدم نرفته ؟؟؟؟؟
    البته آسوما شناختش ولی نه کاملا
    .................................................. .................................................. ...................................

ناروتو هم یه حرکت جدید یاد گرفته اون دستش من رو یاد بازی شیطان هم می گرید نسخه چهار انداخت دست نرو هم اون شکلی بود!!!!!!!!!!!!!!!!1 حالا با اون دست چاکرایی چه می خواد زنه خدا می دونه
    .................................................. .................................................. ....................
    چه حالی کردم با سخنرانی گارا !!!! دمش گرم ......ترکوند حالا همه برای ناروتو ، ناروتو برای همه میشه!!!!!!!
    شعار ساختم از خودم......
    کف کردم جلوی همه اون جوری صحبت کرد...منتظرم تا اینمه این قسمت رو یه روزی دانلود کنم ببینم چه آهنگی روش گذاشتند.......
    .................................................. .................................................. ...............................

جنگ چهارم نینجاها شروع شده........جنگ سوم زمان هوکاگه چهارم و موقعی که کاکاشی تازه 12 ساله بوده آغاز شده.....جنگ دوم هم زمانی که گروه جیرایا ، سوناده ، اوروچیمارو بودند شروع شد............جنگ اول میشه کی ؟؟؟؟؟ همون جنگی که توش هوکاگه اول و مادارا برنده شدند و با هم دهکده برگ رو تشکیل دادند.؟؟؟؟؟؟؟
    .................................................. .................................................. ...................................

10. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

جنگ چهارم نینجاها شروع شده........جنگ سوم زمان هوکاگه چهارم و موقعی که کاکاشی تازه 12 ساله بوده آغاز شده.....جنگ دوم هم زمانی که گروه جیرایا ، سوناده ، اوروچیمارو بودند شروع شد............جنگ اول میشه کی ؟؟؟؟؟ همون جنگی که توش هوکاگه اول و مادارا برنده شدند و با هم دهکده برگ رو تشکیل دادند.؟؟؟؟؟؟؟
    بله که هکاگه اول کونوها رو تشکیل داد وقوم اوچیها رو کنار زد...

به به جناب دان هم که احضار شدند .......اون رو از کجا می شناختند .....؟؟؟؟؟ چرا احضار شده با اینکه کسی از قدیم دیگه نمونده که اون رو بشناسه جز خود سوناده !!!! حالا چرا احضار شده ؟؟؟؟ سوناده هم که به خط مقدم نرفته ؟؟؟؟؟
    البته آسوما شناختش ولی نه کاملا
    به نظر شما این احضارا بعضی هاشون غیر منطقی نیست؟؟؟مثلا همین زابوزا و یا همون هانزو...(که اصلا معلوم نشد هانزو کی مرد!!!)اصلا بعضی ازاین احضارا رو خود اوروچیمارو هم نمیشناخت چه برسه به کابوتو!!!

ناروتو هم یه حرکت جدید یاد گرفته اون دستش من رو یاد بازی شیطان هم می گرید نسخه چهار انداخت دست نرو هم اون شکلی بود!!!!!!!!!!!!!!!!1 حالا با اون دست چاکرایی چه می خواد زنه خدا می دونه
    فکر کنم رنگ این دست چاکرائی که بوسیله چاکرای کیوبی درست شده نارنجی باشه نه؟؟؟ولی اون پسره(اسمش یادم رفته)همون راهبه که پدرش دوست آزوما بود وبه همراه سه نینجای دیگه به کونوها حمله کردن آبی بود!!!!اون قبلا این تکنیک رو یاد گرفته بود...ولی با خارج شدن چاکرای کیوبی تکنیکش از دست رفت!!!نرو هم دستش آبی بود!!!(آبی روشن!!!)

خوب مانگای جدید هم اومد . می تونیم حالا یه بحث در حد تیم ملی شروع کنیم ...........اول اینکه اون افرادی که احضار شدند طبق گفته حود کابوتوچیمارو کامل نمیشه کنترلشون کرد و بیشتر هدف کابوتوچیمارو هم این بوده که طرف مقابل رو با دیدن چهره افراد دوست داشتنی ضعیف کنه .....مثلا نجی پدرش رو ببینه یا ساکورا مثلا الدر چویی رو ببینه یا مثلا شیکامارو آسوما رو ببینه.....
    پس معلومه که باز یه جای این تکنیک ایراد داره....بابه خود لرد اروچیمارو هم نمی تونست از این تکنیک کامل استفاده کنه و در مبارزه با هوکاگه سوم هم نتونست کامل افراد احضار شده رو کنترل کنه این که دیگه یه جوجه پرستاره ......

یه صحنه کابوتوچیمارو گفت که فعلاا فقط حرکاتشون رو کنترل میکنه وبه موقش اونا رو به دستگاه های بی رحم آدمکش تبدیل میکنه!!!آگه درست متوجه شدم!!!یعنی میتونه کاملا کنترلشون کنه!!!ولی هنوز از میزان قدرتشون چیزی نفهمیدیم...میتونن تکنیکائی رو که موقعی که زنده بودن اجرا کنن یعنی؟؟؟!!!

از پائین به بالا پستتون رو جواب دادم...

12. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

راستی یه سوال از اوایل انیمه...کسی میدونه اون قدرت خونی که کابوتو داشت چی بود!!!!یادتون سر امتحان چونین اون نینجاهای باران زدنش یهو چشم هاش قرمز شد...یا یه صحنه که داشت به ارو چیمارو میگفت که میترسه قدرت خونیش بیدار بشه!!!!!!!!من که تا به حال چیزی ندیدم!!!
    من که اینارو یادم نمیاد.میشه یکم بیشتر توضیح بدین

چه حالی کردم با سخنرانی گارا !!!! دمش گرم ......ترکوند حالا همه برای ناروتو ، ناروتو برای همه میشه!!!!!!!
    شعار ساختم از خودم......
    کف کردم جلوی همه اون جوری صحبت کرد...منتظرم تا اینمه این قسمت رو یه روزی دانلود کنم ببینم چه آهنگی روش گذاشتند.......
    منم خیلی حال کردم.قبلا از گارا متنفر بودم شدید.ولی از بعد از اینکه اومد به لی کمک کرد وقتی که میخواستن ساسوکه رو ببرن پیش اوروچیمارو ; کم کم نظرم عوض شد.الان خیلی خیلی دوستش دارم.

فکر کنم رنگ این دست چاکرائی که بوسیله چاکرای کیوبی درست شده نارنجی باشه نه؟؟؟ولی اون پسره(اسمش یادم رفته)همون راهبه که پدرش دوست آزوما بود وبه همراه سه نینجای دیگه به کونوها حمله کردن آبی بود!!!!اون قبلا این تکنیک رو یاد گرفته بود...ولی با خارج شدن چاکرای کیوبی تکنیکش از دست رفت!!!نرو هم دستش آبی بود!!!(آبی روشن!!!)
    اون قسمتا که فکر کنم فیلر بود.

بیچاره آنکو که هنوز جنگ تموم نشده فاتحشه باید بخونیم.واقعا خیلی ظلمشه با اون بلایی که اوروچیمارو موقعی که شاگردش بود سرش آورد.

امیدوارم نمیره

راستی دیدین توبی به کابوتوچیمارو گفت که لشکر زتسو رو برای محافظت از ساسوکه فعلا نمیفرسته جنگ.معلومه که ساسوکه خیلی برای توبی مهمه.معلوم نیست چه نقشه ای واسه ساسوکه داره.

14. این کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

من که اینارو یادم نمیاد.میشه یکم بیشتر توضیح بدین
    اوایل سریه ناروتو رو ندیدین؟؟؟موقع امتحانات چونین بود دیگه....

منم خیلی حال کردم.قبلا از گارا متنفر بودم شدید.ولی از بعد از اینکه اومد به لی کمک کرد وقتی که میخواستن ساسوکه رو ببرن پیش اوروچیمارو ; کم کم نظرم عوض شد.الان خیلی خیلی دوستش دارم
    شدیدا تائید میشه...

کدوم قسمت؟؟؟نه بابا اون موقع اصلا فیلری وجود نداشت...همون صحنه هائی که ناروتو با کیوبی درونش میجنگه واونو وتدار به عقب نشینی میکنه و به دوستش (همون راهب )که پدرش چاکرای کیوبی رو توش مهر کرده بود کمک میکنه تا اونو کنترل کنه...همون راهب که دست راستش همیشه باند پیچی بود ومیتونست از اون تکنیک وحشتناک(دست چاکرائی)استفاده کنه...

بیچاره آنکو که هنوز جنگ تموم نشده فاتحشه باید بخونیم.واقعا خیلی ظلمشه با اون بلایی که اوروچیمارو موقعی که شاگردش بود سرش آورد
    مار میدونه چطور با مار باید مبارزه کنه...اون تیکه ای که هردو از تکنیک دست ماری مخفی استفاده کردن خیلی هیجان زده شدم...ولی آره حیفه که بمیره ...اونم توسط کابوتوچیمارو!!!
    راستی دیدین توبی به کابوتوچیمارو گفت که لشکر زتسو رو برای محافظت از ساسوکه فعلا نمیفرسته جنگ.معلومه که ساسوکه خیلی برای توبی مهمه.معلوم نیست چه نقشه ای واسه ساسوکه داره
    لشکر زتسو رو که فرستادن...اون زتسوئی که نصف سیاه ونصف سفید بود برای محافظت از ساسکه گزاشتن...فکر کنم اون با بقیه یه فرقائی داره!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

کدوم قسمت؟؟؟نه بابا اون موقع اصلا فیلری وجود نداشت...همون صحنه هائی که ناروتو با کیوبی درونش میجنگه واونو وتدار به عقب نشینی میکنه و به دوستش (همون راهب )که پدرش چاکرای کیوبی رو توش مهر کرده بود کمک میکنه تا اونو کنترل کنه...همون راهب که دست راستش همیشه باند پیچی بود ومیتونست از اون تکنیک وحشتناک(دست چاکرائی)استفاده کنه...

درسته اون قسمت ها رو فقط در انیمه وجود داشتند و گویا در مانگا نبودند.............و برای این ساخته شده بودند که ما با شخصیت آسوما بیشتر آشنا بشیم چون بعد از اون قسمت سریع آسوما توسط اعضای آکاتسوکی کشته میشه و بیشتر برای معرفی آسوما بود ....

بیچاره آنکو که هنوز جنگ تموم نشده فاتحشه باید بخونیم.واقعا خیلی ظلمشه با اون بلایی که اوروچیمارو موقعی که شاگردش بود سرش آورد.

انکو مسئول امتحانات چونین ها بوده و نمیشه به همین راحتی دست کم گرفتش البته درسته قوی نیست ام همچین ضعیف هم نباید باشه به هر حال اونم یکی از افراد منتخب لرد اوروچیمارو بوده پس نباید ضعیف باشه !!!!!!!!!!

لشکر زتسو رو که فرستادن...اون زتسوئی که نصف سیاه ونصف سفید بود برای محافظت از ساسکه گزاشتن...فکر کنم اون با بقیه یه فرقائی داره!!!
    کلا زتسو ها دونوع هستن یکی اون سفیده و اون یکی هم سیاهه که قابلیت جدا شدند از هم رو هم دارن .......یادتونه یکیش رفت مبارزه کیسامه با کیلر بی رو نگاه کنه و اون یکی با مادارا به جلسه کاگه ها حمله کردند به همراه ساسوکه...........
    الان از روی زتسو سفیه یه لشکر 100 هزار تایی ساختند چون گویا هم قابلیت تکثیر داره ( توی همون جلسه کاگه ها یهو پیداش شد و گفت : ساسوکه رو می خواید ؟؟؟ ساسوکه کجاست ؟؟ ساسوکه این جاست ، ساسوکه همه جاست !!!!!!!! )و هم می تونه مبارزه کنه اون سیاه هم که گویا برای بررسی مبارزه ها و تشخیص تکنیک ها خیلی تبحر داره ( اول اون فهمید در مبارزه ایتاچی با ساسوکه که ایتاچی یه مشکلی داره و همه قدرتش رو نداره ) .............

به هر حال حالا ساسوکه چشم های ایتاچی رو داره و یه ماگیکو خفن ، هم می تونه سوسانو بزنه هم آماتراسو و هم اون تکنیک برق قوی خودش رو .....چشم هاش هم گویا مهمه و مادارا به دنبال چشم های اون هستش چون بعد از خودش گویا اون تنها کسی از خاندان ایتاچی ها هست که چشمهاش پیوند خورده و می تونه مانگیکو نامحدود اجرا کنه....حتی ایتاچی هم مانگیکو نامحدود نداشت و چشمهاش آسیب می دید..............

احتمالا قدرت خونی مارمولکیش رو گفته ...........از بس که آدم موزی و مارمولکی هستش .....حالا هم که با مار پیوند خورده ..... قسمت مارش بیشتر شده !!!!!

17. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •