این بازی تو ویستا جواب میده؟
این بازی تو ویستا جواب میده؟
راستی یه سوال دیگه هم داشتم اونایل مقدار تمایلشون برای اومدن به تیم 0 رو به هیچ عنوان نمیشه خرید؟
فکر میکنم مشکل شما سیو نشدن بازیه که همه در ابتدا داشتن
یه دسته نصب کن و اونو بزار روی Com 1 تو قسمت تنظیمات کیبورد
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم![]()
آره دوست من من ميخوام كاملا دستي سوييچ بكنم و سيستم اين كار را اصلا انجام نده وگرنه خودم هم ميدونم با L1 اينكار انجام ميشه
سلام
بعد از نصب بازي اخطار مي دهد كه كارت گرافيكي pixel shader 1.x را ندارد. اما كارت گرافيكي fx 5200 است كه سايت كونامي نوشته كه بازي را پشتيباني مي كند. ضمناً از روي dvd بازي directx 9 را مجدداً نصب كردم، رزولوشن بازي هم روي low است اما باز هم اين اخطار را مي دهد و بازي اجرا نمي شود.
لطفاً راهنمايي كنيد.
دوست عزيز وقتي كه روي Low بازي ميكني تماشا گرهارو نميتوني ببيني
عزيزم يه خرده بيشتر توضيح ميدي منم اين مشكل رو دارم مثلا وقتي يه تيم ميسازم از بازي كه خارج ميشم بعدا بيام توي بازي كل تيمي كه ساخته بودم پاك ميشه لطفا كمك كنيد.ممنون
آقايjavad_yas14از كمكتون تشكر ميكنم.اميدوارم جبران كنم.
Last edited by mohammad_dj_kazin; 21-01-2008 at 13:20.
آره عزيزم جواب ميده تازه با كيفيت بهتر از XP
![]()
عزيزم سلام.انتخاب سطح بازي كه براي من هم ميپرسه اما اينكه سيو مستر ليگ و كاپ و .... هم پاك ميشه حتما يه مشكلي داري.يه سايت بهت ميدم براي pes 2008 است برو شايد بتوني يه چيزي پيدا كني.يه وبلاگ هم ميدم دوست خودم هستش هر درخواستي داشته باشي ميزاره بورو توي قسمت نظرات وبلاگش بگو كه اين مشكل رو داري احتمالا برات حل ميكنه چون من خودم هر وقت هر درخواستي داشتم برام گذاشته.امتحانش مجانيه.
آدرس اون سايته:آدرس وبلاگ دوستم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط بدي وبلاگش اينه كه دير آپ ميكنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي يه چيزي تو برنامه FREEZE روي دستگاهت نصب نيست؟؟؟؟؟؟؟؟
اين برنامه نميزاره اطلاعاتي روي درايو C ريخته بشه و فورا اون رو DELETE ميكنه.اگه اين برنامه رو داري حتما پاكش كن.
ايشلاااااا كه توام ميتوني از اين بازي لذت ببري بازيه توپيه نميخوام دلت رو بسوزونمولي اگه نتوني بازي كني از دستت رفته.
باي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)