تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 357 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 3564

نام تاپيک: کلوپ N95 8gb

پروفشنال amin-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

آقا مال من دیروز خاموشش کردم که سیم کارتمو عوض کنم خاموش شد دیگه بالا نیومد نوکیا می نوشت دیگه نمی یومد بعدشم اینکه شب قبلش با بلوتوث یه سری برنامه ریخته بودم روش یارو که فلشش کرد گفت ویروس داشته از وقتی فلشش کرده هر وقت روشنش می کنم Installing میاد کلی هم طول میکشه اگه کنسلشم کنی سرعت گوشی خیلی میاد پایین البته کنسل که نمیشه هاید میشه این مال چیه؟ آخه قبلا نمی یومد بعدشم اینکه وقتی تموم میشه میگه Untraus program in your phone یه همچین چیزایی
    مال شما چقد هنگ میکنه ریست میشه؟
    گوشی من که اصلا هنگ نمیکنه . ریست هم نشده تا حالا . (بزنم به تخته.)
    برای این مشکلت که ابتدای روشن کردن گوشی مینویسه Installing و باید صبر کرد تا بره :
    گوشی رو در حالت Data Transfer به Pc وصل کن .برو به پوشه ی Private . (البته این پوشه مخفیه.از Folder option برو نمایانش کن.)
    بعد دنبال یه پوشه بگرد که آخرش نوشته ce .
    برو تو این پوشه و هرچی توش هست رو پاک کن . هیـــــــــــــــچ مشکلی پیش نمیاد و دیگه Installing هم نمیاد.
    خودم همیشه همین کارو انجام میدم.

2. 2 کاربر از amin-se بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aref.moradi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

وقتی از نوکیا مپ استفاده میکنم محل منو باعلامت نشون میده ولی هیچ نقشه ای نیست

پروفشنال papiyoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

برنامه ای هست که فلاش گوشی رو روشن نگه داره به عنوان چراغ قوه ازش استفاده کنیم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aref.moradi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه Snip3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

گوشی من که اصلا هنگ نمیکنه . ریست هم نشده تا حالا . (بزنم به تخته.)
    برای این مشکلت که ابتدای روشن کردن گوشی مینویسه Installing و باید صبر کرد تا بره :
    گوشی رو در حالت Data Transfer به Pc وصل کن .برو به پوشه ی Private . (البته این پوشه مخفیه.از Folder option برو نمایانش کن.)
    بعد دنبال یه پوشه بگرد که آخرش نوشته ce .
    برو تو این پوشه و هرچی توش هست رو پاک کن . هیـــــــــــــــچ مشکلی پیش نمیاد و دیگه Installing هم نمیاد.
    خودم همیشه همین کارو انجام میدم.
    وقتی میزنم Data Transfer میگه که نمیشه استفاده کنی چون Massagin داره از مس مموری استفاده میکنه چون مسیجام اونجا save میشه اونم که تغییر میدم باز میگه یه برنامه دیگه داره ازش استفاده میکنه هر وقتیم که میزنم dayta transfer تم گوشی هر چی باشه میشه همون تم مشکیه برا چند لحظه جریان این چیه؟

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

خب معلومه. چون نقشه ای برا کشور ما نیست.
    برای اینکار باید از برنامه ی اسمارت کام استفاده کنی که نقشه های ایران رو داشته باشه.
    برو قسمت برنامه های کاربردی اس 60 ویرایش سوم.

برنامه ای هست که فلاش گوشی رو روشن نگه داره به عنوان چراغ قوه ازش استفاده کنیم ؟
    نه!!!!!!!!!!!
    به طور مداوم که نه.این فلاش ها قابلیت روشن موندن طولانی نداره. برای اینکه از فلاش استفاده کنی؛انگشتت رو بزار جلو لنز و هی فوکوس کن.این طوری 5 ثانیه روشن میمونه.

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

وقتی میزنم Data Transfer میگه که نمیشه استفاده کنی چون Massagin داره از مس مموری استفاده میکنه چون مسیجام اونجا save میشه اونم که تغییر میدم باز میگه یه برنامه دیگه داره ازش استفاده میکنه هر وقتیم که میزنم dayta transfer تم گوشی هر چی باشه میشه همون تم مشکیه برا چند لحظه جریان این چیه؟
    شما احیانا فونت گوشی رو تغیر ندادین؟؟؟؟؟
    شما دکمه ی منو رو چند ثانیه نگه دار. ببین چیزی باز هست؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

نه فونتو عوض نکردم برنامه هم هم اجرا نیست چک کردم!

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

یه مشکل دیگه هم تازه پیدا کرده وقتی که دکمه مولتی مدیاشو میزنم منو مولتی مدیا نمیاد اون Data Transfer هم که قبلا اگه مسیجم رو مس مموری نصب میشد میومد حالا نمیاد باید عوضش کنم!

داره خودمونی میشه عشق نو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اصلا دست بهش نزن هیچ وقت هم قابشو عوض نکن. اونایی هم که میگی خش نیست اگه دقت کرده باشی رنگ شیشه لنز آبی رنگه همون رنگ آبیه که داره پاک میشه. کم کم کل شیشه سفید میشه .روی ال سی دی هم اگه از روز اول 1000تومن خرجش می کردی و یه برچسب ال سی دی می چسبوندی روش خش نمی افتاد.
    ممنونم ازراهنمائیتون،ظاهرا همینطوره کم کم داره همش یکنواخت می شه

راستش برچسب ال سی دی هم گرفتم،ولی بعدازاینکه 3هفته گذشت،هم زیرش حباب افتاد وهم حیفم اومد از این کیفیت به این باحالی ال سی دی استفاده نکنم واسه همیا برچسب ال سی دی رو بیخیال شدم البته عمقی نیست میشه بیخیالش بود...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •