تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 213 از 1635 اولاول ... 1131632032092102112122132142152162172232633137131213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض با اينكه مي دونم اينجا جاش نيست

با اينكه مي دونم اينجا جاش نيست اما بهتر از اينجا جاي رو نمشناسم
    پرينترهاي مخصوص عكس كه حدود 50 تومن قيمت دارن كيفيت چاپشون چطوره در حد چاپ آتليه است رنگاشون گرونه ؟ با يه سري جوهر چندتا عكس ميشه چاپ كرد؟ كلا هر عكس با كاغذ و جوهر چقدر ميافته؟
    بازم ممنون

2. این کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

پرينترهاي مخصوص عكس كه حدود 50 تومن قيمت دارن كيفيت چاپشون چطوره در حد چاپ آتليه است رنگاشون گرونه ؟ با يه سري جوهر چندتا عكس ميشه چاپ كرد؟ كلا هر عكس با كاغذ و جوهر چقدر ميافته؟
    بازم ممنون
    من5-6 ساليه يه پرينتر 7350 اچ پي دارم كه مخصوص عكاسي هست و تو بيشتر عكاسي ها پيدا ميشه.كيفيت عكس هاش بالاست و همون حديه كه بيرون چاپ ميكنن.اما قيمت دو تا كارتريجش حدود 64 تومنه كه زياده.اولين بار كه گرفتم كلي عكس در اندازه آ4 باهاش چاپ كردم ولي بعد از ماهها استفاده مداوم رنگش تموم شد.يه بار هم كارتريجشو شارژ كردم اما مثل كيفيت اول نبود.الانم فقط رنگ سياه داره براي كارهاي معمولي.ولي حيف كه رنگ نداره چون واقعا كارش درسته.راستش نميدونم چند عكس رو ميشه باهاش چاپ كرد ولي ميدونم زياد بود.الان قيمت چاپگره شايد 100 تومن باشه .شايدم كمتر.هر برگ مخصوص چاپ هم كه گلاسه هستهر برگ آ4 حدود 450 تومنه.البته الان چاپگر هاي بسيار عالي و جديد تو بازار هستن.

4. 2 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بازم ممنون
    کیفیت چاپشون درحد آتلیه هیچوقت نخواهد بود.کلا سیستم چاپ عکس توی آتلیه بر اساس Negative light و نوری هستش.این پرینتر ها جوهری.
    هزینه هرعکس 15*10 حدودا 350 تومن در میادش با این پرینتر ها.بسته شامل چند تا کاغذ آماده و کارتریج هستن که میخرین از بازار.

سلام.unfoegiven جان.دو مدل کامپکتی که ذکر کردین دیگه تولید نمیشن.
    ببین عزیزم.مشکل من سر رنگ عکس های فوجی 2000 هست.من عکسهای a1000 رو دیدم و از نظر رنگ عکس خیلی عالی بودن.عکسهای فوجی خیلی بی رنگ هستن. این که یکدفعه رفتم سراغ کامپکت ها چون بیشتر از 300 نمی تونم هزینه بزارم و دوربین کامپکت بالای 200 هم به نظرم عاقلانه نیست خریدنش.
    خیلی ساده بگم.از عکسهای دوربین های کنون خوشم میاد چون خیلی پررنگ هستن.
    عکسهای a1000 هم به نظرم مثل عکسهای sx10 هستن.
    فکر نکنم بین دوربین های کامپکت و سو پرزوم ها فرقی جز تفاوت در زوم و قدرت فلاش باشه.
    فرض کن از یک گل قرمز عکس بگیری و اونوقت رنگ گل صورتی در بیاد.از اینش میترسم.
    اونوقت دیگه سوپرزوم بودن به چه درد میخوره؟اول باید عکس خوب بگیره تا بعد به سوپرزومش برسیم.
    اگه نظری داری از نظرت استقبال میکنم.مرسی ازت و دیگر دوستان.
    شما پاناسونیک رو دیدین.S2000 رو هم دیدین.کنون رو هم که میگین گرونه.
    کاری ندارما شاید شما از سونی بدتون بیاد.ولی یه نگاهی هم به H50 بندازین بد نیست.
    بازم میل خودتونه.

6. 2 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

H50 به نظر من دوربین بدی نیست. درسته که کیفیت عکس هاش به sx10 نمیرسه. ولی اون هم انتخاب خوبیه. به این مساله هم توجه داشته باشین که h50 در کنار sx10 که هم قیمتشه در بازار خارج گرون ترین سوپر زوم هست. و اینجا 100 تومن اختلاف قیمت دارن. سونی از نظر رنگ عکس خیلی خوبه. و فلاش و فوکوس خوبی هم داره.
    من فکر نمیکنم دیگه اختلاف رنگ در حدی باشه که یه گل قرمز صورتی بشه. ممکنه کمرنگ یا پررنگ بشه ولی فقط در همین حد.
    جناب 741852 من متوجه نشدم از چه نظر میگین کامپکت بالای 200 عاقلانه نیست؟
    None of these cameras can capture quite the same level of sharp detail as the best compact cameras with smaller zoom ranges, but you'll need to be producing big prints to see the difference

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من5-6 ساليه يه پرينتر 7350 اچ پي دارم كه مخصوص عكاسي هست و تو بيشتر عكاسي ها پيدا ميشه.كيفيت عكس هاش بالاست و همون حديه كه بيرون چاپ ميكنن.اما قيمت دو تا كارتريجش حدود 64 تومنه كه زياده.اولين بار كه گرفتم كلي عكس در اندازه آ4 باهاش چاپ كردم ولي بعد از ماهها استفاده مداوم رنگش تموم شد.يه بار هم كارتريجشو شارژ كردم اما مثل كيفيت اول نبود.الانم فقط رنگ سياه داره براي كارهاي معمولي.ولي حيف كه رنگ نداره چون واقعا كارش درسته.راستش نميدونم چند عكس رو ميشه باهاش چاپ كرد ولي ميدونم زياد بود.الان قيمت چاپگره شايد 100 تومن باشه .شايدم كمتر.هر برگ مخصوص چاپ هم كه گلاسه هستهر برگ آ4 حدود 450 تومنه.البته الان چاپگر هاي بسيار عالي و جديد تو بازار هستن.
    کیفیت چاپشون درحد آتلیه هیچوقت نخواهد بود.کلا سیستم چاپ عکس توی آتلیه بر اساس negative light و نوری هستش.این پرینتر ها جوهری.
    هزینه هرعکس 15*10 حدودا 350 تومن در میادش با این پرینتر ها.بسته شامل چند تا کاغذ آماده و کارتریج هستن که میخرین از بازار.

.
    الان قيمت 13*18 بين 300تا400 تومن كه 400 تومني به نظرم عالي تر از 300 تومنيه بود ( اون عكساي كه چاپ كردم) با اين حساب از آتليه گرونتر ميشه
    پسرخاله ام هم يه پرينتر ليزري hp داره رنگي اما كيفيتش اصلا چنگي به دل نميزنه
    شنيده بودم جوهر افشانها بهتر از ليزريها عمل مي كنن اما در مورد پرينترهاي مخصوص عكس چيزي نمي دونم
    بازم ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.از سونی بدم نمیاد ولی باتریش نگرانم میکنه.سونی فقط فکر ال سی دی بزرگ بوده.فکرش رو نکرده که بابا این ال سی دی برق میخواد.من از باتری این دوربین نگرانم.
    از fz28 که اصلا خوشم نمیاد و اگه میخواستم اینقدر پول بدم sx10 رو میگرفتم.البته این رو هم بگم که همون کنون و سونی و پانا(عکسهاشون که در اون سایت بود)آسمون خیلی آبی بود.والا در شهر ما آسمان اینقدر آبی نیست.
    من هم مشکلم سر همین رنگ هاست.البته بگم که دوربین های آنالوگ هم کلا رنگ رو کمتر از واقیعت در میارن.
    به این فکر افتادم که اگه قرار باشه رنگها خوب در نیاد برم یه کامپکت بخرم که حداقل رنگش مثل بچه آدم خوب باشه.
    به نظرم هم بالای 200 ارزش خرید کامپکت نداره.چون کامپکت هایی هستن که بالای 300 و حتی نزدیک 400 قیمت دارن.
    اگه قرار باشه اینقدر پول داد که همون سوپرزوم ها بهتر هستن.
    اون چیزی که من میگم فوجی 2000 عکسهاش کم رنگ هستن فقط در حد گمان و حدس هست براساس عکسهای دوستان.
    چون من خود سوژه رو که ندیدم که بخوام بگم رنگش چه طوری در اومده.ولی از عکسهایی که از دوربین های کنون دیدم کلا عکسهای پررنگی دارند.شاید هم از واقعیت پررنگ تر.
    بچه ها موندم چکار کنم.یه شعر هست که میگه :
    آن یکی خر داشت پالانش نبود...........یافت پالان گرگ خر را در ربود(مولوی)
    حالا حکایت کار منه.تا دیروز میگفم فوجی نیست حالا که پیدا کردم میگم به فوجی شک دارم.
    ولی هنوز وقت دارم.اگه در مورد فوجی اشتباه میکنم یکی منو از اشتباه در بیاره.
    از دوستان کسی میتونه با فوجی 2000 یه عکس از یه گل پررنگ بگیره؟یا یه چیز پررنگ زیر نور روز.
    کم کم دیگه دوستان دارن از دستم عصبانی میشن.اگه چند روز دیگه هم صبر کنید از شر من شاید خلاص بشید.
    از همه دوستان ممنونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.unfoegiven جان.دو مدل کامپکتی که ذکر کردین دیگه تولید نمیشن.
    ببین عزیزم.مشکل من سر رنگ عکس های فوجی 2000 هست.من عکسهای a1000 رو دیدم و از نظر رنگ عکس خیلی عالی بودن.عکسهای فوجی خیلی بی رنگ هستن. این که یکدفعه رفتم سراغ کامپکت ها چون بیشتر از 300 نمی تونم هزینه بزارم و دوربین کامپکت بالای 200 هم به نظرم عاقلانه نیست خریدنش.
    خیلی ساده بگم.از عکسهای دوربین های کنون خوشم میاد چون خیلی پررنگ هستن.
    عکسهای a1000 هم به نظرم مثل عکسهای sx10 هستن.
    فکر نکنم بین دوربین های کامپکت و سو پرزوم ها فرقی جز تفاوت در زوم و قدرت فلاش باشه.
    فرض کن از یک گل قرمز عکس بگیری و اونوقت رنگ گل صورتی در بیاد.از اینش میترسم.
    اونوقت دیگه سوپرزوم بودن به چه درد میخوره؟اول باید عکس خوب بگیره تا بعد به سوپرزومش برسیم.
    اگه نظری داری از نظرت استقبال میکنم.مرسی ازت و دیگر دوستان.
    بنظرم بین a1000 و sx10 تفاوت ها زیاده .من جنس عکس های دوربین های compact در این رده ها رو زیاد دیدم. قابل قیاس نیست. حالا از اینکه بگذریم همه چیز کیفیت نیست. sx10 تنظیمات گسترده های داره و a1000 تقریبا یک دوربین اتوماتیک. فرقشو جناب ebi66_boukan با مقایسه انجام دادن و همین مقدار رنج زوم یک برتری بی چون و چرا است.شما فرض کن میخواهی از یک گل قرمز عکس بگیری دوربینت ماکرو مناسب نداره مجبوری از دور ازش عکس بگیری . حالا این وسط فوکوس اتوماتیک دوربینتم نمیتونه درست فوکوس کنه مجبوری از فوکوس دستی استفاده کنی که تو این دوربین شما این مورد وجود نداره پس مجبوری بیخیال عکس گرفتن شی یا یک عکس تار و که دوربین معلوم نیست کجا فوکوس کرده بگیری. حالا یک دوربین مثل sx10 داری که ماکروش صفره میتونی لنزتو بچسبونی به گل یا یک عکس کاملا متفاوت بگیری
    من حرفم اینکه شما که اینهمه کیفیت براتون اهمیت داره بنظرم یک دوربین اتوماتیک اونم در محیط بسته نمی تونه نیازتونو برطرف کنه . و از قدیم گفتن هر چقدر پول بدی همونقدرم آش می خوری و از یک دوربین 150 تومانی انتظار معجزه نداشته باشید. (البته بگذریم که استثنا تی مانند sx1 هم است که قیمتش به کارایش نمی ارزه)
    در رابطه با اون دو مدل قبلی هم تو بازار پیدا می شه البته اصفهان رو نمیدونم ولی من تو تهران زیاد دیدم کما که یکی از همین دوستان سری قدیمیتر یعنی a590 را خریده بودن و همچنین من اینا رو متناسب با بوجتون پیشنهاد دادم .

11. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

جناب 741852 اختیار دارین. به این زودی ها عصبانی نمیشیم!
    الان canon g10 هم هست که نزدیکای 500 تومنه. ولی به نظر من کیفیت عکس هاش از sx10 خیلی بهتره. اگه کسی دنبال زوم نباشه بهتره کامپکت بگیره.
    من هم رفتم بازار از پاناسونیک ها lx-3 قیمتش 30 تومن از fz28 بیشتر بود ولی هم سنسورش بهتره و هم لنزش و هم تنظیمات عکایسش.
    Last edited by prowler88; 14-03-2009 at 11:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از کامپکت ها تا قیمت 200 تومن چه دوربینهایی رو مناسب میدونید؟
    قیمت a1000 رو در تهران ندارید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.از سونی بدم نمیاد ولی باتریش نگرانم میکنه.سونی فقط فکر ال سی دی بزرگ بوده.فکرش رو نکرده که بابا این ال سی دی برق میخواد.من از باتری این دوربین نگرانم.
    از fz28 که اصلا خوشم نمیاد و اگه میخواستم اینقدر پول بدم sx10 رو میگرفتم.البته این رو هم بگم که همون کنون و سونی و پانا(عکسهاشون که در اون سایت بود)آسمون خیلی آبی بود.والا در شهر ما آسمان اینقدر آبی نیست.
    من هم مشکلم سر همین رنگ هاست.البته بگم که دوربین های آنالوگ هم کلا رنگ رو کمتر از واقیعت در میارن.
    به این فکر افتادم که اگه قرار باشه رنگها خوب در نیاد برم یه کامپکت بخرم که حداقل رنگش مثل بچه آدم خوب باشه.
    به نظرم هم بالای 200 ارزش خرید کامپکت نداره.چون کامپکت هایی هستن که بالای 300 و حتی نزدیک 400 قیمت دارن.
    اگه قرار باشه اینقدر پول داد که همون سوپرزوم ها بهتر هستن.
    اون چیزی که من میگم فوجی 2000 عکسهاش کم رنگ هستن فقط در حد گمان و حدس هست براساس عکسهای دوستان.
    چون من خود سوژه رو که ندیدم که بخوام بگم رنگش چه طوری در اومده.ولی از عکسهایی که از دوربین های کنون دیدم کلا عکسهای پررنگی دارند.شاید هم از واقعیت پررنگ تر.
    بچه ها موندم چکار کنم.یه شعر هست که میگه :
    آن یکی خر داشت پالانش نبود...........یافت پالان گرگ خر را در ربود(مولوی)
    حالا حکایت کار منه.تا دیروز میگفم فوجی نیست حالا که پیدا کردم میگم به فوجی شک دارم.
    ولی هنوز وقت دارم.اگه در مورد فوجی اشتباه میکنم یکی منو از اشتباه در بیاره.
    از دوستان کسی میتونه با فوجی 2000 یه عکس از یه گل پررنگ بگیره؟یا یه چیز پررنگ زیر نور روز.
    کم کم دیگه دوستان دارن از دستم عصبانی میشن.اگه چند روز دیگه هم صبر کنید از شر من شاید خلاص بشید.
    از همه دوستان ممنونم.
    دوست عزیز به نظرم شما دیدتون نسبت به دوربینها یکماشتباه.البته جسارت نباشه اینو دوستانه میگم. شما رو مسائل جزئی خیلی فوکوس میکنی اینکه آسمون آبی پر رنگه یا کمرنگ مشکل بزرگی نیست اینا با تنظیمات همه قابل حله. و اینکه شما دوربین ها لایک را با کامپکت های اون رده قیاس میکنید و فکر میکنید نتیجه بهتری میگرید اونم برای چاپ کردن بنظرم اشتباه. در مورد اینکه می گید کامپکت بیشتر از این قیمت نمی ارزه , آخه زیر این قیمتم تقریبا چیز درست حسابی ام دستتو نم نمگیره و اینکه کسی بره کامپکت بخره یا سوپر زوم یک مسئله سلیقه ای است.
    با کمال احترام

15. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •