در ژاپن تمام نسخه هاي RE با اين نام ( Biohazard ) شناخته ميشه ( バイオハザード5 ) !شماره قبل تو PC اسمش این بود
یعنی این شماره هم همینه؟
در ژاپن تمام نسخه هاي RE با اين نام ( Biohazard ) شناخته ميشه ( バイオハザード5 ) !شماره قبل تو PC اسمش این بود
یعنی این شماره هم همینه؟
کلأ کارت گرافیک پردازش موازی انجام می ده و بهتره بگم که این قبیل پردازش رو بهتر از پردازنده انجام می ده ! و در dx10 با یکی شدن واحد ها ! کل پردازش به صورت موازی شده . نکنیک aa به طور خیلی ساده ، یک پیکسل رو می شکنه و اون ر به 2 پیکس تبدیل می کنه و سپس اون رو پردازش می کنه!! به خاطر این کار هم کیفیت تصویر بالاتر می ره! و همین طور که معلومه ، حجم مورد پردازش بیشتر و پردازش سخت تر می شه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان من هم مثل شما اکثر بازی ها رو در ریزولیشن 1920.1080 بازی میکنم حتا وقتی 18 فیریم میگیرم اصلا بازی کند نیست و بسیار روان اجرا میشه من گفتم شاید برای من این جوریه ولی حالا دیدم برای شما هم همین طوره ولی در ریزولیشن 1600 .1200 یکم کند به نظر میرسه.در کل LCD رو من روی هر ریزولیشنی میزارم کیفیت تفاوتی نمیکنه.
من نمیدونم چرا میگن کیفیت پاین میاد.
ممنون دوست عزیز ولی این سایت واقعا بیخوده!!!
فقط بر اساس کانفیگی که سیستمت داره مقایسه میکنه با کانفیگ پیشنهادی برای هر بازی! تازه اونم بعضی وقتها اشتباه مقایسه میکنه!!
برای prototype میگه سیستم من در حد مینیمم هم نیست و کلا باید بیخیال بشم! درحالیکه من الان دارم این بازی رو روی کیفیت high !!!!!! راحت با fps 40 اجرا میکنم
یا مثلا devil may cry4 رو برای من میگه از recommended هم بالاترم در صورتی که من این بازی رو با بدبختی اجرا کردم همه چیز رو روی low یا medium گذاشتم تازه 30 تا فریمریت داشتم!!!!
دوستان سایت بهتری سراغ ندارین برای تست بازیها روی سیستم؟
این AA که میگین یعنی چی دوستان؟
AA مخفف کلمه Anti alaising هست.
یکی از تنظیمات گرافیکی داخل بازی ها.
بعضی وقت ها مثلا سی پی یوت رو ممکنه درست نشناسه یا فضای کافی در اون زمان روی هارد نداشته باشی و غیره که سیستمش رو به اشتباه می ندازه
اما به هر حال انتظار اندازه گیری دقیق نمی شه داشت و سایت هم نمی تونه معجزه کنه و این نهایت کاریه که یه سایت در این زمینه می تونه انجام بده.
همین که سیستمت رو با سیستم مورد نیاز بازی تطبیق می ده و نتیجه نسبی می ده به نظر من خیلی هم خوبه. به من که خیلی کمک می کنه...
راستی منتشر شد بلاخره ؟
چند تا دی وی دی ؟
و اخر از همه تاریخ عرضه اش کی بود ؟
اگه اشتباه نکنم به تاریخ ما میشه 24 شهریور یعنی هفته آینده![]()
دیگه باید کم کم منتظر پخش لینک دانلودش توی اینترنت باشیم و به محض اینکه این اتفاق بیفته
پس فرداش فروشگاهای بازی برای فروش میذارنش
یعنی 24 شهریور بیاد 25 شهریور تو اینترنت میزنن؟
یا فقط تو تورنت میزارن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)