تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 291 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تيم ملي فوتبال آلمان به آسيا مي‌آيد

تيم ملي فوتبال آلمان قهرمان سه گانه جهان براي انجام دو ديدار به آسيا سفر مي‌كند.

فدراسيون فوتبال آلمان اعلام كرد كه تيم ملي اين كشور براي انجام ديداري دوستانه با تيم ملي چين 29 مي به شانگ‌هاي سفر مي‌كند. پس از اين بازي تيم ملي آلمان دوم جون براي برگزاري يك ديدار تداركاتي برابر تيم ملي امارات به ابوظبي خواهد رفت.

بر اساس اعلام فدراسيون فوتبال آلمان يواخيم لو مي‌خواهد با تركيبي قدرتمند به آسيا سفر كند.

امارت در سال 1994 يك بار رودروي آلمان قرار گرفت و تيم اروپايي توانست دو بر صفر امارات را از پيش رو بردارد.

چين هم در سال 2005 در ديداري دوستانه برابر آلمان با نتيجه يك بر صفر شكست خورد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نقل و انتقالات زمستاني در بوندس‌ليگا

روز دوم ماه فوريه تاريخ انتقال بازيكنان در بوندس‌ليگا پايان يافت. در اين ميان تيم صدرنشين هوفن‌هايم در مقايسه با ديگر تيم‌ها بيشتر دست به كار شد. در پايين مي‌توانيد ليست نقل و انتقال تيم‌هاي بوندس‌ليگا را بخوانيد.

هوفن‌هايم

بازيكنان به خدمت گرفته شده: تيمو هيلده براند، سونوگو، فابريسيو، هردلينگ
    بازيكنان رفته: گوپادو، زايتس، كيرش باوم

بايرن مونيخ

بازيكنان به خدمت گرفته شده: لاندون دونوان
    بازيكنان رفته: توني كروز، ويلي سانيول به علت مصدوميت فوتبال را كنار گذاشت.

هرتابرلين

بازيكنان به خدمت گرفته شده: ماركو بابيچ، كوفره

هامبورگ

بازيكنان به خدمت گرفته شده: آلبرت اشترايت، گراواگارت، تاوارس
    بازيكنان رفته: آنتون پوتسيلو، نايجل ديونگ

بايرلوركوزن

بازيكنان به خدمت گرفته شده: آنجلو كريستايس، توماس زابل، توني كروز
    بازيكنان رفته: تئوفانيس گكاس

دورتموند

بازيكنان به خدمت گرفته شده: كوين بواتنگ
    بازيكنان رفته: روبرت كواچ، لوكاس كروز

شالكه

بازيكنان به خدمت گرفته شده: داني لاتسا، Marvin pouric
    بازيكنان رفته: فابيان ارنست، آلبرت اشترايت، پتر لون كراتس

وردربرمن

بازيكن به خدمت گرفته شده: دسيوليس
    بازيكن رفته: سونوگو

ولفسبورگ

بازيكنان به خدمت گرفته شده: اوكوبو، پكاريك
    بازيكن رفته: مونتنايو

اشتوتگارت

بازيكنان به خدمت گرفته شده: تيمو گپهارت، جورج نيدرماير
    بازيكن رفته: پاول پاردو

كلن

بازيكن رفته: كوين شونبرگ

فرانكفورت

بازيكنان به خدمت گرفته شده: پتكوويچ، كوئكه
    بازيكن رفته: گالدينو

هانوفر

بازيكنان به خدمت گرفته شده: اندرسون، كرژينوك
    بازيكن رفته: هوستي

آرمينيا بيله‌فلد

بازيكن به خدمت گرفته شده: كوين كر

كارلسروهه

بازيكنان به خدمت گرفته شده: فدريكو، انگل هارت

انرگي كوتبوس

بازيكن به خدمت گرفته شده: پترسون
    بازيكن رفته: ميتراسكي

بوخوم

بازيكنان رفته: توماس زابل، داني فوكس

گلادباخ

بازيكنان به خدمت گرفته شده: توماس گلاسك، دانته بونافيم

منبع: fcbayern.ir

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

تعویض ریبری با هانری؟
    این پیرمرد رو می خوان چکار کنن؟؟! : دی
    اگه واقعیت داشته باشه باید به عقل مسئولان بایرن شک کرد!

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض «عقاب» به جاي «ماه و ستاره»

حضور مسعود اوزيل در تيم ملي فوتبال آلمان

يوآخيم لو، سرمربي تيم ملي آلمان، براي نخستين ديدار دوستانه سال جاري در مقابل نروژ، مسعود اوزيل بازيکن ترک‌تبار وردربرمن را به کادر تيم دعوت کرد. پس از مصطفي دوگان و سردار تاجي، اوزيل سومين ترک‌تبار عضو تيم ملي آلمان است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جوان‌گرايي در تيم ملي فوتبال آلمان ادامه دارد. در اين روزها حضور مسعود اوزيل، استعداد ترک‌تبار فوتبال آلمان در تيم ملي اين کشور، يکي از عنوان‌هاي مهم خبري در رسانه‌هاست. در کنار مسعود اوزيل، يوآخيم لو، سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان از آندرياس بک، مدافع 21 ساله تيم هوفنهايم که صدر نشين بوندسليگاست نيز براي اين بازي دعوت کرده است.

اسامي لوکاس پودولسکي مهاجم بايرن مونيخ که در فصل آينده به کلن مي‌پيوندد و روبرت انکه دروازه‌بان هانوفر، هردو به علت آسيب ديدگي در ترکيب تيم ملي آلمان در ديدار با نروژ ديده نمي‌شود. اما ميشائيل بالاک کاپيتان تيم و تورستن فرينگز که هردو از بازيکنان باتجربه تيم هستند، خط مياني را تقويت خواهند کرد. در خط حمله نيز اشتفان کيسلينگ و پاتريك هلمس که براي بايرلورکوزن توپ مي‌زنند، در کنار گومس از اشتوتگارت و کلوزه از بايرن مونيخ در ترکيب تيم حضور دارند.

مسعود اوزيل 20 ساله که در بوندسليگا با پيراهن وردر‌برمن وارد ميدان مي‌شود، تاکنون بيش از 10 بازي براي تيم ملي زير 21 سال آلمان انجام داده است. اوزيل مي‌گويد:«براي من از همان اول روشن بود که براي آلمان بازي مي‌کنم. اما من که خودم نمي‌توانم از خودم دعوت کنم، به همين خاطر هم خيلي خوشحالم که نامزد حضور در کادر تيم شده‌ام».

در تعطيلات زمستاني هرچند اوزيل در اردوي تدارکاتي برمن در ترکيه با هيچ خبرنگاري مصاحبه‌اي نکرد، اما شايعه پيوستن او به تيم ملي ترکيه بالا گرفت. به همين خاطر هم کلاوس آلوفس مدير ورزشي برمن براي به خدمت گرفتن اوزيل در تيم ملي به فدارسيون فوتبال آلمان فشار آورد.

آلوفس در اين رابطه مي‌گويد:«من به اين نکته اشاره کردم که طرف ترک تلاش زيادي مي‌کند. تا آن زمان هيچ اقدامي از طرف آلمان صورت نگرفته بود. من به اوليور بيرهوف زنگ زدم و اوضاع را روشن کردم و بعد از آن بود که عکس‌العمل نشان داده شد. من فکر مي‌کنم که ضروري بود تا ابراز علاقه شود، در غير اين صورت ديگران اين کار را مي‌کنند».

مسعود اوزيل که خود در شهر گلزن‌کرشن که شهر آبي‌پوشان شالکه است، متولد شده، مي‌افزايد که تصميم براي بازي در تيم ملي آلمان، تصميمي عليه ريشه‌هاي او در ترکيه نيست. او مي‌گويد: «خانواده من الان سه نسل است که در آلمان زندگي مي‌کند. من اينجا احساس راحتي بيشتري دارم و در اينجا هم بود که شانس حضور در تيم ملي نوجوانان به من داده شد.»

dw-world

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض كلينزمن: براى بازگشت ويلى لحظه شمارى مى كردم ولی....

پس از مدت ها خانه نشينى سرانجام ويلى سانيول تصميم گرفت براى هميشه از دنياى توپ گرد خداحافظى كند. سانيول براى رهايى از بند مصدوميت مدت ها تلاش كرد اما سرانجام تسليم شد و اعتراف كرد كه مصدوميتش از او قوى تر بوده است. خداحافظى زودهنگام و اجبارى اين مدافع ملى پوش فرانسوى در بين بايرنى ها بازتاب زيادى داشته است. بازيكنان بايرن كه اكثراً بازى كردن در كنار سانيول را تجربه كرده اند از خداحافظى تلخ همبازى سابقشان بسيار ناراحت هستند.
    اليور كان (سنگربان و كاپيتان اسبق بايرن مونيخ)
    ويلى يكى از بهترين مدافعان دنياى فوتبال بود. تعصب و انگيزه بالا، او را به يك الگوى مناسب براى بازيكنان جوان تر تبديل كرده بود اينكه چنين بازيكن خوب و توانايى مجبور به خداحافظى از دنياى فوتبال مى شود بسيار ناراحت كننده است.
    مارتين دميكليس (مدافع بايرن)
    سانيول بازيكن بزرگى است. خوشحالم كه افتخار همبازى بودن با چنين بازيكنى را داشته ام. همه ما منتظر بازگشت او به تركيب بايرن بوديم اما متأسفانه اين اتفاق رخ نداد. مطمئنم كه او به حضور فعال خود در دنياى فوتبال ادامه خواهد داد. وى معلم و مربى بسيار خوبى براى بازيكنان جوان خواهد بود همان طور كه در زمان بازى كردنش الگوى بسيار مناسبى بوده است.
    ميشائيل بالاك (هافبك چلسى، همبازى اسبق سانيول)
    از شنيدن خبر خداحافظى ويلى، واقعاً ناراحت شدم. او مى توانست ،۴ ۵ سال ديگر در بالاترين سطح فوتبال اروپا بازى كند. من مطمئنم كه اگر مصدوم نمى شد تا ۳۵ سالگى به حضور قدرتمند خود در فوتبال اروپا ادامه مى داد. او يكى از بهترين ها بود و تا پايان حضورش مى توانست يكى از بهترين ها نيز باقى بماند. به هر حال براى او آرزوى موفقيت مى كنم. او بايد زندگى جديدى را آغاز كند. مطمئنم ويلى در زندگى جديدش هم موفق خواهد بود.» يورگن كلينزمن
    (سرمربى بايرن مونيخ)
    بايرن مونيخ و دنياى فوتبال يكى از بهترين هاى خودش را از دست داد. او يك فوتباليست بى نظير بود. من براى بازگشت او لحظه شمارى مى كردم اما مصدوميت به او اجازه بازگشت نداد. اميدوارم در ادامه بتوانيم از او به عنوان يك همكار خوب استفاده كنيم.
    زى روبرتو (هافبك بايرن)
    دوره قبلى كه در بايرن بودم در كنار سانيول بازى مى كردم. واقعاً از اينكه مجبور به خداحافظى از دنيا فوتبال شده است بسيار ناراحتم. همه ما جاى خالى او را در بايرن احساس خواهيم كرد.
    ريموند دومنش
    (سرمربى تيم ملى فرانسه)
    داستان خداحافظى سانيول براى فوتبال فرانسه يك داستان دراماتيك بود. او فوتباليست فوق العاده خوبى بود. متأسفم كه ديگر نمى توانيم از چنين بازيكن خوبى در تيم ملى فرانسه استفاده كنيم.
    جيووانى البر
    (مهاجم اسبق بايرن مونيخ)
    سانيول يك فوتباليست فوق العاده و يك انسان بى نظير است. او هنوز هم از نظر من يك فوتباليست است. نام سانيول از دنياى فوتبال هرگز پاك نخواهد شد. بايد به او بگويم كه دنياى بعد از فوتبال چندان هم خسته كننده نيست. او مى تواند از زندگى خودش لذت ببرد. من براى ويلى آرزوى موفقيت مى كنم.
    لوسيو (مدافع بايرن مونيخ)
    همه ما از خداحافظى زودهنگام ويلى ناراحتيم. او مى توانست ۳ يا ۴ سال ديگر هم براى بايرن و تيم ملى فرانسه بازى كند. اميدوارم او در زندگى جديد خود مثل گذشته موفق باشد.

ابرار ورزشی

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

حضور مسعود اوزيل در تيم ملي فوتبال آلمان
    ایول بالاخره یکی هم اسم ما تیم ملی آلمان پیدا شد! : دی

میگم دوستان شما چقدر به قهرمانی تیم تو جام باشگاه ها امید دارید؟
    من که زیاد امیدوار نیستم و احتمال قهرمانی تو اروپا رو 20 الی 25 در صد میبینم!

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ريبري: نمي‌توانم به باشگاه‌هاي بزرگ پشت كنم

فرانك ريبري از احتمال جدايي‌اش از بايرن مونيخ خبر داد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هافبك فرانسوي بايرن مونيخ گفت: در بايرن احساس بسيار خوبي دارم. من تا سال 2011 با بايرن قرارداد دارم و همه در اين باشگاه با من به خوبي برخورد مي‌كنند و بهتر از گذشته مي‌توانم آلماني صحبت كنم.»
    ريبري خاطرنشان كرد: «با اين حال نمي‌توانم نسبت به ابراز علاقه باشگاه‌هاي بزرگ بي‌تفاوت باشم. بايد ديد كه شرايط چگونه پيش مي‌رود.»
    سران باشگاه بايرن مونيخ چندي پيش تاكيد كردند كه براي فروش ريبري به مبلغي كمتر از 100 ميليون يورو راضي نمي‌شوند.
    ريبري كه 33 بازي ملي در كارنامه دارد، در سال 2007 از مارسي به بايرن مونيخ پيوست.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ديدار سخت مردان كلينزمان برابر دورتموند

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال بايرن مونيخ در هفته نوزدهم بوندس ليگا ديداري سخت و دشوار را در خانه پيش رو دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس تيم مونيخي كه براي رسيدن به صدر جدول و تكرار عنوان قهرماني تلاش مي كند، فردا (يكشنبه) در ادامه مسابقات اين هفته پذيراي تيم بروسيا دورتموند است.
    تيم تحت رهبري يورگن كلينزمان در ديدار رفت در خانه حريف به تساوي يك بر يك رسيد. از اين رو وي و شاگردانش اميدوارند در ورزشگاه آليانس آره نا به برتري برسند.
    در آخرين بازي هفته نيز هانوفر راهي شهر كوتبوس مي شود تا با تيم انرژي كوتبوس بازي كند.

جدول رده بندي:

1-هوفن هايم 38 امتياز-18 بازي
    2 -هرتابرلين 37 امتياز-19 امتياز
    3- هامبورگ36 امتياز-18 بازي
    4- بايرلوركوزن35 امتياز-18 بازي
    5-بايرلوركوزن 33امتياز-18 بازي

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جدال بيله‌فلد و هرتابرلين برنده نداشت

خبرگزاري فارس: نخستين بازي هفته هفته نوزدهم ليگ قهرماني فوتبال آلمان موسوم به بوندس ليگا ميان دو تيم آرمينيا بيله فلد و هرتابرلين برنده اي نداشت.

به گزارش خبرگزاري فارس در اين ديدار كه جمعه شب در ورزشگاه شوكو آره نا بيله فلد و در حضور 21 هزار تماشاگر مشتاق برگزار شد، آرمينيا بيله‌فلد به عنوان ميزبان و هرتابرلين در قالب تيم ميهمان به تساوي رضايت دادند.
    در اين جدال برابر كه به قضاوت واينر، داور اهل شهر گيسن انجام گرفت، ابتدا اين تيم برليني بود كه در دقيقه 13 توسط ورنين به گل برتري رسيد. اما بيله فلد در دقيقه 40 با گل ويشنارك بازي را به تساوي كشاند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مدافع با تجربه فوتبال آلمان ديدار دوستانه با نروژ را از دست داد

آرنه فريدريش مدافع با تجربه تيم ملي فوتبال آلمان به دليل مصدوميت از ناحيه پشت ، ديدار دوستانه چهارشنبه آينده اين تيم با نروژ را ناگزير از دست داد . خبر محروم شدن فريدريش از حضور در ديدار با نروژ به دليل آسيب ديدگي روز جمعه اعلام شده است .
    اين مدافع ‪ ۲۹‬ساله براي كاهش درد و مشكل پشت خود چندين تزريق انجام داد ولي نتوانست سر تمرينات حاضر شود و در ديدار جمعه شب باشگاه خود هرتابرلين با آرمينيا بيله فلد در مسابقات بوندسليگا نيز حضور نيافت .
    فريدريش كه ‪ ۶۴‬بازي ملي انجام داده روز جمعه يوآخيم لو سرمربي آلمان را از اين موضوع آگاه كرد ولي هنوز مشخص نيست كه يك بازيكن جايگزين به تيم ملي فرا خوانده شود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •