تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 213 از 399 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام میگم من پارسال امتحان کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد شرکت کردم(به صورت آزمایشی-چون هنوز ترم3کاردانی بودم)و قبول نشدم،بعد از اعلام نتایج تو دی ماه،4اسفند تو سایت آزمون نوشته بود نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ناپیوسته88که من مشخصاتم رو وارد میکردم که ببینم تو تکمیل ظرفیت جایی قبول شدم مینوشت کارنامه ای با مشخصات مورد نظر یافت نشد،حالا امروز تو سایت دانش نیوز اعلام کرده
    نتايج تكميل ظرفيت آزمون كارشناسي ناپيوسته 88 سه‌شنبه اعلام مي‌شود
    به گزارش ايسنا، رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد با اشاره به اعلام نتايج تكميل ظرفيت آزمون كارشناسي ناپيوسته 88 دانشگاه آزاد در عصر روز سه‌شنبه (13 مهر ماه) اظهار كرد: داوطلبان مي‌توانند براي اطلاع از نتايج با وارد كردن ارائه مشخصات داوطلبي به سايت مركز آزمون به نشاني azmoon.com مراجعه كنند.

حالا اصلا میشه واسه یه آزمون 2بار تکمیل ظرفیت اعلام کنند،این احتمال داره که من تو 2تا شهری که پارسال انتخاب کرده بودم قبول بشم(اگه بشم از اون غیر انتفایی فرار میکنم)و اگه نه واسه کارشناسی ناپیوسته که 4شنبه ثبت نامش هست تلاش میکنم ببینم خدا چی میخواد

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان دو تا سوال داشتم

1) ایا با مدرک کاردانی پیوسته قدرت دانشگاه دولتی میشه تو امتحان کاردانی به کارشناسی دانشگاه ازاد تو یه رشته دیگه مثه حسابداری یا کامپیوتر شرکت کرد؟؟؟

2)اگر زمانی کارنامه نهایی کاردانی به کارشناسی بیاد و من مثلا تو یه رشته ای رتبه اورده باشم که چون اون رشته رو بعد از رشته ای که الان قبول شدم و دارم میزنم زده بودم و الان بخوام اون رشته ای رو که رتبه اش رو اوردم اما اون رو پایین تر و یعنی بعد از رشته قبولی ام زده ام برم ؟؟؟یعنی امکان چنین کاری هست؟؟اگه هست شرایطی هم داره یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال :
    الان اخبار یه چیزی اعلام کرد که زیاد متوجه نشدم گفت اونایی که مجاز شد برن تو دانشگاه ثبت نام کنن تا ما نتایچ چند برار ظرفیت بگیم یا همچین چیزی...

کسی از دوستان میتونه بگه مظور خبر چی بود یا متن خبر رو از سایتهای خبری بزاره برای من

یه چیز دیگه : از تکمیل ظرفیت خبری نیست تاریخ اون اعلام نشده ؟؟؟
    رشته من علوم ازمایشگاهیی هست ایا دو خبر بالا درباره من صدق میکنه؟

یا علی...

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

اين فقط براي ازمون سراسري اونم فقط كارداني. قرار بود تا اين هفته اعلام كنن كه كارشناسي ناپيوسته تكميل ظرفيت داره يا نه!!

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام
    من فوق ديپلم نقشه برداري هستم با معدل هفده اگر بخواهم كارشناسي شركت كنم
    بدون كنكور چگونه است ميشود يا خير

راهنمايي كنيد ممنون ميشم

سلام
    نه عزیز....باید 18 به بالا بشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    من یه سوال داشتم
    من معدل کاردانیم 18 شد حالا میخواستم توی کنکور کارشناسی شرکت کنم و میدونید که دو تا انتخاب دارم یکی با ازمون ویکی بدون ازمون...
    حالا من میخوام بدونم که چطوری باید انتخاب کنم ؟؟مثلا باید یکی از دفترچه ها رو (مثلا بدون ازمون رو) بزنم تهران جنوب و اون یکی رو که با کنکوره بزنم مثلا دماوند که شانس قبولی توی یکیشونو داشته باشم حداقل......و اینک آیا با شرط معدل در دفترچه بدون ازمون میشه اصلا تهران جنوب قبول شد وچقدر احتمال داره ؟؟ واگه نمیشه بزنم جای دیگه یا اینکه دفترچه شرط معدلو بزنم دماوند و دفترچه با ازمونو بزنم تهران جنوب ؟؟؟؟؟؟
    و در مورد دفترچه با ازمون ایا معدل در کنکور ازاد تاثیر داره یا نه ؟؟
    و من باید برای تهران جنوب چه درصدی رو بیارم با این معدل ؟؟؟من فکر کنم تراز تهران جنوب حدود هفت هزاره پس اگه من انتخاب اولمو بزنم تهران جنوب و انتخاب دومو بزنم دماوند که ترازش حدود شش هزاره آیا درست اینطوری ؟؟؟
    لطفا اگه میشه یه توضیح کامل بهم بدین تا بتونم درست انتخاب کنم...
    با تشکر.....

پروفشنال pakbakhteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام..!
    لطفا دوستاني كه اطلاعاتي در اين زمينه دارند راهنمايي كنند :
    1- زمان ثبت نام كنكور كارشناسي ناپيوسته آزاد چه تاريخيه .
    2- كسي كه كارداني نرم افزار داره و بخواد كارشناسي ناپيوسته عمران شركت كنه بايد چه كتاب هايي رو مطالعه كنه كه از پس كنكورش بر بياد( اين سئوال برام خيلي مهمه جوابش )
    تشكر

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

از 14 مهر شروع شده تا 26 مهر یعنی همین دوشنبه مهلت ثبت نام .

* مهلت ثبت نام: مهلت ثبت نام تا پايان روز دوشنبه 26 مهرماه می باشد.
    * زمان توزيع کارت: حداکثر يک هفته قبل از برگزاري آزمون (از طريق همين سايت) صورت خواهد گرفت.
    * زمان برگزاري آزمون: زمان برگزاري آزمون جمعه 12 آذر ماه 1389 در دو نوبت صبح و عصر مي باشد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان دو تا سوال داشتم

1) ایا با مدرک کاردانی پیوسته قدرت دانشگاه دولتی میشه تو امتحان کاردانی به کارشناسی دانشگاه ازاد تو یه رشته دیگه مثه حسابداری یا کامپیوتر شرکت کرد؟؟؟

2)اگر زمانی کارنامه نهایی کاردانی به کارشناسی بیاد و من مثلا تو یه رشته ای رتبه اورده باشم که چون اون رشته رو بعد از رشته ای که الان قبول شدم و دارم میزنم زده بودم و الان بخوام اون رشته ای رو که رتبه اش رو اوردم اما اون رو پایین تر و یعنی بعد از رشته قبولی ام زده ام برم ؟؟؟یعنی امکان چنین کاری هست؟؟اگه هست شرایطی هم داره یا نه؟

سلام

1) خیر
    2) در صورت قبولی در یک رشته ، نمیتونین تغییرش بدین.

سلام
    من یه سوال داشتم
    من معدل کاردانیم 18 شد حالا میخواستم توی کنکور کارشناسی شرکت کنم و میدونید که دو تا انتخاب دارم یکی با ازمون ویکی بدون ازمون...
    حالا من میخوام بدونم که چطوری باید انتخاب کنم ؟؟مثلا باید یکی از دفترچه ها رو (مثلا بدون ازمون رو) بزنم تهران جنوب و اون یکی رو که با کنکوره بزنم مثلا دماوند که شانس قبولی توی یکیشونو داشته باشم حداقل......و اینک آیا با شرط معدل در دفترچه بدون ازمون میشه اصلا تهران جنوب قبول شد وچقدر احتمال داره ؟؟ واگه نمیشه بزنم جای دیگه یا اینکه دفترچه شرط معدلو بزنم دماوند و دفترچه با ازمونو بزنم تهران جنوب ؟؟؟؟؟؟
    و در مورد دفترچه با ازمون ایا معدل در کنکور ازاد تاثیر داره یا نه ؟؟
    و من باید برای تهران جنوب چه درصدی رو بیارم با این معدل ؟؟؟من فکر کنم تراز تهران جنوب حدود هفت هزاره پس اگه من انتخاب اولمو بزنم تهران جنوب و انتخاب دومو بزنم دماوند که ترازش حدود شش هزاره آیا درست اینطوری ؟؟؟
    لطفا اگه میشه یه توضیح کامل بهم بدین تا بتونم درست انتخاب کنم...
    با تشکر.....

معدل در آزمون تاثیر داره ولی اینکه میخواین با این معدل بزنین تهران جنوب خب بستگی به شما و اون دانشگاه داره که قبول کنه یا نه ولی به نظر من با این معدل میتونین تهران جنوب قبول بشین. اگه هم دماوند بزنین که 100 درصد بدون آزمون قبول میشین...

حالا انتخابش به خودتون بر میگرده
    در مورد تراز هم تقریبا درست گفتید، شما میتونید اینکار رو بکنید چون دماوند و تهران جنوب براتون فرقی نداره .

سلام..!
    لطفا دوستاني كه اطلاعاتي در اين زمينه دارند راهنمايي كنند :
    1- زمان ثبت نام كنكور كارشناسي ناپيوسته آزاد چه تاريخيه .
    2- كسي كه كارداني نرم افزار داره و بخواد كارشناسي ناپيوسته عمران شركت كنه بايد چه كتاب هايي رو مطالعه كنه كه از پس كنكورش بر بياد( اين سئوال برام خيلي مهمه جوابش )
    تشكر

1- همین الان ثبت نام میکنن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- با کاردانی نرم افزار نمیتونید کارشناسی عمران شرکت کنید... برای ارشد میتونید تغییر رشته بدید

.

10. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

درود
    من الان ترم سوم کاردانی کامپیوتر هستم در آزاد
    چون بودجه برای خوندن کارشناسی تو آزاد ندارم ، می خوام تو کنکور سراسری کارشناسی شرکت کنم
    و چون درسهایی که برای کنکور لازمه رو کامل بلد نیستم ، می خوام برم کلاس کنکور
    ولی هیچی در مورد این کلاسها و روالشون نمی دونم؛ اگه می شه یه راهنمایی بفرمایید. اصلاً صلاح هست من تو کلاس شرکت کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •