سلام
من پولم اونقدر زیاد نیست که بتونم 50 -90 تومن واسه یه بازی بدم اهل سر کردن با یه بازی هم نیست اگه هر کدوم از بازیهاش 50 - 90 تومن باشن - بیخیالش
xbox 360 چنده ؟؟؟؟؟
سلام
من پولم اونقدر زیاد نیست که بتونم 50 -90 تومن واسه یه بازی بدم اهل سر کردن با یه بازی هم نیست اگه هر کدوم از بازیهاش 50 - 90 تومن باشن - بیخیالش
xbox 360 چنده ؟؟؟؟؟
ببخشید من میخواستم یه ps3 بگیرم فقط از قیمتها خبری ندارم میخواستم بدونم یه ps3 40gig الان چنده بعدش الان اصلا ps3 40gig تو بازار هستش یا نه؟بعد این که چند gig بودن ps3 به کیفیت اجرای بازی بستگی داره یا نه؟ بعد هم اگه یدونه دست دوم بخرم میارزه
یعنی ممکن هستش زود خراب بشه؟
![]()
80گیگ با یه بازی کیلزون 450 تومن
40 گیگ خیلی کم شده ، گیر میاد ولی باید بگردی حدودش هم 340-50
کلا وسایل برقی دست دوم نگیری خیلی بهتره
نه ربطی نداره به اجرای بازی ها
دوستان یه سوال داشتم :
بدنه ps3 رو با چی تمیز کنم ؟
پارچه ی نرم و ترجیحا نم دار(برای قسمت سیاه) و پارچه ی خشک برای قسمت کارد ریدر و فلزی.
دوستان یه مشکل دارم:
الان 2 روزه وقتی دستگاه رو روشن میکنم یه صفحه ی قرمز میاد بالا که به n زبون یه اخطار نوشته. انگلیسیش اینه:
A serious error occured. Please contact technical support.
یه بار دیگه هم اینجوری شده بود ولی بعد نیم ساعت خود به خود درست شد.
نمیدونم چشه. بی زحمت کمک کنید.
فقط 1 ماه و نیم هست خریدمش.
سلام دوستان.كسي ميدونه چجوري ميشه تو psn رفت؟ من user ساختم ولي بازم نميره. حتي آخرين فيرمور رو دانلود كردم.
تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم...میتونی به حرف خودش گوش کنی.تو سایت playstation.com تو بخش Support واسشون یه پیغام بده که کمکت کنن.
با سلام من قراره تا چند روز دیگه از تاپیک اول بیام اینجا حالا اینPS3ارور هم میده؟ مثل این دوست ما Maziar_69؟
یعنی احتمال خراب شدن داره؟
الان شما داری راضی هستین؟ پک کیلزون 480 خوبه؟
40گیگ 380 بدون بازی خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)