یه سئوال داشتم .
هنوزم بازی واسه PS2 منتشر میشه ؟
اگه آره آخرین بازی که منتشر شده چیه ؟
یه سئوال داشتم .
هنوزم بازی واسه PS2 منتشر میشه ؟
اگه آره آخرین بازی که منتشر شده چیه ؟
سلام
ببخشید من تا حالا هیچ بازی به خفنیه سری c&c ندیدم اگه میشه یک بازی به سبک اون به من معرفی کنید یعنی مثل اون پایگاه داشته باشی و بتونی تجهیرات جنگی توپ بسازی البته تانک و هواپیما و ... نه شمشیر و از این چیز ها
با تشکر
نميدونم داريد واقعا ميگيد يا همينجوري ميگيد...
خوب من از بابت دوستانه بودن جمع ميگم:
نيد فور اسپيد برترين بازي تو سبك اتومبيلراني بود و به نظر من نهايت اون رو من تو نسخه دوم underground و كمي هم تو Most Wanted ديدم و از اون به بعد حسابي رو به افول رفت(بازم نظر شخصي) هرچند كه خيلي ها ميگند كه CARBON هم جذاب بود اما ديگه اونجور بازيها مسخره بازيست...
بله. منتشر میشه... Ghostbusters The Video Game
دیگر بازیهای خوب Real-Time Strategy به صورت مدرن که میشه پیشنهاد داد:
Act of War: Direct Action - 2005
Act of War: High Treason - 2006 - نسخه تکمیلی
و علمی - تخیلی هم موراد زیر:
StarCraft - 1998
StarCraft: Brood War - 1998 - نسخه تکمیلی
Warhammer 40,000: Dawn of War - 2004
Warhammer 40,000: Dawn of War - Winter Assault - 2005 - نسخه تکمیلی مستقل دوم
Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade - 2006 - نسخه تکمیلی مستقل دوم
Warhammer 40,000: Dawn of War - Soulstorm - 2008 - نسخه تکمیلی مستقل سوم
ماشالله اطلاعات خوبي داريدا...
بعد تو ژانر اتومبيلراني هيچ بازيي اي سراغ نداريد كه مثل TEST DRIVE Un باشه ....
سلام
دسستت درد نکنه هوس جان
اگه میشه چند تا بازی تو مایه nfs به من معرفی کنید که بشه تو اون بازیا ماشین خودت رو آپگرید کنی
ممنون
دوست عزیز من تمام nfs هارو از اول که 1 بود تا Carbon بازی کردم و nfs underground هم که هشتمینش بود تا carbon رو تا آخر رفتم ! فقط این undercover چون سیستمم جواب نمیده نتونستم بازی کنم که دارم سیستممو عوض میکنم ...نميدونم داريد واقعا ميگيد يا همينجوري ميگيد...
خوب من از بابت دوستانه بودن جمع ميگم:
نيد فور اسپيد برترين بازي تو سبك اتومبيلراني بود و به نظر من نهايت اون رو من تو نسخه دوم underground و كمي هم تو Most Wanted ديدم و از اون به بعد حسابي رو به افول رفت(بازم نظر شخصي) هرچند كه خيلي ها ميگند كه CARBON هم جذاب بود اما ديگه اونجور بازيها مسخره بازيست...
من هم از Underground 2 خیلی خوشم اومد و هیچوقت فراموشش نمی کنم از Mostwanted خوشم نمیومد Prostreet هم که شوت بود تا carbon که خوب بود یعنی تقریبآ مثل under 2 بود ، حالا من سوالم اینه که Undercover چه سبکیه ؟ شبیه کدومشونه ؟
یکیش Midnight Club هست ، بازیه خوبیه ...سلام
دسستت درد نکنه هوس جان
اگه میشه چند تا بازی تو مایه nfs به من معرفی کنید که بشه تو اون بازیا ماشین خودت رو آپگرید کنی
ممنون
قبلا در رابطه با Midnight Club تو يه مجله خونده بودم تعريفش رو زياد كرده بود...
راستيتش خيليها با بازي TDU از همون اول با گيم پلي و كنترل ماشيناش حال نكردن و گفتن بازي خوبي ايي نيست اما من صبر كردم و الان اين بازي رو شبيه ساز ترين بازي در رابطه با قابليتهاي هر ماشين ميدونم(هر كردوم قابليت هاي منحصر به فرد خودشون رو دارن به صورت كاگلا طبيعي)
نيد فور اسپيد از آندرگراند به بعد يه گيم پلي چرتي رو پيشه روي خودش قرار داد(آخه كجاي دنيا ماشين كلا دنده بك رو تك آف ميكنه اونم بلا استثنا تمامي ماشينهاش چه قوي چه ضعيف ؟؟؟؟!!!!! يا با 1000 كيلومتر يك پيچ 180 درجه رو رد كني.... مسخرست ديگه)
Undercover هم دقيقا مثل Most Wanted هست و من هيج چيز خاص غير از 4 تا افكت بيشتر تو گرافيك و غيره بيشتر نديدم(من يكي كه ديگه با سري بازهاي NFS بعد از اين چند ورژن ناميد كننده خداحافظي كردم بازي بايد به واقعيت نزديك باشه تو اين زمونه پيشرفت همه جانبه تكنولوژي وگرنه بازيهاي همون سگا و ميكرو جذابترند...!!!)
Last edited by bbp; 21-06-2009 at 21:47.
درسته ولی خوب اینا همش برای هیجان بیشتر بازیه که قرار داده اند ، خوی اونا میتونستن تک افو نذارن ، کار خودشون هم راحت تر میشد !!! اینا همش برای هیجان مضاعف هست ...
TDU هم خیلی واقعی نیست ، نمیدونم چطوری میگید خیلی طبیعیه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)