ابتدا به قسمت menu رفته و سپس tools را انتخاب کرده و بعد گزینه Profile را باز می کنیم وارد گزینه اول یعنی General شده و آنرا باز کرده که دارای یک سری آیتم می باشد در قسمت Message alert tone می توانید آهنگ مورد نظر خود را انتخاب کنید
.
ابتدا به قسمت menu رفته و سپس tools را انتخاب کرده و بعد گزینه Profile را باز می کنیم وارد گزینه اول یعنی General شده و آنرا باز کرده که دارای یک سری آیتم می باشد در قسمت Message alert tone می توانید آهنگ مورد نظر خود را انتخاب کنید
.
خیلی خوب گفتی.
بعضی وقتی اتصال به خوبی بین پین های باتری و دستگاه برقرار نمیشه و روشن نمیشه.
اگه مشکل شارج نبود و باتری سالمه همین کارو بکن. با پنبه ی الکلی.
باتری هم یه کم رو به تو فشار بده .امتحان کن.
با زدن کد #06#* در صفحه ی اصلی گوشی کد IMEI نشون داده میشه که می تونید در این سایت اطلاعاتش رو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط برای قفل کردن صفحه کلید برنامه ای برای سیمبیان های قدیمی تر بود که اون هم با باز کردن دوربین از کار می افتاد، شما دکمه ی power در بالای گوشی رو بزنید تفریبا پایین منویی که میاد lock phone وجود داره روش کلیک کنید گوشی قفل میشه که رمز پیشفرض 12345 هستش که از Settings می تونید تغییرش بدید
سلام.
مرسی دوست عزیز . امتحان می کنم امیدوارم که جواب بده ، اگرم جواب نداد دوباره فرمتش میکنم.
موفق باشین همگی.![]()
بچه ها يه سوالي ازتون داشتم چه جور ميشه وقتي به گالري عكس و فيلم گوشي n73 ميريم بتونيم عكس و فيلم هارو مثل ساير گوشي ها دسته بندي كنيم وهمه باهم نمايش داده نشوند؟
تو خود گالری این امکان وجود نداره، باید از برنامه های پخش ویدئو یا عکس استفاده کنید برای دسته بندی
KINGTATuجان اسم اين بررنامهاي كه مي گي چيه از كجا ميتونم كيرش بيارم؟
برای دیدن و دسته بندی ویدئو، آهنگ و عکس برنامه ی Core Player
و برای دیدن، دسته بندی و ویرایش عکس برنامه ی Resco Photo Viewer
هیمنجا اسماشونو سرچ کن اگه نبود بهت سایت معرفی می کنم
سلام یه چند روز که وقتی در دوربین باز می کنم دوربین کار نمی کنه یعنی اصلا صفحه ی مربوط به دوربین باز نمی شه اما با برنامه های دیگه مثل Zensis.PhotoRite می شه از دوربین استفاده کرد.
چیکار کنم؟ (بغیر از فرمت)
لطفا کمکم کنید.
Last edited by 6281368; 10-08-2008 at 23:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)