شما گوشیتونو Quick Patch کردید؟ مشکل از پتچ شاید باشه میشه کمی بیشتر مراحلی که رفتید رو برام بگید چون من هم گوشیم و سیدش و فریمورش با شما یکیه و به این مشکل تاحلا بر نخوردم!
عالي
متوسط
ضعيف
شما گوشیتونو Quick Patch کردید؟ مشکل از پتچ شاید باشه میشه کمی بیشتر مراحلی که رفتید رو برام بگید چون من هم گوشیم و سیدش و فریمورش با شما یکیه و به این مشکل تاحلا بر نخوردم!
آقا دستت درد نکنه خیلی دنباله این مطلب میگشتم فقط می خوام بدونم فریموری که تو t650 بیشتر کاربرد داره ((پچای گرافیکی)) چیه ؟ ممنون
ربطی نداره پتچ های گرافیکی برای هر فریموری ساخته میشه شما هر فریمور که دوست داری بریز و خودت برای همون فریمور پتچ گرافیکی درست کن!
تا آخر دان نمیشه آخرش ....time out میزنه.
چی تا اخر دان نمی شه بگید تا براتون اپ کنم
سلام به استادان بزرگ
من تازه وارد هستم و چيز زيادي نميدونم.كا800 من با چند بار پچ كردن خاموش شد و ديگه روشن نشد.قبلا با پچ اونو كا 810 كرده بودم و 52 بود فريمورش R8BA024 . مجبور شدم بدم بيرون تا اونو تست پوينت بزنن و روشن بشه.حالا موبايلم كار ميكنه ولي نه با setool2lite و نه far manager و نه xs شناخته نميشه. در ضمن قبلاerom R3A011 بوده ولي حالا تبديل شده به R3B022 در ضمن ديگه كا 810 نيست و 800 شده فريمورش هم R1KG001 شده ببخشيد فراموش كردم كه بگم RED هستش.قبلا ميتونستم با پچ قفل سيم كارتو با پچ باز كنم ولي الان ديگه اصلا شناخته نميشه.آيا اميدي به درست شدنش هست؟
سلام
اين لينك كار نميكنه
ممنون ميشم جاي ديگه آپلود كنيد
مرسي
مرسي عزيز
زودترين فايلي بود كه تو عمرم دانلود كردم
تا زدم دانلود شد
يه سوال فني
حالا اينو چي كار كنم ؟
بعد از Extract Winrar بگو
مرسي
خوب شما باید بلد باشید چگونه فلش کنید و هممچنین پتچ بریزید به پست اول مراجعه کنید و پتچ ریختن رو خوب یاد بگیرید اگر یک اشتباه کنید با گوشیتون خداحافظی کنید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)