اول اینو بگم که سالهاست که من اینو یادگرفتم که فیزیک علم فیزیکه و نمیتونه نظری راجع به متافیزیک (آنچه جزء فیزیک نیست) داشته باشه....(نمیدونم ولی فکر میکنم بدونین منظور از فیزیک و متافیزیک چیه؟)
عقب نشینی ناشی از فهم بهتر و نزدیکتر شما از پستای من بوده نه عقب نشینی من!!! قبول کردن یا اصلاح نظر، چیز خیلی خوبی هست ولی درین مورد خواستم شما رو تصحیح کنم که من هیچوقت نگفتم فیزیک علم جامعی هست کاملا هم بدیهی هست که هیچ علمی جامع نیست اما غلط بودن استدلال اینجاست که ما بگیم چون فیزیک جامع نیست پس سحر و جادو دربست درست هست.... من ترجیح میدم با تردید زیاد به سحر و جادو نگاه کنم... و وقتی هم وارد حوزه فیزیک میشه و در صورتی که فیزیک اونو رد کنه منم ترجیح میدم نظر آدمای مطمئن تری رو قبول کنم...تا یه سری معلوم الحال!
آدم یاد لولو میافته که ندیده بچه ها رو میترسوندند!!!آقای MasteGeek تحویل بگیرید! دیدید ایشون تونستن خدا رو فیزیکی با کتابشون ثابت کنن!
حالا هی من و شما خودمون رو بزنیم به در و دیوار که خدا رو نمیشه با علم فیزیک تجزیه تحلیل کرد... غافل از این که عده ای موفق شدند گویا!
حالا این کتاب بر قلب کی نازل شده رفیق؟ یعنی کی نوشته اینها رو؟
من که گفتم بحثهای خداشناسی هم هست برید دنبالشون روشهای خاص خودشو داره....اثباتهای کلامی خاص خودش.....
اما هنوز هم فرقی نکرده: فیزیک نظری راجع به خدائی که فراتر از دنیای فیزیکی ما باشه نداره (نه رد میکنه نه اثبات) ... اما راجع به خدای مکان دار در جائی در این دنیا یا خدای توزیع شده در تمام این دنیا (کسائی که اعتقاد دارند خدا یه جور انرژی است...) و .... فیزیک رد میکنه چون اینجا دیگه حوزه کاری خودش هست. فکر نمیکنم این پاراگراف خیلی گنگ باشه!
کاش توی دبیرستانهای ما روشهای درست استدلال کردن رو یاد میدادن (بستر) یکی از انواع استدلال کردن غلط و دلیل آوردن...ارجاع به نامعلوم هست....تازه اگه کتابی هم به اسم کتاب 7 با اون ویژگی ها باشه کاری به کار فیزیک نخواهد داشت...مطمئن باشید اگر هم داشته نظر خودشو داده همونطوری که بقال سر کوچه هم راجع به فیزیک این جهان نظری داره.....نمیدونم حدس میزنم دبیرستانی شایدم راهنمائی باشین ولی مگه تئوری های علمی همینجوری فله ای تولید میشن؟؟؟ کلی مقاله راجع بهشون داده میشه...کلی بحثهای آکادمیک...آزمایش در تائید و رد...و مثل سنگی که تراش داده شه مجسمه ی اون نظریه بیرون میاد....
خیلی خنده داره:
اگر شما مشکل اینجور استدلال کردن ارجاع به نامعلوم، ندیده و نشناخته رو قبول میکنید....چی بگم والا بیخیال....وقت چاپش رو نمیدونم
فقط میدونم هنوز موقش نیست
دلیلشم اینکه جامعه ظرفیتش رو نداره!
در مورد این موجودات هم باید بگم کتاب هنوز کامل نیست ولی فکر میکنم این موجودات رو هم توضیح بده
نظر خودم اینکه این موجودات شبیه خودمون هستن
فرق زیادی نداریم
غنای فیزیکیش هم معلوم شد.......الکترون، همه جای جهان هستی الکترونه
خلاصه به قول دوستی "این ممه رو لولو برد!"
بهرحال بازم میگم:
در حوزه فیزیک، معتبرترین و مستندترین نظر رو فیزیک میده....خوشبختانه افراد زیادی توی این دنیا هستن که از روی کتابهای 7 و 8 و امثالهم تکنولوژی رو نمیسازن.......اینائی هم که از مزایای همین تکنولوژی علیه خودش استفاده میکنن....در گذر زمان محو میشند...اما خوب تو هر دوره ای یه ورژن ازین ویروسها اپیدمی میشه.....و خوشبختانه دوره به دوره هم کمتر میشند....هر شمعی که در ظلمت ناآگاهی افروخته میشه.....یه شمع از سحر و جادوها کم میشه (منظور سحرهای قلمرو فیزیکه) ..... همونطوری که زمانی رعد و برق، خورشید و ماه و ستاره ها و هزاران چیز دیگه سحر و پر رمز و راز بود....بشر موقعی پیشرفت کرده که دنبال یافتن بوده...تصور کنین بشر اولیه در پی یافتن رمز و راز آتش با این پدیده آشنا نمیشد چی میشد؟!!!
بزارین یه داستان کوتاه واسه تون تعریف کنم:
روزگاری بود که خروسها فرمانروائی میکردن و گربه ها رو یارای برآمدن در مقابلشون نبود چرا که فکر میکردن تاج خروس از آتشه...
یه شب بچه گربه ای که مادرش از سرما در حال مرگ بود...تصمیم میگیره خطر کنه و از تاج خروس آتشی به خانه بیاره.....بچه گربه این کار رو کرد ولی دید که تاج خروس سرده....ازون روز به بعد هیچ گربه ای از خروس نترسید!"
این داستان کوتاه و بچگانه، حکایت بخش بزرگی از تاریخ بشریت هست
اینم که برخی از مریدان و مردادها رو زالو خطاب کردم کماکان صادقه.....کسائی که هدفشون یافتن نیست بلکه تمسک به هر وسیله برای اثبات هدف هست....
از زمانهای قدیم هم سحر و جادو وجود داشت ولی اونچه به امروز منتقل شده علم و نام دانشمندانی بوده که به دنبال یافتن بودن و جادوگران و علمشون هراز چندگاهی اپیدمی میکنه و فروکش میکنه.......شما هم هیچ بخش سحر و جادوئی رو توی علم پیدا نمیکنید و نخواهید کرد....هیچوقت ازخودتون پرسیدین که چرا این سحر و جادو ها (بازم میگم منظورم بحثای در حیطه علم هست بحثهائی مثل مذهب و ... بحثهای جدائی میطلبه) همیشه در حاشیه بودند؟ و معمولا توسط افراد کمتر آگاه در اون زمینه خاص مطرح میشدن؟! بحث فقط فیزیک نیست ازین سحر و جادوها توی دنیای پزشکی به مراتب بیشتره....توجه کنید که بحث سر اعتباره...نه ماهیت
راجع به منبع هم در پاسخ به دوست قبلی یه منبع و سایت رو معرفی کردم اما درین زمینه خیلی منبع منسجمی به خصوص به فارسی نیست....بهرحال اون لینک مفیده
ضمنا کتاب "فیزیک از آغاز تا امروز" تالیف دکتر جوادی دید خوبی ازینکه فیزیک چی هست و چی نیست رو میده...
پی نوشت:
مدتی مشغول کاری خواهم بود و کمتر میتونم سر بزنم...بهرحال هدف من ازین پستهای طولانی (که تا حدی عادتم هست) به کرسی نشوندن یه ایده نبود ولی امیدوارم تلنگری بوده باشه برای اینکه ما هم سعی کنیم در هر حوزه ای که هستیم دنبال روشن کردن یه شمع باشیم.....دنبال یافتن باشیم...نه اثبات چیزی که دوست داریم....