تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 213 از 358 اولاول ... 113163203209210211212213214215216217223263313 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,121 به 2,130 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اول اینو بگم که سالهاست که من اینو یادگرفتم که فیزیک علم فیزیکه و نمیتونه نظری راجع به متافیزیک (آنچه جزء فیزیک نیست) داشته باشه....(نمیدونم ولی فکر میکنم بدونین منظور از فیزیک و متافیزیک چیه؟)
    عقب نشینی ناشی از فهم بهتر و نزدیکتر شما از پستای من بوده نه عقب نشینی من!!! قبول کردن یا اصلاح نظر، چیز خیلی خوبی هست ولی درین مورد خواستم شما رو تصحیح کنم که من هیچوقت نگفتم فیزیک علم جامعی هست کاملا هم بدیهی هست که هیچ علمی جامع نیست اما غلط بودن استدلال اینجاست که ما بگیم چون فیزیک جامع نیست پس سحر و جادو دربست درست هست.... من ترجیح میدم با تردید زیاد به سحر و جادو نگاه کنم... و وقتی هم وارد حوزه فیزیک میشه و در صورتی که فیزیک اونو رد کنه منم ترجیح میدم نظر آدمای مطمئن تری رو قبول کنم...تا یه سری معلوم الحال!

آقای MasteGeek تحویل بگیرید! دیدید ایشون تونستن خدا رو فیزیکی با کتابشون ثابت کنن!
    حالا هی من و شما خودمون رو بزنیم به در و دیوار که خدا رو نمیشه با علم فیزیک تجزیه تحلیل کرد... غافل از این که عده ای موفق شدند گویا!
    حالا این کتاب بر قلب کی نازل شده رفیق؟ یعنی کی نوشته اینها رو؟
    آدم یاد لولو میافته که ندیده بچه ها رو میترسوندند!!!
    من که گفتم بحثهای خداشناسی هم هست برید دنبالشون روشهای خاص خودشو داره....اثباتهای کلامی خاص خودش.....
    اما هنوز هم فرقی نکرده: فیزیک نظری راجع به خدائی که فراتر از دنیای فیزیکی ما باشه نداره (نه رد میکنه نه اثبات) ... اما راجع به خدای مکان دار در جائی در این دنیا یا خدای توزیع شده در تمام این دنیا (کسائی که اعتقاد دارند خدا یه جور انرژی است...) و .... فیزیک رد میکنه چون اینجا دیگه حوزه کاری خودش هست. فکر نمیکنم این پاراگراف خیلی گنگ باشه!

کاش توی دبیرستانهای ما روشهای درست استدلال کردن رو یاد میدادن (بستر) یکی از انواع استدلال کردن غلط و دلیل آوردن...ارجاع به نامعلوم هست....تازه اگه کتابی هم به اسم کتاب 7 با اون ویژگی ها باشه کاری به کار فیزیک نخواهد داشت...مطمئن باشید اگر هم داشته نظر خودشو داده همونطوری که بقال سر کوچه هم راجع به فیزیک این جهان نظری داره.....نمیدونم حدس میزنم دبیرستانی شایدم راهنمائی باشین ولی مگه تئوری های علمی همینجوری فله ای تولید میشن؟؟؟ کلی مقاله راجع بهشون داده میشه...کلی بحثهای آکادمیک...آزمایش در تائید و رد...و مثل سنگی که تراش داده شه مجسمه ی اون نظریه بیرون میاد....
    خیلی خنده داره:
    وقت چاپش رو نمیدونم
    فقط میدونم هنوز موقش نیست
    دلیلشم اینکه جامعه ظرفیتش رو نداره!
    در مورد این موجودات هم باید بگم کتاب هنوز کامل نیست ولی فکر میکنم این موجودات رو هم توضیح بده
    نظر خودم اینکه این موجودات شبیه خودمون هستن
    فرق زیادی نداریم
    اگر شما مشکل اینجور استدلال کردن ارجاع به نامعلوم، ندیده و نشناخته رو قبول میکنید....چی بگم والا بیخیال....

الکترون، همه جای جهان هستی الکترونه
    غنای فیزیکیش هم معلوم شد.......
    خلاصه به قول دوستی "این ممه رو لولو برد!"

بهرحال بازم میگم:
    در حوزه فیزیک، معتبرترین و مستندترین نظر رو فیزیک میده....خوشبختانه افراد زیادی توی این دنیا هستن که از روی کتابهای 7 و 8 و امثالهم تکنولوژی رو نمیسازن.......اینائی هم که از مزایای همین تکنولوژی علیه خودش استفاده میکنن....در گذر زمان محو میشند...اما خوب تو هر دوره ای یه ورژن ازین ویروسها اپیدمی میشه.....و خوشبختانه دوره به دوره هم کمتر میشند....هر شمعی که در ظلمت ناآگاهی افروخته میشه.....یه شمع از سحر و جادوها کم میشه (منظور سحرهای قلمرو فیزیکه) ..... همونطوری که زمانی رعد و برق، خورشید و ماه و ستاره ها و هزاران چیز دیگه سحر و پر رمز و راز بود....بشر موقعی پیشرفت کرده که دنبال یافتن بوده...تصور کنین بشر اولیه در پی یافتن رمز و راز آتش با این پدیده آشنا نمیشد چی میشد؟!!!

بزارین یه داستان کوتاه واسه تون تعریف کنم:
    روزگاری بود که خروسها فرمانروائی میکردن و گربه ها رو یارای برآمدن در مقابلشون نبود چرا که فکر میکردن تاج خروس از آتشه...
    یه شب بچه گربه ای که مادرش از سرما در حال مرگ بود...تصمیم میگیره خطر کنه و از تاج خروس آتشی به خانه بیاره.....بچه گربه این کار رو کرد ولی دید که تاج خروس سرده....ازون روز به بعد هیچ گربه ای از خروس نترسید!"

این داستان کوتاه و بچگانه، حکایت بخش بزرگی از تاریخ بشریت هست

اینم که برخی از مریدان و مردادها رو زالو خطاب کردم کماکان صادقه.....کسائی که هدفشون یافتن نیست بلکه تمسک به هر وسیله برای اثبات هدف هست....

از زمانهای قدیم هم سحر و جادو وجود داشت ولی اونچه به امروز منتقل شده علم و نام دانشمندانی بوده که به دنبال یافتن بودن و جادوگران و علمشون هراز چندگاهی اپیدمی میکنه و فروکش میکنه.......شما هم هیچ بخش سحر و جادوئی رو توی علم پیدا نمیکنید و نخواهید کرد....هیچوقت ازخودتون پرسیدین که چرا این سحر و جادو ها (بازم میگم منظورم بحثای در حیطه علم هست بحثهائی مثل مذهب و ... بحثهای جدائی میطلبه) همیشه در حاشیه بودند؟ و معمولا توسط افراد کمتر آگاه در اون زمینه خاص مطرح میشدن؟! بحث فقط فیزیک نیست ازین سحر و جادوها توی دنیای پزشکی به مراتب بیشتره....توجه کنید که بحث سر اعتباره...نه ماهیت

راجع به منبع هم در پاسخ به دوست قبلی یه منبع و سایت رو معرفی کردم اما درین زمینه خیلی منبع منسجمی به خصوص به فارسی نیست....بهرحال اون لینک مفیده
    ضمنا کتاب "فیزیک از آغاز تا امروز" تالیف دکتر جوادی دید خوبی ازینکه فیزیک چی هست و چی نیست رو میده...

پی نوشت:
    مدتی مشغول کاری خواهم بود و کمتر میتونم سر بزنم...بهرحال هدف من ازین پستهای طولانی (که تا حدی عادتم هست) به کرسی نشوندن یه ایده نبود ولی امیدوارم تلنگری بوده باشه برای اینکه ما هم سعی کنیم در هر حوزه ای که هستیم دنبال روشن کردن یه شمع باشیم.....دنبال یافتن باشیم...نه اثبات چیزی که دوست داریم....
    Last edited by MasterGeek; 07-09-2010 at 22:33.

2. 3 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه turokpooria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیرون از زمین

پيش فرض

من این موجودات رو قبول دارم چون تو یه جایی شنیدم که ما خلق نهمیم یعنی نوع گونه حالا شبیه ما یا نه بودن پس ممکنه دران واحد هم باشن

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

آقای MasteGeek تحویل بگیرید! دیدید ایشون تونستن خدا رو فیزیکی با کتابشون ثابت کنن!
    حالا هی من و شما خودمون رو بزنیم به در و دیوار که خدا رو نمیشه با علم فیزیک تجزیه تحلیل کرد... غافل از این که عده ای موفق شدند گویا!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    یعنی چی این حرف؟
    میشه بیشتر توضیح بدین؟
    یه عده در جهان دنیا رو دو تیکه کردن. یه خط قرمز هم کشیدن بین این دو دنیا. و اعتقاد دارن هیچ چیزی بین این دو دنیا قابل تبادل و فهم از جانب یکدیگر نیست.
    فیزیک و متافیزیک.
    متافیزیک خود قسمتی از فیزیک ه.

5. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

اول اینو بگم که سالهاست که من اینو یادگرفتم که فیزیک علم فیزیکه و نمیتونه نظری راجع به متافیزیک (آنچه جزء فیزیک نیست) داشته باشه....(نمیدونم ولی فکر میکنم بدونین منظور از فیزیک و متافیزیک چیه؟)
    عقب نشینی ناشی از فهم بهتر و نزدیکتر شما از پستای من بوده نه عقب نشینی من!!! قبول کردن یا اصلاح نظر، چیز خیلی خوبی هست ولی درین مورد خواستم شما رو تصحیح کنم که من هیچوقت نگفتم فیزیک علم جامعی هست کاملا هم بدیهی هست که هیچ علمی جامع نیست اما غلط بودن استدلال اینجاست که ما بگیم چون فیزیک جامع نیست پس سحر و جادو دربست درست هست.... من ترجیح میدم با تردید زیاد به سحر و جادو نگاه کنم... و وقتی هم وارد حوزه فیزیک میشه و در صورتی که فیزیک اونو رد کنه منم ترجیح میدم نظر آدمای مطمئن تری رو قبول کنم...تا یه سری معلوم الحال!
    آدم یاد لولو میافته که ندیده بچه ها رو میترسوندند!!!
    من که گفتم بحثهای خداشناسی هم هست برید دنبالشون روشهای خاص خودشو داره....اثباتهای کلامی خاص خودش.....
    اما هنوز هم فرقی نکرده: فیزیک نظری راجع به خدائی که فراتر از دنیای فیزیکی ما باشه نداره (نه رد میکنه نه اثبات) ... اما راجع به خدای مکان دار در جائی در این دنیا یا خدای توزیع شده در تمام این دنیا (کسائی که اعتقاد دارند خدا یه جور انرژی است...) و .... فیزیک رد میکنه چون اینجا دیگه حوزه کاری خودش هست. فکر نمیکنم این پاراگراف خیلی گنگ باشه!

کاش توی دبیرستانهای ما روشهای درست استدلال کردن رو یاد میدادن (بستر) یکی از انواع استدلال کردن غلط و دلیل آوردن...ارجاع به نامعلوم هست....تازه اگه کتابی هم به اسم کتاب 7 با اون ویژگی ها باشه کاری به کار فیزیک نخواهد داشت...مطمئن باشید اگر هم داشته نظر خودشو داده همونطوری که بقال سر کوچه هم راجع به فیزیک این جهان نظری داره.....نمیدونم حدس میزنم دبیرستانی شایدم راهنمائی باشین ولی مگه تئوری های علمی همینجوری فله ای تولید میشن؟؟؟ کلی مقاله راجع بهشون داده میشه...کلی بحثهای آکادمیک...آزمایش در تائید و رد...و مثل سنگی که تراش داده شه مجسمه ی اون نظریه بیرون میاد....
    خیلی خنده داره:
    اگر شما مشکل اینجور استدلال کردن ارجاع به نامعلوم، ندیده و نشناخته رو قبول میکنید....چی بگم والا بیخیال....
    غنای فیزیکیش هم معلوم شد.......
    خلاصه به قول دوستی "این ممه رو لولو برد!"
    بهرحال بازم میگم:
    در حوزه فیزیک، معتبرترین و مستندترین نظر رو فیزیک میده....خوشبختانه افراد زیادی توی این دنیا هستن که از روی کتابهای 7 و 8 و امثالهم تکنولوژی رو نمیسازن.......اینائی هم که از مزایای همین تکنولوژی علیه خودش استفاده میکنن....در گذر زمان محو میشند...اما خوب تو هر دوره ای یه ورژن ازین ویروسها اپیدمی میشه.....و خوشبختانه دوره به دوره هم کمتر میشند....هر شمعی که در ظلمت ناآگاهی افروخته میشه.....یه شمع از سحر و جادوها کم میشه (منظور سحرهای قلمرو فیزیکه) ..... همونطوری که زمانی رعد و برق، خورشید و ماه و ستاره ها و هزاران چیز دیگه سحر و پر رمز و راز بود....بشر موقعی پیشرفت کرده که دنبال یافتن بوده...تصور کنین بشر اولیه در پی یافتن رمز و راز آتش با این پدیده آشنا نمیشد چی میشد؟!!!

بزارین یه داستان کوتاه واسه تون تعریف کنم:
    روزگاری بود که خروسها فرمانروائی میکردن و گربه ها رو یارای برآمدن در مقابلشون نبود چرا که فکر میکردن تاج خروس از آتشه...
    یه شب بچه گربه ای که مادرش از سرما در حال مرگ بود...تصمیم میگیره خطر کنه و از تاج خروس آتشی به خانه بیاره.....بچه گربه این کار رو کرد ولی دید که تاج خروس سرده....ازون روز به بعد هیچ گربه ای از خروس نترسید!"
    این داستان کوتاه و بچگانه، حکایت بخش بزرگی از تاریخ بشریت هست
    اینم که برخی از مریدان و مردادها رو زالو خطاب کردم کماکان صادقه.....کسائی که هدفشون یافتن نیست بلکه تمسک به هر وسیله برای اثبات هدف هست....

از زمانهای قدیم هم سحر و جادو وجود داشت ولی اونچه به امروز منتقل شده علم و نام دانشمندانی بوده که به دنبال یافتن بودن و جادوگران و علمشون هراز چندگاهی اپیدمی میکنه و فروکش میکنه.......شما هم هیچ بخش سحر و جادوئی رو توی علم پیدا نمیکنید و نخواهید کرد....هیچوقت ازخودتون پرسیدین که چرا این سحر و جادو ها (بازم میگم منظورم بحثای در حیطه علم هست بحثهائی مثل مذهب و ... بحثهای جدائی میطلبه) همیشه در حاشیه بودند؟ و معمولا توسط افراد کمتر آگاه در اون زمینه خاص مطرح میشدن؟! بحث فقط فیزیک نیست ازین سحر و جادوها توی دنیای پزشکی به مراتب بیشتره....توجه کنید که بحث سر اعتباره...نه ماهیت

راجع به منبع هم در پاسخ به دوست قبلی یه منبع و سایت رو معرفی کردم اما درین زمینه خیلی منبع منسجمی به خصوص به فارسی نیست....بهرحال اون لینک مفیده
    ضمنا کتاب "فیزیک از آغاز تا امروز" تالیف دکتر جوادی دید خوبی ازینکه فیزیک چی هست و چی نیست رو میده...
    پی نوشت:
    مدتی مشغول کاری خواهم بود و کمتر میتونم سر بزنم...بهرحال هدف من ازین پستهای طولانی (که تا حدی عادتم هست) به کرسی نشوندن یه ایده نبود ولی امیدوارم تلنگری بوده باشه برای اینکه ما هم سعی کنیم در هر حوزه ای که هستیم دنبال روشن کردن یه شمع باشیم.....دنبال یافتن باشیم...نه اثبات چیزی که دوست داریم....
    عزیز من با شما موافقم ولی متافیزیکی وجود نداره
    اگر هم حرفم رو قبول ندارید یک نمونه نام ببرید
    حتی چیزهایی که ما معجزه مینامیم پایه ای علمی دارن!
    توهین به هیچ دین و مذهب و... ای نیست
    خب ادیان منحصر به زمان خودشون بودن و حالا نیستن
    همه چیز اینطوریه
    همه چیز از یک الگوی خاص پیروی میکنه
    قانون طبیعت اینه
    موافقم
    مشکل اینکه میشه خدا رو اثبات کرد
    کتاب هفت این کار رو خواهد کرد ولی فکر نمیکنم اصلآ این تاپیک جای اینجور حرف ها باشه!
    اینجا هدف بحث در مورد حیات فرا زمینیه نه خدا
    کتاب هفت چیزی نامعلوم نیست!
    چند سال دیگه هم منتشر میشه
    البته نمیدونم در ایران هم اینکار صورت بگیره یا نه!
    درضمن تا اونجا که من میدونم این کتاب با استفاده از برخی مسائل فیزیک کلاسیک و مباحثی از فیزیک نوین خدا رو اثبات میکنه نه اینکه بیاد بگه ایمان بیاورید و در مورد خدا هم فکری نکنید
    این معما حل میشه
    به زودی و به راحتی که حتی تصورش رو نمیکنید
    از مواردی هم که احتمالش هست در این کتاب باشه رقم دقیق عدد پی هست!
    اگر منظورتون من بودم
    نه من نه راهنمایی هستم و نه دبیرستانی
    یک مثال بود
    این روش بدی هست که بعضی ها جنجال میکنن و با این کار حرف خودشون رو به کرسی مینشونن!
    من یک هفت هستم و این عقیده به من میگه نظر شما کاملآ محترمه
    البته کاری که میکنید و چیزی که میگید اشتباهه
    زود نتیجه گیری کردن!
    ولی نظر شما کاملآ محرتمه
    این داستان نبود و اتفاقی هست که می افته ولی در مورد عقیده هفت و کتاب هفت فکر نمیکنم صداق باشه(نمیگم صداق نیست چون حتی احتمال 1 درصد اشتباه رو هم رد نمیکنم)
    چیزیه که هر روز میبینیم و همیشه
    هفت هم همین جراتی هست که گربه پیدا کرد و خواست و تونست حقیقت رو پیدا کنه
    به نکته خوبی اشاره کردین
    ببینید هفت فرق با دیگر عقاید اینه
    هیچ کس رو مجبور نمیکنه
    هیچ تعصبی وجود نداره
    در مورد خدا هم این معما رو حل میکنه و توضیحش میده و بررسیش میکنه
    اونم با علم نه مشتی خرافات!و عقاید خاص و...
    سحر و جادو و... که به من مربوط نمیشه
    دلیلشم اینکه این کتاب برپایه علمه نه سحر و جادو و متافیزیک حتی از نوع علمیش و...
    ببینید این کتاب میگه شاید یک تعدادی از انسانها مسلمان باشن یا مسیحی باشن یا هرچیز دیگه ولی همه علم رو قبول دارن(اکثریت)
    در مورد منبع هم کاملآ موافقم!
    راستی این کتابی که معرفی کردید رو مطالعه کردم
    خیلی عالیه و منم توصیه میکنم
    هفت دنبال به کرسی نشوندن عقیده خودش نیست
    به دنبال اثبات چیزی که خودش میخواد نیست
    دنبال اثبات حقیقته!
    هیچ اجباری هم در کار نیست
    شما مطالعه می کنید
    بررسی میکنید
    قبول یا رد میکنید(البته میدونم که قبول میکنید)
    من این موجودات رو قبول دارم چون تو یه جایی شنیدم که ما خلق نهمیم یعنی نوع گونه حالا شبیه ما یا نه بودن پس ممکنه دران واحد هم باشن
    این عقیده ای هست که بیشتر از دین وارد شده!
    یعنی چی این حرف؟
    میشه بیشتر توضیح بدین؟
    یه عده در جهان دنیا رو دو تیکه کردن. یه خط قرمز هم کشیدن بین این دو دنیا. و اعتقاد دارن هیچ چیزی بین این دو دنیا قابل تبادل و فهم از جانب یکدیگر نیست.
    فیزیک و متافیزیک.
    متافیزیک خود قسمتی از فیزیک ه.
    هیچ متافیزیک وجود نداره
    بالا هم گفتم
    اگر وجود داره یک نمونه مثال بزنید
    اگر هم وجود داشته باشه کاملآ مربوط به فیزیک هست یعنی اینکه اینا مکمل باید باشن نه در تقابل هم(گرچه این نظر من نیست)

7. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بیگانه ها - UFOs ؛ علم در برابر شبه علم

یاد اوری مجدد. (ممنون از توجه به نوشته قبلی)
    لطفا بحث از حیطه موضوع تاپیک خارج نشه دوستان.

9. 3 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستی که کتاب 7 رو مطرح کردین البته با این توضیحات بایدبگم فرقه 7 من منظورم شما نبود ولی خوب برخی مطالب غیر مستقیم به شما برمیگشت.
    در مورد کتاب 7 هر وقت بیرون اومد و ارائه شد اونوقت پیراهن عثمانش کنید وگرنه فعلا در حد همون لولو هست....ازین جور کتابها هم زیاد دیدیم....منم میتونم بگم یه 8ی دارم که ثابت میکنه 7 غلطه ولی فعلا نه جامعه ظرفیتشو داره نه فرقه 7 واسه همین ارائه نشده اما اگه ارائه بشه همه مشکلات جهان رو حل خواهد کرد (قضیه همون تاج خروسه مگه نه؟)
    قضیه احترام به عقیده درسته ولی نه راجع به تئوری یا نظریه ای که هنوز ارائه نشده.....هروقت اومدم چشم فعلا همون لولوئه و باید بچه ها رو از ماهیت این لولو آگاه کرد.

راجع به اینکه متافیزیک وجود نداره....شاید شما تعریف خاصی از متافیزیک دارین ولی من بحثهای خارج از چارچوب تجربی بشر به استثنای ریاضیات رو متافیزیک میگم که شامل دین، عشق، فلسفه وجود، بهشت، دوزخ و کلی بحثهای دیگه میشه......البته برخی متافیزیک رو از مذهب جدا میبینن ولی من واسه سادگی دنیا رو از این بعد میبینم امور طبیعی و امور ورای طبیعت....البته وقتی که این متافیزیک راجع به یه پدیده ی فیزیکی نظر بده اونوقت من نظر فیزیک رو راجع به طبیعت میپذریم مثلا در خیلی از ادیان مطابق باور مردم گذشته، عرش بر آب بوده حالا پشت لاک پشت یا گاو خیلی فرق نمیکرد.....یا زمین محور بوده و آسمانها و ستارگان رو به شکل یهچیز تزئینی واسه زمین ساختند..یا زمین گسترانیده شده بوده و آسمان حالت سقف رو داشته....یا هفت آسمان وجود داشته....از نظر مذهبی،ادبی، فلسفی اینا ممکنه معانی خاص خودشو داشته باشه ولی از نظر فیزیکی قابل فبول نیستند.....اصولا در فیزیک مثلا چیزی به اسم آسمان نداریم...خلاصه نباید همه چیز رو از یه عینک دید....هر چیزی به جای خود....
    در واقع تو کل بحث من منظور از فیزیک و علم، علوم طبیعی بودند (بیشتر علوم طبیعی ولی گاهی هم باقی علوم مدرن مثل علوم انسانی هم مورد نظر بوده...) هر چیز مابعدطبیعت یا ورای طبیعت رو متافیزیک میگن و اگر شما اعتقاد دارین که متافیزیک وجود نداره یا به لحاظ عقلی کلا استدلال درستی نمیکنین یا امکان محتمل تر اینکه، تعریف متفاوتی از متافیزیک دارین که حدس من اینه... بهرحال تعریف من این بود....
    ضمن من منظورم از علم به معنی مدرنش هست و به طور اخص علوم پایه و مشتقاتشون (ریاضی،فیزیک، شیمی و زیست)

یکی از حیطه های این تاپی بحث راجع به علم و شبه علم هست یکی از اهداف من نشون دادن این بود که چطور شبه علم رو بشناسیم ... این مسئله در باور عمومی علم کمک میکنه وگرنه هیچ جای علم سراغ نداریم که شبه علمی خودشو علم جابزنه....تقریبا محاله....هدف روشن شدن افراد عام تر جامعه است...
    تصمیم دارم که به این بحثها پایان بدم (از طرف خودم) فکر میکنم اون چیزی که لازم بود رو گفتم

11. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    ما که ویندوزاش (ویندوز 7) استفاده میکنیم راضی هم هستیم!D:
    حالا کتاب 7 هم میاد میخونیم ببینیم این تعاریف پایه ای و بنیادی چه جهانی رو رقم میزنه!
    چه تبلیغی هم شد واسه این کتاب! و کل جامعه ی انرژی گرای جهان!
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=

اما در مورد یوفو ها

تا اونجایی که من میدونم.
    تمام گزارشات مشاهده شون طوری بوده که نیروی انسانی هم میتونسته دخیل باشه در شکل گرفتن اش و تصنعی بودن اش.
    یه جور سلاح تبلیغاتیه بیشتر مقل فیلم 2012 که مردم آمریکا رو به حدی ترسونده بود که،
    با ناسا تماس میگرتن و تاریخ دقیق وقوع اش رو میپرسیدن!
    یا این که ناسا به خاطر قضیه ی جنجالی مشاهده یوفو ها فرود شاتل اش رو به تاخیر انداخت ...
    که میتونه هزار تاثیر و برداشت و سود براشون به همراه داشته باشه در سطح جهانی.

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

من قبلا و توی همین تاپیک هم به این سوال جواب دادم. مثل همیشه دوباره میگم. همونطور که چند وقت دیگه باید دوباره بگم. چرا؟؟؟

این موضوع جزو ادعا هایی هست که متخصصان و کارشناسان عکاسی ،که به جعلی بودن سفر انسان به ماه اعتقاد داشتن مطرحش کردن.

عکسهایی که از فضانوردان روی ماه میبینیم یا در نور روز گرفته شده ( در ماه جو نیست نتیجتا آسمان روز هم مثل شب تاریکه و در حالی که سطح ماه روشنه ، ستاره ها دیده میشن) یا با نور فلاش.
    این یعنی عکاسی با سرعت تقریبی ( برای فیلم 35 میلیمتری 100 iso عرض میکنم ) 1/250 ثانیه و دیافراگم 16 و برای فلاش حدود 1/60 ثانیه و دیافراگم تقریبی 4
    برای عکاسی از ستارگان احتیاج هست به دیافراگم باز مثل 2/8 و چند ثانیه نوردهی با دوربینی که روی پایه ثابت قرار بگیره. در زمان کوتاه عکاسی، ستاره ها ثبت نمیشن.
    برای تست این موضوع کافیه دوربینی بردارید یکی از آشنایان رو سوژه عکاسی قرار بدید در شب و در مقابل ستارگان ، فلاش بزنید و نتیجه رو ببینید. به همین سادگی ـ منظورم اینه که ملزومات آزمایش به سادگی و برای همه در دسترسه. ( حتی با دوربین موبایل)

نتیجه: در عکاسی معمولی امکان ثبت ستارگان وجود ندارد.

تکمله: یادمه این موضوع رو جمع دوستان عکاس نجومیم مطرح کردم. کل جمع زدن زیر خنده.

من خیلی دوست دارم نظر دوست فعالمون که طرفدار حضور بیگانگان در زمین هستن رو درباره ادعای جعلی بودن سفر انسان به ماه بدونم. آیا ممکنه؟
    مگه دو تا ستاره اون وسط گذاشتن با نرم افزار های مختلف کاری داره !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

مگه دو تا ستاره اون وسط گذاشتن با نرم افزار های مختلف کاری داره !
    سلام
    با توضیحی که دوستان در مورد لنز و دیافراگم دادن بحث جعلی بودن عکس ها بخاطر نبود ستار ها منتفی شد.

15. 2 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سفر در زمان هم امكان پذير شد! داشتم اخبار علمي.فرهنگي شبكه 4 رو مي ديديم كه گفت حفره هاي داخل فضا پيدا شده كه ما مي تونيم به آينده بريم . معلوم نيست چطوريه خيلي عجيب بود برام . زياد توجه نكردم اين يارو چي گفت فقط تا تونستم شاخ در اوردم!

امكانش هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •