پس اینی که تو مجتمع پایتخت به طور مفتی میدن، لواشکه؟! تو بعضی از هتل ها هم هست که اکثرا پولی هستند.
البته این گوشی وایرلس (اینرنت بی سیم نه gprs) هم دارد که متاسفانه در ایران این سرویس وجود ندارد.
پس اینی که تو مجتمع پایتخت به طور مفتی میدن، لواشکه؟! تو بعضی از هتل ها هم هست که اکثرا پولی هستند.
البته این گوشی وایرلس (اینرنت بی سیم نه gprs) هم دارد که متاسفانه در ایران این سرویس وجود ندارد.
آقا کسی نبود؟
یکی از بچه های گل فروم لطف کنه و دقیقاَ بگه که وقتی گوشی رو فول شارژ میکنه ( تقریباَ 1.5 یا 2 ساعت ) حدودا بطور معمول چقدر شارژ نگه میداره ...؟؟؟؟ میانگین بگید یعنی نه در حالت استندبای کامل و نه در حالتی که بخواین ازش کار زیاد بکشید ... بطور معمول ( مثلاَ 3 4 تا زنگ و چند تا sms یه مقدار هم ور رفتن با گوشی ..)چند ساعت طول میکشه تا اخطار Battry Low میده ..؟
ممنون میشم اگه بگید چون واقعاَ اعصابمو خرد کرده طوریکه زده به سرم که برم عوضش کنم با اینکه خیلی دوسش دارم ....
من شرایط استفاده ام همان چیزی است که شما می گویید .2 تا 3 زنگ با یک ربع تا نیم ساعت هم موسیقی در روز دو روز یک بار شارژ می کنم.ولی باGPS یا GPRS نیم روز.این را هم اضافه کنم که من بچه گل نیستم جسارت نشودها!!!
Last edited by KAZEMLU; 01-12-2007 at 22:10.
اين 8 گيگ يكي ميگفت هارد داره بيفته زمين فاتحه ش خونده س درسته ؟!![]()
دوستان عزیز آیا برنامه Full Screen Caller برای n95 هم هست...؟؟؟
راستی Os گوشی n95 9.1 یا 9.2 هست ؟؟؟
نه عزیز هارد نیست. حافظه فلشه.اين 8 گيگ يكي ميگفت هارد داره بيفته زمين فاتحه ش خونده س درسته ؟
یه دونه جستجو کوچیک بکنی پیدا میکنی
نوکيا N95 به سيمبين 9.1 OS با سومين نسخه UI و Feature Pack1 مجهزه
9.2 برای سری جدید مثل 82 و 81 هستش والبته چند گوشی دیگه
Last edited by ! Alex !; 02-12-2007 at 03:18.
حساسیت ها از مموری ها متداول بسیار بالاتر ولی حساسیت از هارد بسیار پایین تر تنها با ضربات شدید ممکن هست که مشکل براتون پیش بیاره و غیر این صورت مشکلی براتون پیش نمیاد البته در اون ضربه که فلاش مموری آسیب ببینه مطمئنن گوشی هم آسیب میبینهاين 8 گيگ يكي ميگفت هارد داره بيفته زمين فاتحه ش خونده س درسته ؟
روش آپدیت و لینک های مورد نیاز را در آموزش زیر قرار دادم .این آموزش را تحت ورد 2003 نوشتم که می توانید دانلود و استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)