آره جاويد جان دو گيگه . فرمتم كردم يعني 1.9 گيگ خاليه بازم بازي نميريزه تا نصفه ميريزه بعد ارور ميده امروز چند تا ديگه هم امتحان كردم نشد ( بازي هاي حجيم ) ولي مثلا تنيس رو ريخت .
آره جاويد جان دو گيگه . فرمتم كردم يعني 1.9 گيگ خاليه بازم بازي نميريزه تا نصفه ميريزه بعد ارور ميده امروز چند تا ديگه هم امتحان كردم نشد ( بازي هاي حجيم ) ولي مثلا تنيس رو ريخت .
والا نظري ديگه ندارم چون تخصصي ندارم تو اين ضمينه ... بعيد مي دونم مشكل نرم افزاري داشته باشه ....آره جاويد جان دو گيگه . فرمتم كردم يعني 1.9 گيگ خاليه بازم بازي نميريزه تا نصفه ميريزه بعد ارور ميده امروز چند تا ديگه هم امتحان كردم نشد ( بازي هاي حجيم ) ولي مثلا تنيس رو ريخت .
يه بار مموريت رو از طريق داس فرمت كن ببين درست نميشه.
رسول جان فورمت كردن از طريق داس و يا خود ويندوز براي مموري ايجاد مشكل مي كنه تو اين يه مورد تجربه دارم !يه بار مموريت رو از طريق داس فرمت كن ببين درست نميشه.
ببین با گارانتی ایران رهجو 150 تومان
1 گیگ 27000
2 گیگ 47000
4 گیگ 80000
8 گیگ 150000
البته پیشنهاد میکنم از اینا نگیرید چون گرونه مگه این که پولتون زیاد باشه!
البته من تا حالا رم 8 گیگ به غیر از اصل ندیدم
-------------------
اقا رسول اون لینکی که برای downgrade گزاشتی مشکل داره در کل ممنون
Last edited by ali_ranger22; 19-11-2007 at 14:48.
بچه ها من كه گيج شم . يعني بايد مموري بخرم ؟ اگه مشكل از مموري نيست پي چرا بازي هاي كم حجم رو ميريزه ولي پر حجم هارو نميريزه ؟
يه چيز ديگه به ذهنم رسيد . ميگم شايد مشكل از رم ريدرم باشه . ممكنه يعني ؟ به نظر شما اگه يه كابل اتصال به كامپيوتر بگيرم با اون امتحان كنم چه طوره ؟
راستي كابل قيمتش چنده ؟ و اينكه براي وصل شدن به كامپيوتر بايد نرم افزاري نصب كرد يا خود كابل مستقيم وصل ميشه ؟ ( مثل رم ريدر )
منو باش كه هميشه مموريمو يه بار با كامپيوتر فرمت ميكنم يه بارم با خود psp پس شانس اوردم جون سالم تا الان به در برده. به مدت 2 هفته هم psp خودمو دادم يه نفر ميخواست بره مسافرت دارم بدون psp دق ميكنم هنوز دو روز نشده بهش psp رو دادم
مستقيم وصل ميشه![]()
يه چيز ديگه به ذهنم رسيد . ميگم شايد مشكل از رم ريدرم باشه . ممكنه يعني ؟ به نظر شما اگه يه كابل اتصال به كامپيوتر بگيرم با اون امتحان كنم چه طوره ؟
راستي كابل قيمتش چنده ؟ و اينكه براي وصل شدن به كامپيوتر بايد نرم افزاري نصب كرد يا خود كابل مستقيم وصل ميشه ؟ ( مثل رم ريدر )عزيز بهتره همين کار رو بکنی. يک USB2.0بخر چيزی حدود 3-4 تومان.
بعد وصل کن به پی اس پی و به کامپيوتر. بعد بورو تو شاخه ستينگ و USB Modeرو بزن. واستا تا ويندوز پی اس پی رو بشناسه. بعد بازی هارو کپی کن. اگه نشد ديگه بندازش دور بورو يکی ديگه بخر خودتو راحت کن.(البته قبل از این کارها يک بار با خود پی اس پی مموری رو فرمت کن.)
به نظر من که این اقا بهترین کارو داره میکنه یه مموری 4 گیگ خیلی بهتره از دوتا مموری دوگیگ اگه پولت برسه دیلیای زیادی هم دارم اگه خواستی بگو تا بهت بگم.
با اجازتون این آقا ميخواد 8 گيگ بگيره. که من اصلا پيشنهاد نميکنم حتی اگه پول داشته باشه. 80% مشکل پيش مياد برای پی اس پی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)