تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2129 از 3347 اولاول ... 1129162920292079211921252126212721282129213021312132213321392179222926293129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,281 به 21,290 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لامصب قیمت ـش خیلی بالاس...دیجی کالا 499تومن میده.....بقیه سایت ها هم تو همین قیمت هان.
    اگه اینقدر هزینه کنم و نشه اونطور که باید ازش استفاده کرد....حالا چه انتن نده...یا دکل پهنای باند کافی نداشته باشه و سرعت پایین بده....پولم رو دور ریختم
    معقولانه ترین کار اینه که اول با موبایل تست کنید
    اگر گوشی خودتون4G نداره از کسی که گوشیش مناسب این کار هست کمک بگیرید
    یه بسته 1 ساعته بگیرید و تست کنید
    اگر سرعتتون بین 1.5 تا 4.5 مگ باشه با این مودم ها هم مشکلی ندارید
    ولی اگر نتونید بیشتر از 1.5 مگ سرعت بگیرید با مودم هم بیشتر از این نمیتونید سرعت بگیرید
    من خودم با گوشی تا 4.5 مگ سرعت گرفتم

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

هی خدا، شما ها دارید بحث چی میکنید .......
    خوش به حالتون که وضعتون خوبه

وضعیت خط من با ایرانسل اینه......

با همراه اول که دیگه هیچ....اصلاً تو جستجوهام، اثری از 3Gـش نیست.....

وضعیت ADSL مخابرات هم اینه.....

روز به روز هم داره بدتر میشه........

به نظرتون اگه من یکی از اینها بگیرم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممکنه که وضعیت آنتن دهی ـم بهتر بشه.!!!

من با این وضعیت شبانه 3 ساعت 30 گیگابایت دانلود میکنم .

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    در مورد مودم 4G که آنتن تقویتی داشته باشه و بقولی کیفیت داشته باشه چند روز پیش یکی دو مدل رو از ASUS دیدم که فکر کنم کیفیت و قدرتش عالی باشه ! گرچه قیمتش رو نمیدونم و ایتکه تو بازار ایران موجود هستش یا نه (تصویر زیر) .

3. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان بنظر شما رو این دکل تجهیزات ۴gنصبه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه t.63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    on the MOON

پيش فرض

دوست من قبل از اینکه حتی یک ریال هزینه کنین اول تست کنین
    شاید سرعت و کیفیت مد نظر شما رو تامین نکته یا اول با یک مودم ارزون مثل ۳۳۷۲ تست کنین

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
    ببخشید، یعنی این دانگل های USB گیرندی ـشون از موبایل بیشنره؟
    من بعید میدونم....الا اینکه براش آنتن تقویتی بگیرم......

معقولانه ترین کار اینه که اول با موبایل تست کنید
    اگر گوشی خودتون4G نداره از کسی که گوشیش مناسب این کار هست کمک بگیرید
    یه بسته 1 ساعته بگیرید و تست کنید
    اگر سرعتتون بین 1.5 تا 4.5 مگ باشه با این مودم ها هم مشکلی ندارید
    ولی اگر نتونید بیشتر از 1.5 مگ سرعت بگیرید با مودم هم بیشتر از این نمیتونید سرعت بگیرید
    من خودم با گوشی تا 4.5 مگ سرعت گرفتم
    داداش....با موبایل تست کردم که عکس ـش رو گذاشتم....گوشیم 4G ساپورت میکنه....تو جستجوها هم آنتن 4G میاد...ولی بهش رجیستر نمیشه و فقط به 3g وصل میشه که عکس ـش رو گذاشتم....کیفیت خط 120dbm- هستش....یعنی عملاً هیچ.....قطع قطع

من با این وضعیت شبانه 3 ساعت 30 گیگابایت دانلود میکنم .

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    در مورد مودم 4G که آنتن تقویتی داشته باشه و بقولی کیفیت داشته باشه چند روز پیش یکی دو مدل رو از ASUS دیدم که فکر کنم کیفیت و قدرتش عالی باشه ! گرچه قیمتش رو نمیدونم و ایتکه تو بازار ایران موجود هستش یا نه (تصویر زیر) .

جلوی در خونه که رفتم...بین 120dbm- تا 85dbm- مرتب نوسان میزد.....asu هم بین 5 تا 15 هی بالا و پایین میشد.....و آنتن هم 1 یا 2 خط میشد.....سرعت دانلود اینترنت هم بین 10تا 15 کلیوبایت بودش.........

این asus 4g-ac55u رو چک کردم...یه دستگاه خیلی جدیدی ـه و تمام review هایی که ازش تو youtube هست...مال همین چند ماه اخیره....تو سایت های ایرانی به جز معرفی چیزی از نیست....فروشگاهی رو ندیدم که قیمتی براش زده باشن.....و تو فروشگاه های اونور آبی هم تقریباً 200پوند......قیمت داشت....خیلی گرونه!!

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

سلام دوستان
    میگم دارند دکل نزدیک خونمون رو یه کارایی میکنن رفتم دیدم اون کابل پهن وسطی رو در آورند و فیبر نوری گذاشتن گفتن واسه فورجی
    میشه توضیح بدین دقیقا چکار میکنن>؟
    دکل ما از این جدیدا بود که خودشون تری جی دارن و چند وقت پیش اومدن روی هر سکتور یک rru مارک اریکسون نصب کردندو رفتن
    الان اومدن کابل بزرگ وسط رو در آورند و به جاش فیبر نوری گذاشتن
    اون پاین هم یه قطعه توی اون باکسشون نصب کردند شبیه هاب سوئیچ بزرگ
    به خاطر محدودیت های لینک مایکرویو، هر سه اپراتور تلفن همراه در تلاش هستند که بتوانند لینک فیبر نوری را جایگزین لینک ماکرویو برای تغذیه سایت کنند. این جایگزینی بهبود های در پایداری شبکه در شرایط اب و هوای مختلف و همچنین ورودی بیشتر پهنای باند به سایت رو به همراه خواهد داشت.

7. 3 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال faraz_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Allianz Arena & Microsoft

پيش فرض

والا من همراه اول دارم شبها سرعتم رو ٢٥٠٠ تا ٢٨٠٠ متغيره ولي پايينتر نمياد ، جالبه با 4g ايرانسلم همين سرعت رو دارم، اينكه شما ميگي ٢٠-٣٠ گيگ دانلود ميكنم ٢٢٠٠ تومن اين كدش رو به منم بگيد من اصلا طرح نامحدود نديدم ، ايرانسل قيمتهاش كاملا فضاييه، واسه كسي كه وبگردي ميكنه شايد خوب باشه واي واسه دانلودر اصلا بصرفه نيست

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

والا من همراه اول دارم شبها سرعتم رو ٢٥٠٠ تا ٢٨٠٠ متغيره ولي پايينتر نمياد ، جالبه با 4g ايرانسلم همين سرعت رو دارم، اينكه شما ميگي ٢٠-٣٠ گيگ دانلود ميكنم ٢٢٠٠ تومن اين كدش رو به منم بگيد من اصلا طرح نامحدود نديدم ، ايرانسل قيمتهاش كاملا فضاييه، واسه كسي كه وبگردي ميكنه شايد خوب باشه واي واسه دانلودر اصلا بصرفه نيست

بسته ی افزایشی ساعتیه ،سه ساعته ۲شب تا ۸صبح هست بازه ی زمانی استفادش،۲تومنه با مالیاتو اینا میشه ۲۲۰۰،محدودیتش ۶۰ گیگه که هیچکس نمیتونه تو سه ساعت همشو استفاده کنه،البته با بسته ی ۸صبح تا ۲ شب اشتباهش نگیری اون قضیش جداست

پروفشنال faraz_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Allianz Arena & Microsoft

پيش فرض

بسته ی افزایشی ساعتیه ،سه ساعته ۲شب تا ۸صبح هست بازه ی زمانی استفادش،۲تومنه با مالیاتو اینا میشه ۲۲۰۰،محدودیتش ۶۰ گیگه که هیچکس نمیتونه تو سه ساعت همشو استفاده کنه،البته با بسته ی ۸صبح تا ۲ شب اشتباهش نگیری اون قضیش جداست
    اين هموني نيست كه بعد از نيم ساعت دانلود سرعتت مياد رو ١٠٠؟؟؟
    كدشم اگه بدي لطف كردي

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اولین دیجیتال سنتر ایرانسل در راستای ارائه هر چه بهتر محصولات و خدمات این اپراتور و تجربه حقیقی‌تر زندگی دیجیتال در تبریز، «شهر اولین‌ها»، افتتاح شد.

در راستای تجربه هرچه بیشتر زندگی دیجیتال برای شهروندان تبریزی، از این پس تمامی محصولات دیجیتالی که توسط ایرانسل در سراسر کشور ارائه می‌شود، از طریق این مرکز برای تبریزی‌ها به شکل بی‌واسطه‌تری ارائه می‌شود. ارائه این خدمات به گونه‌‌ای خواهد بود که مشترکان بتوانند محصول یا خدمت مربوطه را پیش از خرید تجربه کنند تا با آگاهی بیشتری از آن بهره‌مند شوند.

از خدمات دیگر این مرکز می‌توان به تعویض سیم‌کارت‌های قدیمی با سیم‌کارت یوسیم (USIM) با قابلیت اتصال به شبکه‌های نسل دو (2G)، نسل سه (3G) و نسل چهار (4G/LTE) ایرانسل، فروش مودم‌های 3G/4G ایرانسل، معرفی نرم‌افزارهای کاربردی مبتنی بر فناوری باند پهن ایرانسل، خدمات آهنگ‌های پیشواز ایرانسل و همچنین دریافت نظرات و پیشنهادات مشترکان توسط کارشناسان ایرانسل اشاره کرد.

مشترکان ایرانسلی که به این دیجیتال سنتر واقع در مرکز خرید «لاله پارک» تبریز مراجعه می‌کنند، همچنین می‌توانند با روشن کردن وای‌فای گوشی خود و اتصال به شبکه، خدمات ایرانسل را از این طریق نیز تجربه کنند.

12. 3 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اين هموني نيست كه بعد از نيم ساعت دانلود سرعتت مياد رو ١٠٠؟؟؟
    كدشم اگه بدي لطف كردي

والا من با تریجی چند وقت پیش که شب دانلود کردم سرعت کم نشد ،به صبح که نزدیک میشد بیشترم میشد ،کدش اینه،ستاره 555،ستاره 5ستاره 6مربع،بسته یک ساعته و دوساعته هم داره اونا نمیارزن برا یه دانلودر

14. 2 کاربر از silvermanhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •