تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2129 از 4105 اولاول ... 1129162920292079211921252126212721282129213021312132213321392179222926293129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,281 به 21,290 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

ممنون میشم سوال منم جواب بدید مرسی

سلام به همه ...دوستان من ممکنه بیوفتم نیرو هوایی سپاه به نظرتون خوبه ؟؟؟؟
    ساکن کرمانشاه هستم اموزشی رو گفتن احتمالا میوفتم دورو بر یزدو کرمان میشه بگید دقیق کجاس و اسم پادگانش چیه ؟؟؟
    و اینکه خوب هست یا نه ؟؟؟؟
    کلا برای اموزشی نیرو هوایی سپاه کجاهای ایران میگیره ؟؟؟
    بهترین شهر برای نیرو هوایی سپاه کدوم شهرو کدوم پادگانه ؟؟؟؟
    بعد اون هم به نظرتون میوفتم شهر خودم ؟؟؟
    چون کرمانشاه هستی اگه سپاه نیفتی قطعا مرزبانی میفتی. خودت مقایسه کن ببین نیروهوایی سپاه بهتره یا مرزبانی؟

داره خودمونی میشه usiiiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

در اسفند ماه ما که تو آموزشی بودیم،امیر سرتیپ پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش اومد بازدیدبعد همه رو جمع کردن تو مسجد تا ایشون بیان سخنرانی کنن بعد نماز،تو همون سخنرانی گفتن که بخشنامه ای صادر کردن و ابلاغ که از این به بعد در تقسیمات بعد از اموزش بومی سازی لحاظ بشه،بعبارت دیگه هر فرد یگانش نباید 150 کیلومتر از محل سکونتش فاصله داشته باشه.

فقط ارتش ؟

3. این کاربر از usiiiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

برای روز اعزام یکی از دوستان گفت باید برم نظام وظیفه از اونجا اعزامتون می کنن،ولی داخل برگه نوشته مرکز آموزش شهید ادیبی مرزن آباد،ساعت حضور 7 صبح،باید برم مرکز آموزشی یا همون نظام وظیفه برم که از اونجا اعزام بشم؟
    اگه نظام وظیفه هست ساعت چند باید اونجا باشم؟
    من گلوگاه مازندران هستم،محل خدمت مرزن آباد چالوس.
    چند وقته میخواستن این رو اجرایی کنن که دیگه مردم رو جمع نکنن تو نظام وظیفه مرکز استان
    و هر کس هرجا افتاده خودش بره
    بعدا پولش رو بریزن به حساب (حساب کنن ببینن از مرکز استان تا اون آموزشگاه(پادگان) چقدر با اتوبوس هزینه برمیداره، اونو میریزن).
    انگار از این ماه اجراش کردن.

شما باید جایی که توی برگه نوشته بری، وگرنه غیبت میخوری.

5. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام به همه ...دوستان من ممکنه بیوفتم نیرو هوایی سپاه به نظرتون خوبه ؟؟؟؟
    ساکن کرمانشاه هستم اموزشی رو گفتن احتمالا میوفتم دورو بر یزدو کرمان میشه بگید دقیق کجاس و اسم پادگانش چیه ؟؟؟
    و اینکه خوب هست یا نه ؟؟؟؟
    کلا برای اموزشی نیرو هوایی سپاه کجاهای ایران میگیره ؟؟؟
    بهترین شهر برای نیرو هوایی سپاه کدوم شهرو کدوم پادگانه ؟؟؟؟
    بعد اون هم به نظرتون میوفتم شهر خودم ؟؟؟
    شما بزار اول برگ سبز یا سفیدت بیاد.

چون کمتر کسی از همه پادگانا اطلاع داره.

وقتی محلش مشخص بشه یه بنده خدایی احتمالا میاد میگه من اونجا بودم اینطوریه...

شما کلا سوالات بر پایه احتمالاته!

دوستان یه کمی از حال هوای خدمت بگید چجوریاست خیلی سخت میگذره ینی طاقت فرسا هست؟
    ممکنه با این همه سختی جون سالم به در ببرم
    خیلی حال خوبیه جای شما خالی ما که رفته بودیم خوش گذشت

بابا سوالی میپرسیا.

همش بستگی به جات داره ولی تنها چیزی که هست اگه خدمتت طوری هم بشه که تو خونه باشی بازم برات دیر میگذره و یه روزت به اندازه 3 روز یا بیشتر طول میکشه و همش منتظری تموم بشه.

در اسفند ماه ما که تو آموزشی بودیم،امیر سرتیپ پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش اومد بازدیدبعد همه رو جمع کردن تو مسجد تا ایشون بیان سخنرانی کنن بعد نماز،تو همون سخنرانی گفتن که بخشنامه ای صادر کردن و ابلاغ که از این به بعد در تقسیمات بعد از اموزش بومی سازی لحاظ بشه،بعبارت دیگه هر فرد یگانش نباید 150 کیلومتر از محل سکونتش فاصله داشته باشه.
    همون طور که خودت گفتی بخشنامه هست و قانون نیست.

بخشنامه هم در صورت امکان و وجود شرایط اجرا میشه.
    آره بابا واسه دیپلم محموع باید 8.25 باشه که شده الان دیگه روشن دلم

فقط شنیده بودم که زیاد نمیپرسن که فارق التحصیل هستی یا نه فقط کافیه اصل و کپی مدرکت رو ببری واسشون . خواستم ببینم راسته یا نه .

امروز هم رفتم دفترچشو گرفتم فقط یه چند تا واکسن میخواد و یه معاینه و بقیه مدارک رو هم اصلا لازم نیست حضوری ببری اون طرف گفت .

خواستم ببینم دوستان کسی اطلاع داره از این ماجرا ؟ نرم این همه بگردم بعد یه جایی گیرمون بندازن
    پس الان چطوری پست دادی اینجا

قطعا معافی با شماره چشمت.

بزار این چند ماه هم بگذره بعد برو پیگیرش شو دیر نمیشه.

برا اطمینان هم برو +10 بگو من معاف چشم پزشکی میشم ولی هنوز یه کم از درسم مونده میتونم اقدام کنم یا نه؟

قبلا این قانون بود
    من پدرم نظامی هست، و میخواستم ببینم این قانون بازم هست یا نه، در قسمت "مشاوره سایت نظام وظیفه"، این سوالو مطرح کردم و این جوابو برام ارسال کردن.
    "باسلام فقط متاهل بودن محل سكونت خدمت مي كند . "

ولی اینکه به صف میکنن و تک فرزندو و پدر نظامی و .... رو جدا میکنن درسته
    اینم برا اینه که تا جایی که جا داشته باشن، از این اولیت ها استفاده کنن تا بخشنامه بومی سازی بیشتر اجرا بشه

برا متاهلا قطعا شهر خودشون هستن.

اکثر پادگانها هم همون اول آموزشی میان یه برگه میدن و میگن توش شرایطت رو بنویس ( تک فرزندی ، شغل ، رشته تحصیلی ، مجرد یا متاهل ( البته کپی سند ازدواج رو همونجا میخوان ) ، مهارت ها ، گواهینامه و ... )

متاهل بودن تو خدمت خیلی خوبه و کارایی داره و اگر خدایی ناکرده پدر و مادر رو به موت هم داشته باشی و خرجشون رو بدی با هزار بدبختی میتونی اثبات کنی تازه اونم تو نحوه برخورد مسئولت با تو فرقی نداره ولی متاهل باش یه کپی سند ازدواج لازمه تا مسئولت نازت رو بخره

7. 3 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چون کرمانشاه هستی اگه سپاه نیفتی قطعا مرزبانی میفتی. خودت مقایسه کن ببین نیروهوایی سپاه بهتره یا مرزبانی؟
    حالا اگه مطمئن باشم که سپاه میوفتم و نیرو هوایی سپاه بیوفتم به نظرت همون یزد میوفتم ؟؟؟؟؟؟؟ نکنه بعد اموزشی همونجا موندگار شم

دوستان تورو خدا جواب بدید فردا دفترچه رو میخوام بفرستم سوالاتم بر پایه احتمالات نیست چون شک ندارم نیرو هوایی سپاه میوفتم از قبل مشخص شده

سوالامو تغییر میدم
    نیرو هوایی سپاه کلا خوبه یا نه ؟؟؟
    اموزشی نیرو هوایی سپاه فقط همون یزد میگیزه ؟؟؟
    حوب کدومش خوبه اردکان یا خود یزد ؟؟؟؟
    جز یزد جای دیگه ای هست بگیره ؟

من نگرانیم برای بعد اونه که میخوام بیوفتم تو شهر خودم الان پادگان امام حسن محتبی هست 5 کیلومتری کرمانشاه اونجا میگیره نیرو هوایی سپاه نکنه بمونم همون یزد بعد اون هم به نظرتون میوفتم شهر خودم ؟؟؟
    Last edited by METZELDER; 08-04-2014 at 17:51.

داره خودمونی میشه THE CORRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    021

پيش فرض

اکثر پادگانها هم همون اول آموزشی میان یه برگه میدن و میگن توش شرایطت رو بنویس ( تک فرزندی ، شغل ، رشته تحصیلی ، مجرد یا متاهل ( البته کپی سند ازدواج رو همونجا میخوان ) ، مهارت ها ، گواهینامه و ... )
    گزینه ایی واسه تک پسری نداره؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

گزینه ایی واسه تک پسری نداره؟؟
    تک پسر . پسر نظامی هم جز شرایط محسوب میشه
    حتما تمام مواردی که دوستان هم بالا گفتن باید با مدرک و اسناد باشه،تمام کسانی که میشناسم تک پسر بودن تاثیر داشته و اونا تو شهر خودشون خدمت میکنند
    یا حداقلش اینه که تونستن بعدا از دو یا سه ماه انتقالی بگیرن بیان شهر خودشون
    محل خدمت هرچه قدر نزدیک تر باشه بهتره
    سربازی سخت و طاقت فرسا و دور بودن مرد سازی نداره،فقط و فقط عقده و دلتنگی میاره
    محل خدمت من و تمام دوستانی که در آموزشی بودیم باهم 15 نفری میشیم 5 تا خیابون از خونمون فاصله داره
    پیاده 6 دقیقه طول میکشه تا برم،میخوام این رو بگم هرچهقدر خرج میکنید هرچه قدر مدرک و شانس دارید هرچه قدر برگ برنده دارید رو کنید بیفتید شهر خودتون

11. 2 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

حالا اگه مطمئن باشم که سپاه میوفتم و نیرو هوایی سپاه بیوفتم به نظرت همون یزد میوفتم ؟؟؟؟؟؟؟ نکنه بعد اموزشی همونجا موندگار شم

دوستان تورو خدا جواب بدید فردا دفترچه رو میخوام بفرستم سوالاتم بر پایه احتمالات نیست چون شک ندارم نیرو هوایی سپاه میوفتم از قبل مشخص شده

سوالامو تغییر میدم
    نیرو هوایی سپاه کلا خوبه یا نه ؟؟؟
    اموزشی نیرو هوایی سپاه فقط همون یزد میگیزه ؟؟؟
    حوب کدومش خوبه اردکان یا خود یزد ؟؟؟؟
    جز یزد جای دیگه ای هست بگیره ؟

من نگرانیم برای بعد اونه که میخوام بیوفتم تو شهر خودم الان پادگان امام حسن محتبی هست 5 کیلومتری کرمانشاه اونجا میگیره نیرو هوایی سپاه نکنه بمونم همون یزد بعد اون هم به نظرتون میوفتم شهر خودم ؟؟؟
    سلام علیکم من خودم الان نیروی هوایی سپاه هستم البته اسم اصلیش نیروی هوا فضا هست اموزشی نیروی هوایی فقط مربوط به پادگان ولیعصر اردکان هست یکی از بهترین پادگانهای اموزشی هست یعنی اگه خودت بری متوجه برخوردشون میشی همشون ادمای مومنی هستن که اذیت سرباز نمیکنن در مورد اینکه همونجا نگهت دارن احتمالش خیلی کمه اخه هر کی اونجا هست با پذیرش اومده نیروی هوایی یعنی بدون پذیرش احتمالش خیلی کمه که اونجا بیوفتی البته اگر هم نگهت دارن از لحاظ مرخصی بهترینه 9روز اونجایی 7 روز خونه ولی الان پادگان ما برای شهرستانی هاش بصورت اینه که 30 روز میمونن 10 روز میرن خونه یه چیز دیگه هم بگه که احتمال این که شما دوره پدافند بیوفتی هست یعنی بعد از اموزشیت که تموم بشه یه مرخصی 10 روزه میری دوباره برمیگردی اردکان یه دوره 45 روزه پدافند داره فقط هم بچه هایی از شهرهای شیراز کرج تبریز بندر عباس و کرمانشاه بهشون میخوره

13. این کاربر از saeedzakhar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یه سوال فنی
    نزاجا تهران 01 آموزشی چطوره؟
    من باس برم کسی آمار اگه داره بگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان والا یه چند روزی درگیره کارهای سربازی هستم من میخوام برای معافیت کفالت اقدام کنم چند بار میدان سپاه رفتم و پرس و جو کردم و گفتن معاف میشی پلیس +10 هم گفت معاف میشی ولی خودم شکاکم
    پدره بنده بالای 65 سال سن داره ولی یه برادر بزرگتر از خودم دارم که ایشون معافیت چشمی گرفتن پدره من به علت بیماری دیابت یک پاشو از دست داده و روزی 2 وعده آمپول میزنه و پیوند کلیه هم شده خلاصه بنده همیشه باید حواسم بهش باشه من این شرایط رو تشریح کردم برای نظام وظیفه گفتن معافی رو بهت میدن
    حالا دوستان به نظرتون من معاف میشم یا خیر خواهشا کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •