چون کرمانشاه هستی اگه سپاه نیفتی قطعا مرزبانی میفتی. خودت مقایسه کن ببین نیروهوایی سپاه بهتره یا مرزبانی؟
چون کرمانشاه هستی اگه سپاه نیفتی قطعا مرزبانی میفتی. خودت مقایسه کن ببین نیروهوایی سپاه بهتره یا مرزبانی؟
فقط ارتش ؟
چند وقته میخواستن این رو اجرایی کنن که دیگه مردم رو جمع نکنن تو نظام وظیفه مرکز استان
و هر کس هرجا افتاده خودش بره
بعدا پولش رو بریزن به حساب (حساب کنن ببینن از مرکز استان تا اون آموزشگاه(پادگان) چقدر با اتوبوس هزینه برمیداره، اونو میریزن).
انگار از این ماه اجراش کردن.
شما باید جایی که توی برگه نوشته بری، وگرنه غیبت میخوری.
شما بزار اول برگ سبز یا سفیدت بیاد.
چون کمتر کسی از همه پادگانا اطلاع داره.
وقتی محلش مشخص بشه یه بنده خدایی احتمالا میاد میگه من اونجا بودم اینطوریه...
شما کلا سوالات بر پایه احتمالاته!![]()
خیلی حال خوبیه جای شما خالی ما که رفته بودیم خوش گذشت
بابا سوالی میپرسیا.
همش بستگی به جات داره ولی تنها چیزی که هست اگه خدمتت طوری هم بشه که تو خونه باشی بازم برات دیر میگذره و یه روزت به اندازه 3 روز یا بیشتر طول میکشه و همش منتظری تموم بشه.
همون طور که خودت گفتی بخشنامه هست و قانون نیست.
بخشنامه هم در صورت امکان و وجود شرایط اجرا میشه.
پس الان چطوری پست دادی اینجا
قطعا معافی با شماره چشمت.
بزار این چند ماه هم بگذره بعد برو پیگیرش شو دیر نمیشه.
برا اطمینان هم برو +10 بگو من معاف چشم پزشکی میشم ولی هنوز یه کم از درسم مونده میتونم اقدام کنم یا نه؟
برا متاهلا قطعا شهر خودشون هستن.
اکثر پادگانها هم همون اول آموزشی میان یه برگه میدن و میگن توش شرایطت رو بنویس ( تک فرزندی ، شغل ، رشته تحصیلی ، مجرد یا متاهل ( البته کپی سند ازدواج رو همونجا میخوان ) ، مهارت ها ، گواهینامه و ... )
متاهل بودن تو خدمت خیلی خوبه و کارایی داره و اگر خدایی ناکرده پدر و مادر رو به موت هم داشته باشی و خرجشون رو بدی با هزار بدبختی میتونی اثبات کنی تازه اونم تو نحوه برخورد مسئولت با تو فرقی نداره ولی متاهل باش یه کپی سند ازدواج لازمه تا مسئولت نازت رو بخره![]()
حالا اگه مطمئن باشم که سپاه میوفتم و نیرو هوایی سپاه بیوفتم به نظرت همون یزد میوفتم ؟؟؟؟؟؟؟ نکنه بعد اموزشی همونجا موندگار شم![]()
دوستان تورو خدا جواب بدید فردا دفترچه رو میخوام بفرستم سوالاتم بر پایه احتمالات نیست چون شک ندارم نیرو هوایی سپاه میوفتم از قبل مشخص شده![]()
ممنون میشم سوال منم جواب بدید مرسی
سوالامو تغییر میدم
نیرو هوایی سپاه کلا خوبه یا نه ؟؟؟
اموزشی نیرو هوایی سپاه فقط همون یزد میگیزه ؟؟؟
حوب کدومش خوبه اردکان یا خود یزد ؟؟؟؟
جز یزد جای دیگه ای هست بگیره ؟
من نگرانیم برای بعد اونه که میخوام بیوفتم تو شهر خودم الان پادگان امام حسن محتبی هست 5 کیلومتری کرمانشاه اونجا میگیره نیرو هوایی سپاه نکنه بمونم همون یزدبعد اون هم به نظرتون میوفتم شهر خودم ؟؟؟
Last edited by METZELDER; 08-04-2014 at 17:51.
گزینه ایی واسه تک پسری نداره؟؟
تک پسر . پسر نظامی هم جز شرایط محسوب میشه
حتما تمام مواردی که دوستان هم بالا گفتن باید با مدرک و اسناد باشه،تمام کسانی که میشناسم تک پسر بودن تاثیر داشته و اونا تو شهر خودشون خدمت میکنند
یا حداقلش اینه که تونستن بعدا از دو یا سه ماه انتقالی بگیرن بیان شهر خودشون
محل خدمت هرچه قدر نزدیک تر باشه بهتره
سربازی سخت و طاقت فرسا و دور بودن مرد سازی نداره،فقط و فقط عقده و دلتنگی میاره
محل خدمت من و تمام دوستانی که در آموزشی بودیم باهم 15 نفری میشیم 5 تا خیابون از خونمون فاصله داره
پیاده 6 دقیقه طول میکشه تا برم،میخوام این رو بگم هرچهقدر خرج میکنید هرچه قدر مدرک و شانس دارید هرچه قدر برگ برنده دارید رو کنید بیفتید شهر خودتون
سلام علیکم من خودم الان نیروی هوایی سپاه هستم البته اسم اصلیش نیروی هوا فضا هست اموزشی نیروی هوایی فقط مربوط به پادگان ولیعصر اردکان هست یکی از بهترین پادگانهای اموزشی هست یعنی اگه خودت بری متوجه برخوردشون میشی همشون ادمای مومنی هستن که اذیت سرباز نمیکنن در مورد اینکه همونجا نگهت دارن احتمالش خیلی کمه اخه هر کی اونجا هست با پذیرش اومده نیروی هوایی یعنی بدون پذیرش احتمالش خیلی کمه که اونجا بیوفتی البته اگر هم نگهت دارن از لحاظ مرخصی بهترینه 9روز اونجایی 7 روز خونه ولی الان پادگان ما برای شهرستانی هاش بصورت اینه که 30 روز میمونن 10 روز میرن خونه یه چیز دیگه هم بگه که احتمال این که شما دوره پدافند بیوفتی هست یعنی بعد از اموزشیت که تموم بشه یه مرخصی 10 روزه میری دوباره برمیگردی اردکان یه دوره 45 روزه پدافند داره فقط هم بچه هایی از شهرهای شیراز کرج تبریز بندر عباس و کرمانشاه بهشون میخوره
یه سوال فنی
نزاجا تهران 01 آموزشی چطوره؟
من باس برمکسی آمار اگه داره بگه
![]()
سلام دوستان والا یه چند روزی درگیره کارهای سربازی هستم من میخوام برای معافیت کفالت اقدام کنم چند بار میدان سپاه رفتم و پرس و جو کردم و گفتن معاف میشی پلیس +10 هم گفت معاف میشی ولی خودم شکاکم
پدره بنده بالای 65 سال سن داره ولی یه برادر بزرگتر از خودم دارم که ایشون معافیت چشمی گرفتن پدره من به علت بیماری دیابت یک پاشو از دست داده و روزی 2 وعده آمپول میزنه و پیوند کلیه هم شده خلاصه بنده همیشه باید حواسم بهش باشه من این شرایط رو تشریح کردم برای نظام وظیفه گفتن معافی رو بهت میدن
حالا دوستان به نظرتون من معاف میشم یا خیر خواهشا کمک کنید
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)