فکرکنم دارن محدودیت شبانه رو اجرا کنن. الان چهار شبه سرعتم از 130 اومده رو 40 یا 50 امشبم با اینکه ارتباطم کامل وصله یهو میبینی سایت باز نمیکنه یا دانلودام متوقف میشه بعد هرکاری میکنم ادامه نمیده بعد دو دقه درست میشه.از چند سایت و چند لینک متفاوت![]()
فکرکنم دارن محدودیت شبانه رو اجرا کنن. الان چهار شبه سرعتم از 130 اومده رو 40 یا 50 امشبم با اینکه ارتباطم کامل وصله یهو میبینی سایت باز نمیکنه یا دانلودام متوقف میشه بعد هرکاری میکنم ادامه نمیده بعد دو دقه درست میشه.از چند سایت و چند لینک متفاوت![]()
مخابرات میگه مشکل از کابل ها پوسیدگی باید باشه و خودت باید هزینه کابل های خیابونتون رو متقبل بشی یا صبر کنی نیمه ی دوم سال برای تعویض اقدام کنیم و گفتم خط جدید بدبد گفتند خط جدید 2 ماه طول می کشه و روش اینترنت پر سرعت پشتیبانی نمیشه .............
هزینه ها رو چک کردم سرسام آورند ...............
![]()
با این حرفا دارم از خرید مبین نت منصرف میشم ............. برم سمت ایرانسل مثل اینکه .....................
دوستان مبین نت بگیرم یا ایرانسل ؟ یک کلام ............
پوشش داخلی اپراتورهای وایمکس رو در منطقه ای که میخوای استفاده کنی چک کردی؟ ایرانسل داره کمی بهتر از مبین نت کار می کنه مثلا ساعت شبانه رایگان داره وایمکس ایرانسل که مبین نت نداره ,ایرانسل تعرفه های نامحدود داره که مبین نت نداره و مورد دیگه ای که من به ذهنم میاد ایرانسل تیم پشتیبانی قوی تری نسبت به مبین نت داره شما زنگ بزنی مبین نت مشکل پیش بیاد برات حداقل 10تا20 دقیقه معطل میشی و هزینه تلفن زیادی برات می افته.
راستی ایرانسل هر 3ماه یکبار جشواره داره که یه سری چیزهای جزیی درش اضافه میشه که باز مبین نت نداره همچین چیزی
اگر به ADSL دسترسی نداری ایرانسل مناسبه ولی بازم میگم بستگی به منطقه شما هم داره.
Last edited by dj77; 27-04-2014 at 13:58.
من adsl داشتم 3 سال سرعت 1 مگ و الان 2 مگ ولی 20 روزه افت سرعت و قطع و وصل پیدا شده به حدی که روزانه برای سرویس 2 مگابایت سرعت دانلود روزانه شده 5 تا 15 کیلوبایت و 3 بار مخابرات رفتم چک شده نویز ندارم و می گه شرکت صبانت اشکال داره و صبانت می گه مشکل از مخابراته و مجبور شدم درخواست تخلیه بدم امروز
و من منطقه پل پنجم اهواز هستم و نمی دونم مبین نت یا ایرانسل ... بگیرم هر دو باید مرکز شهریم ساپورت کنند ...
نمی دونم یک عده می گویند ایرانسل و عده ای دیگه می گویند مبین نت
عده ای می گویند این مودم دیگری اون مودم ......................... کمکم کنید ........ چه کنم ......... من دانلود شبانه ندارم و گاهی دانلود موسیقی و وب گردی و ماهیانه 3 تا 4 گیگ شارژ کافیه منه ..............
اگر دانلود شبانه نداری،مبین نت بگیر مودمشم زیاد مهم نیس چون من با همه مودم ها کار کردم
اون مودمی که دوستمون گفتن خوبه ولی اگه نباشه هم موردی نیست. همه مدل هارو در یک مکان تست کردم خودم
چه مزیت هایی نصبت به ایرانسل داره ؟
ببین من الان یک ساله از مبین نت استفاده میکنم عیب هایی که تو این یکسال دیدم رو میگم خودت تصمیم بگیر.
1:تعرفه های نه چندان مناسب با قیمت های بالا(شاید یکی بخواد سرعت 2 مگ برداره با گیگابایت کمتر که این نداره)
2:دانلود شبانه که اکثرا افتضاح بود جدیدا هم ساعتش کم شده هم محدود شده. (گل بود به سبزه نیز....)
3:تو این یکسال به مدت 10 روز(فکر کنم!)کامل من سیگنال نداشتم و دکل قطع بود
4:حداقل ماهی یک بار از ساعت 11 شب تا نزدیکای ساعت 5 نت رو سراسری قطع میکردن
5:نداشتن طرح نامحدود(بزارن هم باز قیمتش خیلی گرونه)
فعلا چیز دیگه ای یادم نمیاد.
و اما خوبیاش!
1:تو روز کارمو راحت راه انداخته فقط به یاد دارم یه روز شدید بهش نیاز داشتم اما سرعت در حد 5 کیلوبایت بود بعد یک ساعت درست شد. اینم بگم من واقعا روزانه استفاده نمیکنم و ممکنه روزانشم خوب نباشه و من چون استفاده ندارم بی اطلاع باشم. اینم خوبیاش!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)