تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2129 از 2550 اولاول ... 11291629202920792119212521262127212821292130213121322133213921792229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,281 به 21,290 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اقای نماینده اگه میشه جواب پست من رو هم بدین ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اقای نماینده اگه میشه جواب پست من رو هم بدین ممنون
    دوست عزیز من امروز مخابرات بودم اما هیچ تصمیم در مورد تغییر در دانلود رایگان شبانه صورت نگرفته پس نگران نباشید

3. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوست عزیز من امروز مخابرات بودم اما هیچ تصمیم در مورد تغییر در دانلود رایگان شبانه صورت نگرفته پس نگران نباشید
    دست شما نماینده پر تلاش درد نکنه منو از نگرانی دراوردین ممنون

5. این کاربر از mahdi1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با اینکه نزدیک مخابرات هستم میگن خطتت شدیدا نویز داره الان استریم خط رو تغییر دادن و گذاشتن رو 2 مگ کمی بهتر شده ولی سرعت اومده پایین و گاهی وقت ها باز هم سرعت دانلود خیلی پایین میاد یا متوقف میشه چیکار کنم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در ضمن هیچ چیزی به خط وصل نیست و فقط برای اینترنته من واقعا موندم ، خونمون به مخابرات خیلی نزدیکه راه کار نشون بدید سرویسم از پارس آنلاینه

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با اینکه نزدیک مخابرات هستم میگن خطتت شدیدا نویز داره الان استریم خط رو تغییر دادن و گذاشتن رو 2 مگ کمی بهتر شده ولی سرعت اومده پایین و گاهی وقت ها باز هم سرعت دانلود خیلی پایین میاد یا متوقف میشه چیکار کنم ؟
    به قسمت DSL Line Status در تنظیمات مودم(192.168.1.1) بروید و مقادیر SNR margin Upstream و Line Attenuation Upstream و SNR margin Downstream و Line Attenuation Downstream را یادداشت کنید، بعدا مودم را مستقیما به سیم سیاهی که از مخابرات تا در منزل آمده است وصل کنید و ببینید این مقادیر چقدر تغییر کرده اند؟(مقادیر SNR margin باید بیشتر شده باشند و مقادیر Line Attenuation) باید کمتر شده باشند، اگر تغییرات زیاد بود و پشتیبانی هم کم بودن نویز خطتان را تایید کرد، از همان سیم تا محل مودم در منزل یک سیم تلفن خوب ترجیحا از همان سیمهای سیاه مخابرات بکشید و اتصالات را لحیمکاری کنید(اگر نخواهید سیم بخرید مسیر سیم تلفن از در تا مودم را دنبال کنید، اتصالاتی که به اتاقهای دیگر رفته اند را قطع کنید و اتصالاتی را که به سمت محل مودم رفته اند را لحیمکاری کنید)، اگر تغییر قابل ملاحظه ای نکرد مسیر سیمی که تا در خانه شما آمده را تا ترمینال مخابرات دنبال کنید، اگر چند تکه بود به مخابرات بگویید سیم را عوض کنند یا حداقل محل اتصالات تکه سیمها را لحیمکاری کنند، اگر قبول نکردند خودتان یک سیم از همان سیمهای سیاه به طول مسافت ترمینال مخابرات تا محل مودم بخرید و بگویید به خط شما در ترمینال وصل کنند. اگر باز هم نویز کم نشد شاید با عوض کردن پورتتان در مخابرات وضعیتتان بهتر شود، به شرکت بگویید اگر قبول نکردند جمع آوری کنید و از یک شرکت دیگر مانند مخابرات یا های وب اینترنت بگیرید تا با عوض شدن پورت شاید وضعیت خطتان بهتر شود، ضمنا پارس آفلاین تصمیم دارد شبانه رایگان را حذف کند و توجیهی برای ماندن در آن شرکت وجود ندارد.
    Last edited by 971971; 11-11-2014 at 15:58.

9. 2 کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اصلا پشتیانی ضعیفی داره آدم رو دنبال نخود سیاه میفرسته این پارس آنلاین و هر کاربرش سعی داره خودش رو کنار بکشه و یه سری حرف ها کلیشه ای میزنن در ضمن با بحث کردم هم فهمیدم چیزی که براشون در استخدام در قسمت فنی ملاکه چیزی به غیر از مهارت و دانستن هست چون قشنگ میشد سواد پایینشون رو فهمید حیف حدادا 70 تومنم به باد رفت ، هنوز یه هفته نیست که گرفتم ولی میدونم با بحث پولم رو نمیتونم ازشون پس بگیرم ولی جهت اطلاع گفتم تا دوستان تو تله نیفتن

11. این کاربر از 14708 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اصلا پشتیانی ضعیفی داره آدم رو دنبال نخود سیاه میفرسته این پارس آنلاین و هر کاربرش سعی داره خودش رو کنار بکشه و یه سری حرف ها کلیشه ای میزنن در ضمن با بحث کردم هم فهمیدم چیزی که براشون در استخدام در قسمت فنی ملاکه چیزی به غیر از مهارت و دانستن هست چون قشنگ میشد سواد پایینشون رو فهمید حیف حدادا 70 تومنم به باد رفت ، هنوز یه هفته نیست که گرفتم ولی میدونم با بحث پولم رو نمیتونم ازشون پس بگیرم ولی جهت اطلاع گفتم تا دوستان تو تله نیفتن
    کاش قبل از خرید به این تاپیک سر میزدید، این شرکت از اول با قیمتهای بالا و کیفیت پایینش حرفی برای گفتن نداشت و الان هم با حذف کردن شبانه رایگان فکر نمیکنم کسی به این شرکت برود. فسخ قرارداد حق شماست، شاید بتوانید با بهانه حذف شبانه رایگان و سرعت پایین سرویستان را جمع آوری کنید و پول باقیمانده روزهای دوره را پس بگیرید، اگر نشد میتوانید در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از شرکت شکایت کنید.
    Last edited by 971971; 11-11-2014 at 20:30.

13. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

اینترنت مخابرات

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دقیقا چند روز مخابرات دی سی های شدید میده در حد 10 تا 20 ثانیه که بد اذیت و رو مخ هستن .....

دوستان دلیل و میدونن ؟!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. 2 کاربر از Shahr0kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •