اقای نماینده اگه میشه جواب پست من رو هم بدین ممنون![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز من امروز مخابرات بودم اما هیچ تصمیم در مورد تغییر در دانلود رایگان شبانه صورت نگرفته پس نگران نباشید
دست شما نماینده پر تلاش درد نکنه منو از نگرانی دراوردین ممنون
با اینکه نزدیک مخابرات هستم میگن خطتت شدیدا نویز داره الان استریم خط رو تغییر دادن و گذاشتن رو 2 مگ کمی بهتر شده ولی سرعت اومده پایین و گاهی وقت ها باز هم سرعت دانلود خیلی پایین میاد یا متوقف میشه چیکار کنم ؟![]()
در ضمن هیچ چیزی به خط وصل نیست و فقط برای اینترنته من واقعا موندم ، خونمون به مخابرات خیلی نزدیکه راه کار نشون بدید سرویسم از پارس آنلاینه
به قسمت DSL Line Status در تنظیمات مودم(192.168.1.1) بروید و مقادیر SNR margin Upstream و Line Attenuation Upstream و SNR margin Downstream و Line Attenuation Downstream را یادداشت کنید، بعدا مودم را مستقیما به سیم سیاهی که از مخابرات تا در منزل آمده است وصل کنید و ببینید این مقادیر چقدر تغییر کرده اند؟(مقادیر SNR margin باید بیشتر شده باشند و مقادیر Line Attenuation) باید کمتر شده باشند، اگر تغییرات زیاد بود و پشتیبانی هم کم بودن نویز خطتان را تایید کرد، از همان سیم تا محل مودم در منزل یک سیم تلفن خوب ترجیحا از همان سیمهای سیاه مخابرات بکشید و اتصالات را لحیمکاری کنید(اگر نخواهید سیم بخرید مسیر سیم تلفن از در تا مودم را دنبال کنید، اتصالاتی که به اتاقهای دیگر رفته اند را قطع کنید و اتصالاتی را که به سمت محل مودم رفته اند را لحیمکاری کنید)، اگر تغییر قابل ملاحظه ای نکرد مسیر سیمی که تا در خانه شما آمده را تا ترمینال مخابرات دنبال کنید، اگر چند تکه بود به مخابرات بگویید سیم را عوض کنند یا حداقل محل اتصالات تکه سیمها را لحیمکاری کنند، اگر قبول نکردند خودتان یک سیم از همان سیمهای سیاه به طول مسافت ترمینال مخابرات تا محل مودم بخرید و بگویید به خط شما در ترمینال وصل کنند. اگر باز هم نویز کم نشد شاید با عوض کردن پورتتان در مخابرات وضعیتتان بهتر شود، به شرکت بگویید اگر قبول نکردند جمع آوری کنید و از یک شرکت دیگر مانند مخابرات یا های وب اینترنت بگیرید تا با عوض شدن پورت شاید وضعیت خطتان بهتر شود، ضمنا پارس آفلاین تصمیم دارد شبانه رایگان را حذف کند و توجیهی برای ماندن در آن شرکت وجود ندارد.
Last edited by 971971; 11-11-2014 at 15:58.
اصلا پشتیانی ضعیفی داره آدم رو دنبال نخود سیاه میفرسته این پارس آنلاین و هر کاربرش سعی داره خودش رو کنار بکشه و یه سری حرف ها کلیشه ای میزنن در ضمن با بحث کردم هم فهمیدم چیزی که براشون در استخدام در قسمت فنی ملاکه چیزی به غیر از مهارت و دانستن هست چون قشنگ میشد سواد پایینشون رو فهمید حیف حدادا 70 تومنم به باد رفت ، هنوز یه هفته نیست که گرفتم ولی میدونم با بحث پولم رو نمیتونم ازشون پس بگیرم ولی جهت اطلاع گفتم تا دوستان تو تله نیفتن
کاش قبل از خرید به این تاپیک سر میزدید، این شرکت از اول با قیمتهای بالا و کیفیت پایینش حرفی برای گفتن نداشت و الان هم با حذف کردن شبانه رایگان فکر نمیکنم کسی به این شرکت برود. فسخ قرارداد حق شماست، شاید بتوانید با بهانه حذف شبانه رایگان و سرعت پایین سرویستان را جمع آوری کنید و پول باقیمانده روزهای دوره را پس بگیرید، اگر نشد میتوانید در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از شرکت شکایت کنید.
Last edited by 971971; 11-11-2014 at 20:30.
اینترنت مخابرات
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا چند روز مخابرات دی سی های شدید میده در حد 10 تا 20 ثانیه که بد اذیت و رو مخ هستن .....
دوستان دلیل و میدونن ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)