1 مگ 10 یا 3 گیگ بگیر سرعت توی روز و شب 290 ساعت ریگان هم داره
خودم از مخابرات میخوام بیام سمت اندیشه ب خاطر همین سرویسش
با احترام
تیم مدیریت انجمن
1 مگ 10 یا 3 گیگ بگیر سرعت توی روز و شب 290 ساعت ریگان هم داره
خودم از مخابرات میخوام بیام سمت اندیشه ب خاطر همین سرویسش
٢٠٢٠ كه بلا نسبت گاون.هيچي حاليشون نيست.چيزيو نميدونن،نميگن نميدونيم.فقط مزخرف تحويل ميدن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دزدی تو مخابرات داره بیداد میکنه ، یکی مشکل بالا که دوستان گفتن
یکی هم به ازای هر گیگ 1024 نمیدن ، یک گیگ میدن
من 5 گیگ شارژ کردم بهم همون 5 گیگ رو دادن
+
البته من مشکل اون دوستمون رو ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من دقیقه یه ماه بعد همون موقه ( یه ساعت هم اونطرف تر ) تموم میشه
البته نمیدونم چرا تاریخ شروع سرویس همه از مهر ماه ( برج 7 ) هست![]()
Last edited by Abdolreza2012; 05-12-2014 at 15:27.
بخاطر گندیه که خود مخابرات زده، من آبان شارژ کردم ولی زده مهر، مال همه رو زده مهر
یک ماهه من رو زده از برج 7 تا برج 9
تو یه جمله بگم که، هیچ حساب کتابی وجود نداره و هر طور بتونن مال مردم خوری می کنن هیچ کس بهشون ایراد نمی گیره
خب اینطوری که نمیشه ، ما همه میام اینجا داد و فریاد میکنیم و انتظار داریم درست شه
خب همه زنگ بزنید به طاهر نژاد یا بریم مخابرات مرکزی و گزارش بدیم
یا اینکه حداقل میتونید به سازمان تنظیم مقررات شکایت بزنیم.این که دیگه کاری نداره
نگین فایده نداره ، میدونم تو این مملکت قانون نداره ولی خلاصه از هیچی که بهتره.من لینکش رو پیدا میکنم تو پست بعدی میزام ، خواهشا دوستان مخابراتی برن شکایت بزنن شاید جواب داد
خواهشا شکایت بزنید ، ما تا ظهور امام زمانم این جا درد دل کنیم مشکلی حل نمیشه
خب دوستان اینم لینک وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات:
خواهش شکایت بزنید برای مخابرات.من همین الان برای کم فروشی و حجم خوری شکایت زدم.اگه تعداد شکایت ها زیاد بشه مطمئنن پیگیری میکننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من شکایت هم کردم، البته اونموقع بخاطر اینکه سرعتم خیلی کمتر از اون چیزی بود که مال بقیه بود، فایده نداشت
حتی از اونجا بهم زنگ زدن و گفتن بخاطر شکایتتون تماس گرفتیم و مشکلتون چیه؟
دوباره همونایی که تو شکایتم نوشته بودم رو توضیح دادم، اونا هم گفتن نخیر، شما مشکلی ندارید وسرعتتون درسته !!!!
اینم از رسیدگیشون![]()
بله حرف شما درسته ، ولی شما 1 نفر بودید ، اگه مثلا 100 نفر زنگ میزدن همون حرف شما رو میزدن ، قضیه فرق میکرد
الان من شکایت زدم برای کم فروشی و حجم خوری.دوستانی هم که مخابرات دارن ، مثل همین چند تا گزارش بدن ، اونا حتما پیگیری میکنن ، یه دست صدا نداره![]()
منظورت این سرویسه ؟
کسی این سرویس 1024 رو داره ؟ سرعتش چقدره ؟ 1 شب به بعد رایگانه ؟ در ساعت رایگان سرعتش چقده ؟
Last edited by pedram9; 06-12-2014 at 16:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)