تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2129 از 2376 اولاول ... 11291629202920792119212521262127212821292130213121322133213921792229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,281 به 21,290 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پورحیدری: فردوسی‌پور از انتخاب مایلی‌کهن ناراحت بود.

عادل فردوسی‌پور در برنامه هفته گذشته نود، در قسمتی از حرف‌هایش با صراحت اعلام کرد که فریده شجاعی نباید برای انتخاب سرمربی تیم ملی رای می‌داد که این موضوع با اعتراض شجاعی (همسر منصور پورحیدری) مواجه شد.
    پورحیدری با اشاره به این موضوع می‌گوید: «فردوسی‌پور از ابتدای برنامه در تقابل با میهمان‌های برنامه جبهه مخالف گرفته بود و نحوه صحبت و ادبیاتش با مایلی‌کهن نشان داد که از انتخاب او به عنوان سرمربی تیم ملی ناراحت است و به همین دلیل حرف‌های مختلفی زد که یکی از آنها رای دادن همسرم برای انتخاب سرمربی تیم ملی بود.»
    پورحیدری تاکید می‌کند: «همسر من عضو کمیته تیم‌های ملی است و حق رای دارد، همانطور که آقایان برای انتخاب سرمربی تیم ملی بانوان نظر می‌دهند. همانطور که گفتم فرم برنامه عادل در آن شب تغییر کرده بود و او از انتخاب مایلی‌کهن ناراحت بود.»

پروفشنال boomba's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چرخش 180 درجه‌اي به سبك سرمربي آلومينيوم
    زرينچه: از كدام تباني حرف مي زنيد؟

به گزارش خبرگزاري فارس جواد زرينچه كه پيش از اين در رسانه هاي گروهي از جمله تلويزيون از تباني استقلال تهران و استقلال اهواز در دومين دوره ليگ برتر سخن گفته بود، پس از پايان جلسه امروز كميته انضباطي در جمع خبرنگاران عنوان كرد: از قلعه نويي و طرفداران استقلال بابت حرف هايي كه زدم عذرخواهي مي‌كنم. از برخي از صحبت هايم سوء برداشت شده است. در اوج عصبانيت صحبت كردم و فكر مي‌كردم قلعه نويي در برنامه نود اعلام كرده فقط فرگوسن مي‌تواند از او انتقاد كند.در حالي كه اشتباه متوجه شدم. او گفته بود فرگوسن هم اشتباه مي‌كند.
    سرمربي تيم آلومينيوم اراك ادامه داد: از همه عذرخواهي مي كنم. من تجربه كامل را ندارم و امسال اولين سالي است كه سرمربيگري مي‌كنم و بايد ياد بگيرم خويشتن دار باشم و بي‌گدار به آب نزنم. هيچ تباني بين دو تيم استقلال تهران و استقلال اهواز انجام نشده است. من هم هرگز از تباني حرف نزده ام. صحبت هايم را به رئيس كميته انضباطي گفتم و ايشان آنها را بررسي خواهد كرد. همه جواد زرينچه را دوست ندارند و ممكن است با كلماتي كه من گفته ام بازي كرده باشند.
    كاپيتان اسبق تيم استقلال در مورد اينكه او گفته احمد مؤمن زاده دروازه خالي به بيرون زده اظهار داشت: من اين صحبت ها را انجام نداده ام. ديدار دو تيم استقلال تهران و استقلال اهواز يك ديدار خوب بود. هيچ مشكلي با قلعه نويي ندارم.
    زرينچه تاكيد كرد: استقلال در ليگ برتر شانس اول قهرماني است و در ليگ قهرمانان آسيا نيز شانس صعود به مرحله بعد را دارد. من شايد روز پنجشنبه به ورزشگاه بروم تا استقلال را در ديدار با سايپا حمايت كنم.
    به گزارش فارس، محمد نوازي نيز پس از پايان جلسه گفت: از ابتدا هم گفتم مسئله اي نبوده و آن خبرنگار حرف‌هاي ما را وارونه جلوه داده است.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فولاد برای استقلال بازی می کند.

• بهتاش فریبا
    استقلال مقابل فولاد بازی خوبی را ارائه داد. این دیدار بازی شطرنجی بود که هر ۲ مربی با دانش به تغییر تاکتیک در تیم هایشان دست زدند. یک نیمه را استقلال خوب بازی کرد و یک نیمه را فولاد موقعیت های استقلال صددرصد بودند که می توان آن را مقابل فرصت های متعدد فولادی ها هم برتر شمرد.به هرحال استقلالی ها باید منتظر لغزش ذوب آهن باشد. آنها برای رسیدن به عنوان قهرمانی باید از لحاظ روحی و روانی شرایط خود را بهبود بخشند. استقلال به تمرکز نیاز دارد نه حاشیه. این تیم باید در بازی مقابل سایپا تمرکز لازم را پیدا کند. سایپا حریف دست و پا بسته ای نیست اما استقلال باید با آرامش کامل به پیروزی مقابل این تیم برسد تا قهرمانی در لیگ را هم از آن خود کند. ذوب آهن هم مقابل فولاد روز سختی را در پیش دارد. من می گویم فولاد این بار برای استقلال بازی می کند. آنها مقابل ذوب آهن کم نمی گذارند تا اینگونه ثابت کنند فضای فوتبال ایران پاک است. در قهرمانی استقلال جای شکی وجود ندارد. من شانس این تیم را برای قهرمانی صددرصد می دانم و امیدوارم آبی پوشان مزد زحمات خود را در انتهای فصل بگیرند.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گزارش تمرین استقلال

تمرین اعضای تیم استقلال بعد از تساوی مقابل فولاد خوزستان و از دست دادن صدر جدول رده بندی، دیروز با ۹ غایب در ورزشگاه دستگردی برگزار شد و آبی پوشان زیر نظر قلعه نویی به انجام حرکات تاکتیکی پرداختند. رینالدو، فابیو جان واریو، وحید طالب لو، امیدرضا روانخواه، آرش برهانی، یدالله اکبری، هاشم بیک زاده، پژمان منتظری ومهرداد پولادی غایبان تمرین دیروز استقلال بودند. علاوه بر این خسرو حیدری نیز با ۱۰ دقیقه تاخیر در ورزشگاه دستگردی حضور یافت.علیرضا عباسفرد و صمد مرفاوی به همراه سعید بیات حدود یک ساعت قبل از شروع تمرین در محل تمرین حاضر شدند و تا رسیدن سایر بازیکنان بازی سپک تاکرا را در دستور کار خود قرار دادند.نکته جالبی که توجه خیلی ها را به خود جلب کرده بود، حضور میثم منیعی به همراه پدر و برادرش بود. منیعی که قبل از بازی با فولاد اختلافاتی را با قلعه نویی پیدا کرده بود دیروز همراه پدر و برادرش در ورزشگاه حاضر شد و همپای سایر بازیکنان تمرین کرد.استقلالی ها پس از ۳۰ دقیقه دویدن دقایقی استراحت کردند. سپس نفرات اصلی جدا شده و به سونا و استخر رفتند. نیمکت نشینان هم به انجام فوتبال تاکتیکی پرداختند. امیر قلعه نویی نیز که در تمرین دیروز با لباس شخصی فقط نظاره گر بود ۱۰ دقیقه بعد از این که نفرات اصلی زمین را ترک کردند از ورزشگاه خارج شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال 3-سايپا 2

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

حالا دیگه ؟؟؟؟

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    استقلال 2.سایپا 0
    یا علی

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

پيمان منتظری که دو هفته نمیتونه بازی کنه ! یعنی عملاً لیگ رو از دست داده..
    جانواریو هم میگن به بازی با سایپا نمیرسه..
    این درسته که جباری هم سه اخطارست ؟
    یعنی کا سه تا از بهترین بازیکنامون رو نداریم

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هيچ تباني ميان استقلال تهران و استقلال اهواز انجام نشده است.

به گزارش خبرگزاري فارس جواد زرينچه كه پيش از اين در رسانه هاي گروهي از جمله تلويزيون از تباني استقلال تهران و استقلال اهواز در دومين دوره ليگ برتر سخن گفته بود، پس از پايان جلسه امروز كميته انضباطي در جمع خبرنگاران عنوان كرد: از قلعه نويي و طرفداران استقلال بابت حرف هايي كه زدم عذرخواهي مي‌كنم. از برخي از صحبت هايم سوء برداشت شده است. در اوج عصبانيت صحبت كردم و فكر مي‌كردم قلعه نويي در برنامه نود اعلام كرده فقط فرگوسن مي‌تواند از او انتقاد كند.در حالي كه اشتباه متوجه شدم. او گفته بود فرگوسن هم اشتباه مي‌كند.
    سرمربي تيم آلومينيوم اراك ادامه داد: از همه عذرخواهي مي كنم. من تجربه كامل را ندارم و امسال اولين سالي است كه سرمربيگري مي‌كنم و بايد ياد بگيرم خويشتن دار باشم و بي‌گدار به آب نزنم. هيچ تباني بين دو تيم استقلال تهران و استقلال اهواز انجام نشده است. من هم هرگز از تباني حرف نزده ام. صحبت هايم را به رئيس كميته انضباطي گفتم و ايشان آنها را بررسي خواهد كرد. همه جواد زرينچه را دوست ندارند و ممكن است با كلماتي كه من گفته ام بازي كرده باشند.
    كاپيتان اسبق تيم استقلال در مورد اينكه او گفته احمد مؤمن زاده دروازه خالي به بيرون زده اظهار داشت: من اين صحبت ها را انجام نداده ام. ديدار دو تيم استقلال تهران و استقلال اهواز يك ديدار خوب بود. هيچ مشكلي با قلعه نويي ندارم.
    زرينچه تاكيد كرد: استقلال در ليگ برتر شانس اول قهرماني است و در ليگ قهرمانان آسيا نيز شانس صعود به مرحله بعد را دارد. من شايد روز پنجشنبه به ورزشگاه بروم تا استقلال را در ديدار با سايپا حمايت كنم.
    به گزارش فارس، محمد نوازي نيز پس از پايان جلسه گفت: از ابتدا هم گفتم مسئله اي نبوده و آن خبرنگار حرف‌هاي ما را وارونه جلوه داده است.
    انتهاي پيام/
    حالا که زهر خودشو ریخت و تیم رو به حاشیه برد تکذیب میکنه ؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خط و نشان پنهان استقلالی ها برای پرسپولیس

اگر با جباری و جان واریو مذاکره کنید، می رویم سراغ کریمی!
    هر چه به روزهای پایانی رقابت های لیگ برتر نزدیک می شویم، تکاپوی تیم های حاضر برای حضوری قدرتمند در فصل نقل و انتقالات افزایش پیدا می کند و در این میان کاملاً طبیعی است که مذاکرات غیررسمی خارج از زمان مقرر برای جذب نفرات نقش بسیار موثری در این مقوله ایفا می کند. در واقع باید اعتراف کرد اغلب تیم ها از مدت ها قبل گفت وگوهای شفاهی و مخفیانه خودشان را برای خرید مهره های برتر سایر تیم ها شروع کرده اند و طبیعی است که برخی اوقات خط و نشان هایی هم کشیده می شود. در همین مورد صبح دیروز شنیدیم برخی از مسئولان باشگاه استقلال به طور ضمنی در جریان امر قرار گرفته اند که پرسپولیس نگاه ویژه ای معطوف به جان واریو و جباری داشته و درصدد است اگر آنها با استقلال به بن بست رسیده یا دچار مشکل شوند، بلافاصله برای جذب یکی از این ۲ هافبک نفوذی وارد عمل شوند. البته استقلالی ها هم بیکار ننشسته اند و توسط دوستان مشترک به همتایان سرخ خود پیغام داده اند اگر مذاکره با جباری یا فابیو جدی شود، آن وقت آنها نیز برای اینکه دستشان خالی نماند و قافیه را به حریف نبازند به صورت دوستانه با علی کریمی گفت وگو می کنند تا ببینند مزه دهان مرد شماره یک خط هافبک پرسپولیس برای حضور در جمع آبی پوشان پایتخت چیست.
    هر چند این مطلب رو تخیلی میدونم ولی ذکر چند نکته ضروریه :

اول اینکه جباری در اوج مشکل با استقلال اعلام کرد حتی اگه بدون تیم بمونه به پیروزی نمیره. چون جباری بازیکنی مثل نیکبخت نیست که یه تریلی حاشیه و حرف و حدیث پشت سرشه. جباری بازیکنیه که دنبال یه محیط آروم میگرده که پولشو سروقت بگیره و بازیشو بکنه. دنبال دردسر نیست. حالا به نظر شما نیکبختو میبینه دوست داره عاقبتش اونجوری بشه ؟

جانواریو هم یه بازیکن حرفه ایه که در هر صورت هر چه قدر پول بیشتر بدن میره به اون تیم و به هر تیمی هم بره متعصب بازی میکنه. در حال حاضر عربها بدجوری براش دندون تیز کرد و فکر کنم اگر به تیمهای اروپایی نره احتمال زیاد میره اونور آب در غیراینصورت اگر تو ایران بخواد بمونه فکر کنم با استقلال تمدید کنه.

و اما کریمی که دوستان پرسپولیسی میگن خیلی تعصب داره.اتفاقا کریمی هم بازیکن حرفه ایه. یادمون نرفته تو جریان دعوای کریمی و انصاری فرد که خبر اخراج کریمی همه جا پخش شد. کریمی گفت اتفاقا هیچ مشکلی نیست و همین فردا ساکم رو جمع میکنم و از پرسپولیس میرم... به هر حال فکر نکنم کریمی به استقلال بیاد چون اونم دیگه دنبال یه زندگی آروم و بدون حاشیه س...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •