چرخش 180 درجهاي به سبك سرمربي آلومينيوم
زرينچه: از كدام تباني حرف مي زنيد؟
خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هيچ تباني ميان استقلال تهران و استقلال اهواز انجام نشده است.
به گزارش خبرگزاري فارس جواد زرينچه كه پيش از اين در رسانه هاي گروهي از جمله تلويزيون از تباني استقلال تهران و استقلال اهواز در دومين دوره ليگ برتر سخن گفته بود، پس از پايان جلسه امروز كميته انضباطي در جمع خبرنگاران عنوان كرد: از قلعه نويي و طرفداران استقلال بابت حرف هايي كه زدم عذرخواهي ميكنم. از برخي از صحبت هايم سوء برداشت شده است. در اوج عصبانيت صحبت كردم و فكر ميكردم قلعه نويي در برنامه نود اعلام كرده فقط فرگوسن ميتواند از او انتقاد كند.در حالي كه اشتباه متوجه شدم. او گفته بود فرگوسن هم اشتباه ميكند.
سرمربي تيم آلومينيوم اراك ادامه داد: از همه عذرخواهي مي كنم. من تجربه كامل را ندارم و امسال اولين سالي است كه سرمربيگري ميكنم و بايد ياد بگيرم خويشتن دار باشم و بيگدار به آب نزنم. هيچ تباني بين دو تيم استقلال تهران و استقلال اهواز انجام نشده است. من هم هرگز از تباني حرف نزده ام. صحبت هايم را به رئيس كميته انضباطي گفتم و ايشان آنها را بررسي خواهد كرد. همه جواد زرينچه را دوست ندارند و ممكن است با كلماتي كه من گفته ام بازي كرده باشند.
كاپيتان اسبق تيم استقلال در مورد اينكه او گفته احمد مؤمن زاده دروازه خالي به بيرون زده اظهار داشت: من اين صحبت ها را انجام نداده ام. ديدار دو تيم استقلال تهران و استقلال اهواز يك ديدار خوب بود. هيچ مشكلي با قلعه نويي ندارم.
زرينچه تاكيد كرد: استقلال در ليگ برتر شانس اول قهرماني است و در ليگ قهرمانان آسيا نيز شانس صعود به مرحله بعد را دارد. من شايد روز پنجشنبه به ورزشگاه بروم تا استقلال را در ديدار با سايپا حمايت كنم.
به گزارش فارس، محمد نوازي نيز پس از پايان جلسه گفت: از ابتدا هم گفتم مسئله اي نبوده و آن خبرنگار حرفهاي ما را وارونه جلوه داده است.
انتهاي پيام/