همه کنسول ها این مشکل رو دارند که همش هم برمی گرده به نرم افزار . توی PS3 یکم نسبت به X360 بیشتره.
همه کنسول ها این مشکل رو دارند که همش هم برمی گرده به نرم افزار . توی PS3 یکم نسبت به X360 بیشتره.
PES 2010 من یهو دیگه بالا نمیادش
بازی تموم شد خاموش کردم کنسول رو دفعه بعدی دیگه بالا نیومدش: دی(تو Loading اولی گیر می کنه)
خودمم موندم دلیل منطقیش چیه: دی
خب از آلمان ( برای مثال ) تا ایران یه 360 با قیمت 200یورو بیاد اینجا ( با گمرک و ... ) میشه چقدر؟ همین قیمت در نمیاد ؟
( البته اینکه این چیزا تو خارج از ایران ارزون تره که واضحه !!! )
سلام. اره منطقیه منم همین بلا سر اویل ۵ جم اومد. واسه من که کلا open tray میزدPES 2010 من یهو دیگه بالا نمیادش
بازی تموم شد خاموش کردم کنسول رو دفعه بعدی دیگه بالا نیومدش: دی(تو Loading اولی گیر می کنه)
سلام.
آقا تعداد هنگ کردن نرمال xbox360 چند باره؟؟!! من 2 ماهه elite خریدم 3 بار تا حالا هنگیده! دو بارش تو بازیه gears 2 بوده، این طبیعیه؟ یا اشکال از چیزی دیگه است؟
رفیق xbox هم مثل کامپیوتره پس هنگ کردنش نشونه از مشکل دار بودنش نمیشه. اگه هی و هی هنگ کنه چرا میشه گفت مشکلی وجود داری ماهی ۳ ۴ بار هیچ مشکلی نداره اونم با این بازی های کپیه ما
Last edited by joykiller360; 06-02-2011 at 22:46.
با احترام به همه...
.
.
.
این dead space 2 چقدر مزخرفه!حالم بد شد... گیم پلیش ماله 2000 سال پیشه . اصلا ادم نمیفهمه حدف بازی چیه..؟
کپی mass efectه
تول سال 2011 و از این بازیهای سبک قدیمی؟؟؟؟
متاسفم واسه visceral games
اصلا نمیدونم چرا اینقدر نمره بالا بهش دادن؟؟؟؟![]()
Last edited by alireza_sun72; 06-02-2011 at 23:13.
من زیاد پست نمیدم فقط می خونم اما این یکی بی جواب باشه نمیشه دیگه اولا اینجا جای این حرفا نی
دوما dead space مثل mass effecte عزیز من این 2 تا بازی 2 سبک مختلف دارند !!!بعد یه چیزی سبک ME2 قدیمی بود2 حالت دارخ یا شما ME2 رو بازی نکردی یا بازی کردی کلا نفهمیدی چی شده !!!
اینکه شما نمیفهمی عزیزم مشکل در ضعفتون تو زبان انگلیسیه نه بازی !!!!
جالبه يكساله دارم يكبار هم هنگ نكرده
ایران برای کنسول بازی گمرک نداره چون همش قاچاقی میاد . ولی بخرید بدید مسافر بیاره (بدون جعبه البته) خیلی به صرف در میاد .
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
مال من هم تا حالا هنگ نکرده ، برخی دوستان بد پوستی از کنسولشون میکنند ها![]()
برو توی سیو های بازی توی setting خود کنسول و اونجا system setting و رو پاک کن و بازی رو بالا بیار. احتمال داره درست شه.من یهو دیگه بالا نمیادش
نگران هم نباش واسه من یک مشکل دیگه شبیه به این داشت که با این روش حل شد.(سیو ها و ادیت هام هم سالم و دست نخورده موند).اگه نشد میتونی با دقت و احتیاط فایل های مشابه رو پاک کنی شاید درست شه. فقط حواست باشه save های master یا BAL و اشتباهی پاک نکنی که البته اسمشون معلوم هست.
من مشکل هنگ توی FIFA 10 هم داشتم که اینطوری حل شد.
=========================
کنسول من فقط موقع red dead هنگ میکرد که البته 6-5 بار یا شاید هم بیشتر بود.
====
کنسول fat اگه بیارید خیلی به صرفه هست.
200X1505= 301.000
ببخشیدا ولی بازی dead space1 رو به خاطر گیم پلی ملت دوست نداشتن به خاطر حس ترسیه که میده... مثلا اگه اون رو با re5 مقایسه کنی DS2 خیلی هولناکتره به نظرم حتی از fear2 ! دوستان یه نظریه : به نظرم تا چند نسل دیگه کنسولها همشون اینترنتی میشه و دیگه آفلاین نمیشه بازی کرد ( هر کی موافقه دستا بالا) نمونش همین کنسول جدیدی که بازیهاش رو از داخل سرور خود شرکت بازی میکنن بدون اینکه چیزی نصب کنن! البته ببخشید اسمش یادم رفته...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)