تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2128 از 4105 اولاول ... 1128162820282078211821242125212621272128212921302131213221382178222826283128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,271 به 21,280 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

دوستان قانونی وجود داره که تک فرزند پسر بیفته تو شهر و یا استان خودش؟

بیشتر شبیه قانون نانوشته هست.

اقلب اونایی که تک فرزندن خود به خود میفتن شهر خودشون و اگه شهر خودشون هم نیفتن احتمال اینکه بتونن انتقالی به شهر خودشون بگیرن بیشتره.

2. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان یک سوال فنی/من تک فرزند پسرم(یکی خواهر فقط دارم که عروس شده)//برای مثال اگه خدای نکرده کسی مثا من تک فرزند باشه پدرش فوت بکند طبق قانون نظام وظیفه بهش به مدت 30 ماه معافیت موقت میدهندبعد اگه دیدند تو این 30 ماه شرایط فرقی نکرد تبدیل به دایم میشه (تا وقتی که مادر عروس نشه-اگر عروس شد باطل میشه معافیت موقت و باید برود خدمت)//حالا تواین فرجه 30 ماه اگه مادر شخص هم فوت کرد اون وقت تکلیف خدمت کسی که کفیل مادرش شده و به مدت 30 ماه معافیت موقت گرفته چه می شود؟؟؟؟

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اقلب اونایی که تک فرزندن خود به خود میفتن شهر خودشون و اگه شهر خودشون هم نیفتن احتمال اینکه بتونن انتقالی به شهر خودشون بگیرن بیشتره.
    دوستان یه کمی از حال هوای خدمت بگید چجوریاست خیلی سخت میگذره ینی طاقت فرسا هست؟
    ممکنه با این همه سختی جون سالم به در ببرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون میشم سوال منم جواب بدید مرسی

سلام به همه ...دوستان من ممکنه بیوفتم نیرو هوایی سپاه به نظرتون خوبه ؟؟؟؟
    ساکن کرمانشاه هستم اموزشی رو گفتن احتمالا میوفتم دورو بر یزدو کرمان میشه بگید دقیق کجاس و اسم پادگانش چیه ؟؟؟
    و اینکه خوب هست یا نه ؟؟؟؟
    کلا برای اموزشی نیرو هوایی سپاه کجاهای ایران میگیره ؟؟؟
    بهترین شهر برای نیرو هوایی سپاه کدوم شهرو کدوم پادگانه ؟؟؟؟
    بعد اون هم به نظرتون میوفتم شهر خودم ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوست عزیز روال این تاپیک اینه که به سوالات تکراری که 5-10 صفحه قبل جواب داده شده جواب ندن، همین چند صفحه قبل چندین بار دوره کد توضیح داده شده،اگه متوجه نشدین دوباره بخونین.
    دوست محترم،خودم با روال تاپیک اشنایی دارم ولی بنظر میرسه شما متوجه نوشته و سوالات من نشدین!!
    من نگفتم دوره کد چی هست!سوال من در مورد این بود که دوره کد با توجه به رسته ای که میخوری شامل چه آموزشهایی میشه و اینکه دقیقا همون کارهایی (مثل پاسدارخانه)که در دوره مقدماتی بود اینجا هم هست یا نه!؟
    در ضمن از دوستان خواستم اگه کسی در مورد دوره کد زرهی کرمانشاه اطلاعاتی داره ما رو هم بی نصیب نذاره.
    +
    یه سوال در مورد معافیت بعد از دوره دوماهه آموزش مقدماتی و در حین دوره کد که آیا با توجه به اینکه ما اون دو ماه آموزشی رو که برای معافیتهای غیر پزشکی اجباری بود رو گذروندیم میتونیم حین دوره کد برای معافیت اقدام کنیم؟؟

گفتین سوال تکراری!حتما میدونین که حتی در صورت استفاده از سرچ تاپیک باز هم با چن صد صفحه مواجه میشیم که عملا سخته پیدا کردن مطلبی!
    پس بهتره اگه قبلا جوابی برای این سوالات تکراری داده شده بجای ارجاع به ناکجا آباد لینک پست مربوطه رو لطف بفرمایین.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

ناجا هنگام آموزش مدارک کسانی که مستثنیات دارن رو جمع میکنه، تک فرزند ذکور، پدر نظامی، متاهل، کسی که یکی از والدینش فوت کرده و... و بر اساس همین اون افراد میوفتن تو استان خودشون.

ولی تک فرزند مونده به شانسش که بیوفته شهر خودش یا نه. (استان قطعی میشه اما شهر معلوم نیست)

8. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

در اسفند ماه ما که تو آموزشی بودیم،امیر سرتیپ پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش اومد بازدیدبعد همه رو جمع کردن تو مسجد تا ایشون بیان سخنرانی کنن بعد نماز،تو همون سخنرانی گفتن که بخشنامه ای صادر کردن و ابلاغ که از این به بعد در تقسیمات بعد از اموزش بومی سازی لحاظ بشه،بعبارت دیگه هر فرد یگانش نباید 150 کیلومتر از محل سکونتش فاصله داشته باشه.

10. این کاربر از saman123123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.s.95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نه نمیشه.

شما باید درست تموم بشه بعد بری اقدام کنی.

تا اون موقع هم شماره چمت بیشتر میشه

حالا مطمئنی که معافیت شاملت میشه؟!
    آره بابا واسه دیپلم محموع باید 8.25 باشه که شده الان دیگه روشن دلم

فقط شنیده بودم که زیاد نمیپرسن که فارق التحصیل هستی یا نه فقط کافیه اصل و کپی مدرکت رو ببری واسشون . خواستم ببینم راسته یا نه .

امروز هم رفتم دفترچشو گرفتم فقط یه چند تا واکسن میخواد و یه معاینه و بقیه مدارک رو هم اصلا لازم نیست حضوری ببری اون طرف گفت .

خواستم ببینم دوستان کسی اطلاع داره از این ماجرا ؟ نرم این همه بگردم بعد یه جایی گیرمون بندازن

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ناجا هنگام آموزش مدارک کسانی که مستثنیات دارن رو جمع میکنه، تک فرزند ذکور، پدر نظامی، متاهل، کسی که یکی از والدینش فوت کرده و... و بر اساس همین اون افراد میوفتن تو استان خودشون.

ولی تک فرزند مونده به شانسش که بیوفته شهر خودش یا نه. (استان قطعی میشه اما شهر معلوم نیست)

قبلا این قانون بود
    من پدرم نظامی هست، و میخواستم ببینم این قانون بازم هست یا نه، در قسمت "مشاوره سایت نظام وظیفه"، این سوالو مطرح کردم و این جوابو برام ارسال کردن.
    "باسلام فقط متاهل بودن محل سكونت خدمت مي كند . "

ولی اینکه به صف میکنن و تک فرزندو و پدر نظامی و .... رو جدا میکنن درسته
    اینم برا اینه که تا جایی که جا داشته باشن، از این اولیت ها استفاده کنن تا بخشنامه بومی سازی بیشتر اجرا بشه

مشاور خدمت سربازی
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منظورم اینکه دوره کد که اموزش مخصوصی میدن در مورد چی اموزش میدن به ما؟؟؟؟
    پسر عمه من الان شیرازه، میگه بهش دوره کد مین و جنگ افزار دادن

دقیقا نمیدونم چی هست ولی از اسمش معلومه که آموزش تخصصی هست.

14. این کاربر از meysam1321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •