از توی صفحه ی تنظیمات مودم ببینید Downstream و Upstream رو روی چند بستن ، اگه به ترتیب 4 و 1 مگ بود ، به پشتیبانی زنگ بزنین و بگین روی 2 مگ و 512 کیلوبیت ببندن
از توی صفحه ی تنظیمات مودم ببینید Downstream و Upstream رو روی چند بستن ، اگه به ترتیب 4 و 1 مگ بود ، به پشتیبانی زنگ بزنین و بگین روی 2 مگ و 512 کیلوبیت ببندن
آره دیگه، شب از 2 تا 7 مصرف کاربرا زیاده و سرعت میاد پائین
جایی نمیشه تنظیم کرد، هر ساعت از شبانه روز که استفاده کنید، از جایزه تون کم خواهد کرد
256 2 گیگ در ماه
دوستان سوال من فراموش نشه ... یه سوال دیگه هم داشتم اینی که 128 محدود من، توی ساعات رایگان سرعتش از 30 تا بالاتر نمیره اما تا ساعت 7 میشه و از مرز ساعت 7 میگذره سرعت میره روی 297 کیلوبایت.خواستم بدونم کم بودن سرعت شبانه من از نویز خط که نیست ؟ ممکنه از شلوغی مرکز مخابراتی باشه ؟ یا کم بودن سرعت سرویسم که 128 ــه ! یعنی مثلا 256 بشه 60 و 512 سرعت شبش بشه 120 به بالا ؟!
سلام.شما خودتون دادید پینگتونو بیارن پایین ؟
چون توی ساعات رایگان سرعت کم میشه از نویز خط نیست برای اینکه مطمئن بشین SNR Margin رو از صفحه تنظیمات مودم ببینین چنده ، کمتر از 10 باشه نشون میده نویز زیاده (البته زیاد بودن نویز هم همیشه به معنی کاهش سرعت نیست) به احتمال خیلی زیاد افت سرعت توی ساعات رایگان به علت تعداد زیاد کاربران این شرکت توی مرکز مخابراتیتون بستگی داره . بعید میدونم با عوض کردن سرویس به 256 سرعت شبانه 120 به بالا بشه
سلام دوستان من الان 7 روزه درخواست دادم ولی هنوز وصل نشده زنگم میزنم امروز فردا میکنن چه کنم؟
چراغ adsl مودمتون به طور ثابت روشن شده؟ اگر شده باشه، به نمایندگی بگید تا براتون سرویستون رو راه بندازه که چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه
اگر روشن نشده باشه، یعنی فعلا" از مخابرات وصل نشده و میتونه دو دلیل داشته باشه
اول: مرکز مخابراتی تون پورت خالی پارس نداره و تا انصراف یکنفر باید صبر کنید تا بجای خط تلفن انصزافی خط شما رو جایگزین کنند
دوم: کم کاری از پارس آنلاین هست که پیگیر نشده تا خط شما رو وصل کنند
خوب الان مودم من کابل شبکه هم میخوره پشتش کابل تالفنم میخوره با هر دو باید وصل کنم یا تنهایی با شبکه میشه وصل کرد؟
کابل تلفن رو بزنید به line مودم
کابل شبکه رو هم بزنید به lan مودم
تاپیک زیر هم راهنمایی های لازم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)