تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2128 از 2199 اولاول ... 1128162820282078211821242125212621272128212921302131213221382178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,271 به 21,280 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شما میگید هر دو بد هستند ولی من 3 ساله اینترنت داشتم و شده جزیی از زندگی من و الان خط تلفنم نویز دار شده و مشکل رو مخابرات نمی تونه حل کنه و مجبورم وایمکس بخرم وگرنه adsl من عالی بود سرعت 700
    به نظرتون چه کنم ............... از ایرانسل یا مبین نت بخرم کدام مودمش بهتره ؟

تقریباً از نظر مودم شبیه هم هستن و بیشتر مدلهاشون مال شرکتهای چینی-کره‌ای هست و حتی تا همین چند وقت پیش مدلهایی مثل 635 و 632 رو هر دوشون می‌فروختن. اما اگه الان بتونید مودم سه آنتنه SWC9200 که مال مبین‌نت هست رو بصورت نو و سالم پیدا کنید که مودم قوی و خیلی خوبی هست و بهتر از مودمهای رومیزی ایرانسل یا خود مبین‌نت هست. طرف مودم جیبی هم نرید که واقعاً شانسی هست.

از نظر آنتن هم که خوب بدون شک مبین‌نت شهرهای بیشتری رو ساپورت می‌کنه که البته این قضیه مال کسانی هست که زیاد سفر می‌کنن. اگه شما جاتون ثابت هست که حتماً پیشنهاد می‌دم هر دو شرکت رو از نظر آنتن دقیق بررسی کنید و بعد انتخاب کنید. کلاً اگه آنتن در دید مستقیم باشه بهتر از گیرندگی بصورت انعکاس هست (انعکاس روی دیوار ساختمونها) و اینکه اگه دکل نزدیک شما کمتر از یک کیلومتر فاصله داشته باشه که خیلی بهتر هست. شنیدم بعضی از نمایندگی‌ها امکان تست دارن. برای همین بد نیست بجای خرید مستقیم از شرکت، از طریق یه نمایندگی نزدیک قضیه رو پیگیر بشید و اگه شد ازشون اکانت تست بگیرید. سعی هم کنید یه جورایی ازشون اطلاعات دکل نزدیک رو بدست بیارید که راحتتر بتونید تصمیم بگیرید.
    اینها رو برای این گفتم که هر چی سیگنال بهتر باشه Packet Loss کمتر هست و در نتیجه سرعت کل نهایی هم بیشتر می‌شه.

2. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض سلام

تقریباً از نظر مودم شبیه هم هستن و بیشتر مدلهاشون مال شرکتهای چینی-کره‌ای هست و حتی تا همین چند وقت پیش مدلهایی مثل 635 و 632 رو هر دوشون می‌فروختن. اما اگه الان بتونید مودم سه آنتنه SWC9200 که مال مبین‌نت هست رو بصورت نو و سالم پیدا کنید که مودم قوی و خیلی خوبی هست و بهتر از مودمهای رومیزی ایرانسل یا خود مبین‌نت هست. طرف مودم جیبی هم نرید که واقعاً شانسی هست.

از نظر آنتن هم که خوب بدون شک مبین‌نت شهرهای بیشتری رو ساپورت می‌کنه که البته این قضیه مال کسانی هست که زیاد سفر می‌کنن. اگه شما جاتون ثابت هست که حتماً پیشنهاد می‌دم هر دو شرکت رو از نظر آنتن دقیق بررسی کنید و بعد انتخاب کنید. کلاً اگه آنتن در دید مستقیم باشه بهتر از گیرندگی بصورت انعکاس هست (انعکاس روی دیوار ساختمونها) و اینکه اگه دکل نزدیک شما کمتر از یک کیلومتر فاصله داشته باشه که خیلی بهتر هست. شنیدم بعضی از نمایندگی‌ها امکان تست دارن. برای همین بد نیست بجای خرید مستقیم از شرکت، از طریق یه نمایندگی نزدیک قضیه رو پیگیر بشید و اگه شد ازشون اکانت تست بگیرید. سعی هم کنید یه جورایی ازشون اطلاعات دکل نزدیک رو بدست بیارید که راحتتر بتونید تصمیم بگیرید.
    اینها رو برای این گفتم که هر چی سیگنال بهتر باشه Packet Loss کمتر هست و در نتیجه سرعت کل نهایی هم بیشتر می‌شه.

این مدل منظورتونه ؟

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

مدل های دیگه اش مشکل دارند ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hsnti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    دوستان چند تا سؤال داشتم
    من یه طرح یکساله با پهنای باند 1024 کیلوبیت و 25 گیگ ترافیک گرفتم که تا چند روز دیگه تموم میشه.
    حالا سؤالم این بود که اولا باید تو طرح های ویژه طرح رو انتخاب کنم؟ چون من مودم دارم و اون طرح ها با مودم ارائه میشن! اگه پاسخ منفی هست تو تغییر طرح به نظرتون تو طرح ها کدوم به صرفه هست ؟ ( حداکثر ترافیک مورد نیاز ماهانه ی من 4 تا 5 گیگ بیشتر نمیشه)
    و سؤال دیگه اینکهIP ثایت چیه و چه مزیت هایی داره؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مودمها کلاً مشکل ندارن، حتی مودم جیبی. چند ماه قبل یه بحث کامل سر این قضیه توی همین تاپیک شده که اگه حوصله کردین، پیدا کنید و بخونید. مشکل از ضعف سیستم وایمکس ایران هست که مجبوریم بگردیم دنبال مودم قویتر. اینکه مبین‌نت الان مودم خارجی رو هم دیگه به مشتری خونگی یا شرکتی نمی‌ده و فقط به سازمانی می‌ده برای همین هست که اونها توی این آشفته‌بازار ضعف سیگنال بتونن وضعیت بهتری داشته باشن.

7. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

دوستان چطوره مبین نت و سرعت بالای 128 بدون نامه میده ؟
    من adsl داشتم ولی خطم نویز دار شده و مخابرات نمی تونه رفعش کنه و 3 ساله 2 مگابایت دارم و سرعت دانلود 700 ولی الان شده سرعت دانلود 3 کیلو دوستان چطوره مبین نت و سرعت بالای 128 بدون نامه میده ؟
    دوست من مبین نت بگیر نگیر داره. مخصوصا در اهواز. هم برای مبین نت هم برای ایرانسل شما اول در سایت خود پوشش دقیق از پوشش کامل داخلی مطمئن شو بعد اقدام کن
    پیشنهاد من اینه که نویز خط تلفنت رو برطرف کنی و برگردی همون ADSL بگیری. سگش شرف داره به مبین نت! عوامل زیادی باعث ایجاد نویز روی خطوط تلفن میشه. از وجود دستگاه های تلفن دیگر متصل به خط گرفته تا رد شدن سیم برق از کنار سیم تلفن یا خرابی سیستم های مرکز مخابراتی.

سلام
    دوستان چند تا سؤال داشتم

من یه طرح یکساله با پهنای باند 1024 کیلوبیت و 25 گیگ ترافیک گرفتم که تا چند روز دیگه تموم میشه.
    حالا سؤالم این بود که اولا باید تو طرح های ویژه طرح رو انتخاب کنم؟ چون من مودم دارم و اون طرح ها با مودم ارائه میشن! اگه پاسخ منفی هست تو تغییر طرح به نظرتون تو طرح ها کدوم به صرفه هست ؟ ( حداکثر ترافیک مورد نیاز ماهانه ی من 4 تا 5 گیگ بیشتر نمیشه)
    و سؤال دیگه اینکهIP ثایت چیه و چه مزیت هایی داره؟!
    شما با طرح ویژه مودم رو گرفتید، برای تمدید نیازی نیست که حتما طرح ویژه بزنید. اشتباه نکنم طرح های ویژه همراه مودم هستن، شما که خودت مودم داری پس نیاز به طرح ویژه نیست. هر طرحی با هر بازه زمانی و حجمی که خواستی بزن
    IP ثابت یه آدرس ثابت هست که توسط شرکت فروخته میشه و بیشتر به درد مراکز خدماتی و شرکت ها میخوره نه مشترکین خانگی. برای مشترکین خانگی یه هزینه اضافه هست.

خود خودشه

مشکل ندارن. بیشتر مشکلات وایمکس در ایران به خاطر عدم پوشش مناسب وایمکس و ایجاد پارازیت توسط برادارن محترم هستش!

9. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فکر کنم طرح شبانه محدود داره اجرا میشه یکی از دوستام حجمش رو خورده بود دیشب

کسی مودم فروشی نداره؟؟؟ فوری میخوام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام
    سرویس 128 وایمکس مبین نت سرعت دانلودش روی چه سرعتی بسته شده؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام
    سرویس 128 وایمکس مبین نت سرعت دانلودش روی چه سرعتی بسته شده؟؟؟

مبین‌نت هرگز بیشتر از اون چیزی که توی قرارداد هست، سرعت رو بیشتر نمی‌کنه. جدیداً که برای من با وجود سیگنال عالی، سرعتم در حد یک‌هشتم اشتراکم یعنی دو مگابیت کم شده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از دوستان کسی در مورد اینترانت مبین نت اطلاعاتی نداره؟قیمت تعرفش؟
    به کسایی که شرکت نداشته باشن نمیدن؟

14. این کاربر از Moayeri1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •