اجرا نکردن که برش دارن آخه
یه نامه یا اشتغال به تحصیل بیاری حله
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اجرا نکردن که برش دارن آخه
یه نامه یا اشتغال به تحصیل بیاری حله
باز کی دیگه تو رو سر کار گذاشته محسن خااان.خوبه میگی فکر میکنی فردا هم میگی یقین دارم...
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
پس این لینکی که میگن به اون بستگی داره چیه؟مثلا از من شبها بعضی موقع از رپید باسرعت خوب دان میکنم بعضی مواقع با سرعت زیر 15 فکر کنم از پهنای باند باشه
ببین بستگی به مرکز مخابراتی که هستین داره!! مرکز ما اینجوریه که همه شبها دانلود می کنن
![]()
تا اونجا که من می دونم اول باید کارت طلایی بگیری بعد بدی به کسی که میره ثبت نام کنه
می تونی وضعیت کارت های طلای خودت رو هم توی MYSHATEL ببینی
میگم در جواب اشون شاتل سر پارس آنلاین رو هم نمی تونه بخوره.
Last edited by sei_pm; 28-06-2010 at 18:06.
شنیده بودم پارس انلاین 128 رو 2 مگ میبنده ولی اینجوریشو ندیده بودم؟!!!!
یه عکس از ترافیکه مصرفی دورت بذار!!!
من الان ترافیک دوره ام تمام شد تاریخ فاکتور پس فردا بود..
این 200 مگ ترافیک هدیه هم چیز خوبی هستا به داد ادم میرسه...
مشترک گرامی،
متاسفانه مقدار مصرف مجاز شما به پايان رسيده و به همين دليل دسترسي شما قطع شده است. براي دريافت اطلاعات بيشتر در اين باره ميتوانيد با بخش فروش تماس حاصل فرماييد. گفتنيست، در صورتي كه مشترك سرويسهاي اقتصادي هستيد، ميتوانيد از هديه ويژه شاتل* استفاده كنيد و يا از طريق صفحهي خرید ترافیک نسبت به خريد آنلاين ترافيك اقدام فرماييد.
با سپاس
* هدیه شاتل :
از آن جايي كه فراهم آوردن رضايت هر چه بيشتر مشتريان، يكي از مهمترين اهداف گروه شركتهاي شاتل محسوب ميشود، براي رضايت هر چه بيشتر شما مشتريان عزيز، هديهي ويژهاي از سوي شركت شاتل براي مشتريان قطع به علت اتمام ترافيك در نظر گرفته شده است. بدين ترتيب، شما پس از اتمام ترفيك دوره، از 200 مگ ترافيك رايگان به عنوان هديه برخوردار خواهيد كه با استفاده از آن ميتوانيد كارهاي ضروري خويش را انجام دهيد و سپس براي خريد ترافيك يا پكيج جديد اقدام فرماييد.
این هدیه در هر دوره یک بار به شما مشترک گرامی تعلق خواهد گرفت و اگر شما در دوره جاری خود از این هدیه استفاده نکرده باشید، میتوانید با کلیک کردن بر روي كليد " درخواست ترافيك هديه" 200 مگ ترافيك به سرويس خويش اضافه فرماييد.
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
احتمالا اسپید تست قاط زده برای من هم چند بار قاط زده بود اینجوری زیاد نشان میداد...
ما که فعلا 75 روزه از سرویس شاتل بی بهره شدیمنمیدونم از پارس آنلاین سرویس بگیرم یا باز برم سراغ همون شاتل
من که راضیم از شاتل دمشون گرم خیلی حال میدن نه قطعی نه افت سرعت هیچی!
به به شیپ شیپ جون
به نظر من برو پارس انلاین را هم تست کن اگه بد بود بیا شاتل..
هم اکنون 90 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 90 مهمان)