نامحدود 512 بگیر 39 تومن خلاص![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نامحدود 512 بگیر 39 تومن خلاص![]()
همین سرویس 512 را مخابرات تهران به قیمت 25920 تومان میدهد، ضمنا با وجود اینکه سرعتش تنها 2 برابر سرویس 128 است ولی قیمتش از 3 برابر آن هم بیشتر است یعنی اگر نسبت سرعت/قیمت را در نظر بگیریم سرویس 128 باصرفه تر است.
اگر مصرف كسي در ماه كمتر از 43 گيگابايت باشد ميتواند با پول 512 نامحدود مخابرات اينترنت محدود با سرعت 8 مگابيت و حجم ماهانه43 گيگ همراه با مودم وايرلس از هاي وب بگيرد.
Last edited by 971971; 08-11-2014 at 09:07.
من 50G گرفتم 15000 تومن ، یعنی این مبلغ از هزینه شارژ حجم اینترنتی + فیلتر شکن بیشتره ؟ شما مگه شارژ حجم رو چند میگیرین ؟ مگه 1 گیگ 3600 تومن نیست ؟
شارژ 10 گیگ مخابرات 33,480 تومنه که 50 گیگ میشه 167,400
50گيگ ۱۵ تومن خیلی گرونه.من از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مستقیم میکنم هر 45گيگش7 تومنه.ولی تا حالا لینک های يوتيوب رو مستقیم نکردم که ببینم فیلتر میکنه یا نه.
فایل گیر رو بیخیال شو خیلی گرونه.مولتی شر خیلی بهتره.
Last edited by ehsan-75; 07-11-2014 at 13:21.
از امروز عصر حدود ساعت 6 وضعیت اینترنت تبریز خیلی داغونه سرعت کم و تایم آت زیاد
خبریه؟
اقای نماینده خیلی وقت دیگه پست نمیزارید میگن قرار از 10 اذر همهی شرکت ها دانلود شبانه رو حذف کنن
نه دوست عزیز همشکل شایعه ست
اینو نماینده پارس انلاین گفته منم خیلی ترسیدم ازتون به خاطر معرفی این سرویس خیلی ممنونم راحت روزی 15و16 گیگ دانلود میکنم
جناب نمیانده اینکه از اول مهر 35 درصد کاهش قیمت اینترنت اعمال میشه برای isp ها میتونیم امیدوار باشیم که این برای یوزر هم کمی تعدیل قیمت داشته باشه؟ وبعد اینکه تایم اوت سمت مراغه شدیدا بالا رفته خبریه ؟
جناب نماینده این کاهش قیمت 35 درصد برای isp ها که از اول آبان قراره اعمال میتونه برای یوزر هم تعدیل قیمت داشته باشه ؟ در ضمن سمت مراغه پینگ بالا رفته تبریز چطوره ؟ خبری هست؟
این کاهش قیمت قبلا برای کاربران اعمال شده و فعلا هیچگونه کاهش قیمتی قابل تصور نیست در مورد پینگ هم اینجا پینگ خارجی 233 و داخلی 51 هست. البته در برخی مراکز هراز گاهی مشکلاتی به وجود میاد که البته گذراست الان در تبریز هم برخی مراکز مشکل هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)