ابراهیم زاده: استقلال و پرسپولیس چند بازیکن ستاره دارند، ما یک تیم ستاره داریم.
ذوب آهن با منصور ابراهیم زاده در فاصله ۲ هفته مانده به پایان رقابت های لیگ موفق شد استقلال را جا بگذارد و صدرنشینی را از این تیم پس بگیرد. سبزپوشان اصفهانی با پیروزی که روز یکشنبه مقابل برق شیراز بدست آوردند صدرنشین شدند وحالا سرنوشت قهرمانی را آنها تعیین خواهند کرد.
• سرانجام ذوب آهن به صدر جدول رقابت های لیگ رسید.
- اولین بار نیست که صدرنشین لیگ شده ایم. ما در این فصل در مقطعی صدرنشین بودیم و بعد از چند بازی دوباره صدرجدول را از استقلال پس گرفتیم.
• منظور من هم پس گرفتن صدر جدول بود. در این مورد و همچنین پیروزی دیروز مقابل برق شیراز صحبت کنید.
- ما از مدت ها قبل برای صدرنشینی دوباره تلاش کردیم و خوشحالم به هدف خود رسیدیم. با توجه به جایگاه برق در جدول رده بندی آنها هم نیاز به پیروزی در بازی دیروز ( یکشنبه) داشتند. به هر حال شانس هم برای پیروزی داشتند و این مسائل خود به خود کار ما را سخت می کرد. به همین خاطر مجبور بودیم به سازمان تیمی در حمله و دفاع فکر کنیم وخوشبختانه بازی روندی که دلخواه ما بود را در پیش گرفت. در آخرین دقایق نیمه اول در حالی که ۲ بر صفر از حریف جلو بودیم روی اشتباه خودمان گل خوردیم. در نیمه دوم برق فشار زیادی را روی دروازه ما آورد اما عملکرد بسیار خوب دروازه بان ما مانع گلزنی تیم حریف شد.
• تقابل با رسول کربکندی چگونه بود؟
- هیچ تقابلی با کربکندی نداشتم. در فوتبال حرفه ای این صحبت ها معنایی ندارد. ما در قالب ۲ تیم رو در روی هم قرار گرفتیم ومن تقابلی نمی دیدم.
• از اینکه تیمی را بردید که رسول کربکندی سرمربی آن بوده خوشحال هستید؟
- من از این بابت خوشحالم که ذوب آهن این بازی را با پیروزی پشت سر گذاشت و از این بابت ناراحتم که برق با شکست مقابل ذوب آهن به دسته یک سقوط کرد. با این حال این شکست هم چیزی از شایستگی های کربکندی کم نمی کند.
• شاید این سوال تکراری باشد اما می خواهم یکبار دیگر اصلی ترین عوامل موفقیت ذوب آهن در این فصل را از زبان شما بشنوم.
-معتقدم ثبات مدیریتی باشگاه ذوب آهن و همچنین اعضای هیات مدیره، داشتن برنامه منظم، پرسنل باشگاه ، اعضای کادر فنی، دست اندرکاران، بازیکنان و... همگی در این موفقیت سهیم هستند. تاکتیک پذیری بازیکنان هم از نکات قابل توجه است که در این فصل واقعاً به سود ما تمام شد.
• معمولاً تیم های بزرگ، بازیکنان ستاره زیادی هم دارند اما ذوب آهن بدون ستاره به یک تیم بزرگ در ایران تبدیل شده است. چرا؟
- ما تنها یک فرق با استقلال و پرسپولیس داریم. آنها بازیکنان ستاره در اختیار دارند و ما یک تیم ستاره هستیم. صداقت و تلاش بچه ها باعث شده یک تیم ستاره داشته باشیم و در جریان رقابت ها نتایج خوبی هم کسب کنیم.
• در فاصله ۲ هفته مانده به رقابت های لیگ فکر می کنید ذوب آهن قهرمان شود؟
- ببینید من ۶ هفته قبل گفتم، ۶ بازی داریم و باید همه آنها را ببریم.
تمام بازی ها برای ما حکم فینال را دارد. آن زمان با استقلال ۶ امتیاز اختلاف داشتیم اما حالا صدرنشین شدیم. ۲ بازی آینده هم برای ما حکم فینال دارد و برای پیروزشدن پای به این ۲ بازی می گذاریم. نباید فراموش کنیم استقلال به دنبال بدست آوردن جایگاه از دست رفته خود است و اگر کوچکترین غفلتی کنیم صدر جدول را از دست می دهیم.
• کدام یک از این ۲ بازی سخت تر است؟
- هر ۲ بازی دشوار است. ملوان تیم جوان وخوبی است. بازی کردن مقابل این جوانان همواره دشوار است. بازیکنان ملوان انگیزه فراوانی دارند و این موضوع شرایط ما را مشکل می کند. در مورد فولاد هم باید بگویم بازیکنان باتجربه ای که در فولاد حضوردارند کار ما را سخت تر می کنند. آنها باتدابیر جلالی برای لحظه به لحظه بازی برنامه دارند و برایمان سخت است در بیرون از خانه مقابل این تیم قرار بگیریم.
•شما در اولین تجربه سرمربیگری خود در لیگ برتر موفق عمل کردید. چقدر در این موفقیت خود را سهیم می دانید؟
- موفقیت ما به مجموعه ذوب آهن برمی گردد. من هم تلاش کردم. به هر حال در تیمهایی که مربیگری کردم تجربیات زیادی را اندوخته ام و سعی کردم امسال از این تجربیات استفاده کنم.
• شما به عنوان دستیار اول محمد مایلی کهن در تیم ملی انتخاب شدید؟
- این بحث بیشتر رسانه ای است. سرمربی تیم ملی با اختیار کامل دستیاران خود را انتخاب می کند و اصراری بر حضور من در کادر فنی تیم ملی وجود ندارد.
• اگر به شما پیشنهاد داده شود قبول می کنید؟
- صد در صد ما باید به تیم ملی کشورمان کمک کنیم و من هم دوست دارم برای موفقیت تیم ملی قدمی بردارم.
• بعد از یک فصل سرمربیگری در ذوب آهن برایتان سخت نیست به عنوان دستیار در تیم ملی کار کنید؟
- اگر قرار باشد در تیم ملی خدمت کنم در هر پستی که نیاز باشد کار می کنم و تمام تلاشم در جهت کمک به تیم ملی است.