تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2128 از 2376 اولاول ... 11281628202820782118212421252126212721282129213021312132213821782228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,271 به 21,280 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ابراهیم زاده: استقلال و پرسپولیس چند بازیکن ستاره دارند، ما یک تیم ستاره داریم.

ذوب آهن با منصور ابراهیم زاده در فاصله ۲ هفته مانده به پایان رقابت های لیگ موفق شد استقلال را جا بگذارد و صدرنشینی را از این تیم پس بگیرد. سبزپوشان اصفهانی با پیروزی که روز یکشنبه مقابل برق شیراز بدست آوردند صدرنشین شدند وحالا سرنوشت قهرمانی را آنها تعیین خواهند کرد.
    • سرانجام ذوب آهن به صدر جدول رقابت های لیگ رسید.
    - اولین بار نیست که صدرنشین لیگ شده ایم. ما در این فصل در مقطعی صدرنشین بودیم و بعد از چند بازی دوباره صدرجدول را از استقلال پس گرفتیم.
    • منظور من هم پس گرفتن صدر جدول بود. در این مورد و همچنین پیروزی دیروز مقابل برق شیراز صحبت کنید.
    - ما از مدت ها قبل برای صدرنشینی دوباره تلاش کردیم و خوشحالم به هدف خود رسیدیم. با توجه به جایگاه برق در جدول رده بندی آنها هم نیاز به پیروزی در بازی دیروز ( یکشنبه) داشتند. به هر حال شانس هم برای پیروزی داشتند و این مسائل خود به خود کار ما را سخت می کرد. به همین خاطر مجبور بودیم به سازمان تیمی در حمله و دفاع فکر کنیم وخوشبختانه بازی روندی که دلخواه ما بود را در پیش گرفت. در آخرین دقایق نیمه اول در حالی که ۲ بر صفر از حریف جلو بودیم روی اشتباه خودمان گل خوردیم. در نیمه دوم برق فشار زیادی را روی دروازه ما آورد اما عملکرد بسیار خوب دروازه بان ما مانع گلزنی تیم حریف شد.
    • تقابل با رسول کربکندی چگونه بود؟
    - هیچ تقابلی با کربکندی نداشتم. در فوتبال حرفه ای این صحبت ها معنایی ندارد. ما در قالب ۲ تیم رو در روی هم قرار گرفتیم ومن تقابلی نمی دیدم.
    • از اینکه تیمی را بردید که رسول کربکندی سرمربی آن بوده خوشحال هستید؟
    - من از این بابت خوشحالم که ذوب آهن این بازی را با پیروزی پشت سر گذاشت و از این بابت ناراحتم که برق با شکست مقابل ذوب آهن به دسته یک سقوط کرد. با این حال این شکست هم چیزی از شایستگی های کربکندی کم نمی کند.
    • شاید این سوال تکراری باشد اما می خواهم یکبار دیگر اصلی ترین عوامل موفقیت ذوب آهن در این فصل را از زبان شما بشنوم.
    -معتقدم ثبات مدیریتی باشگاه ذوب آهن و همچنین اعضای هیات مدیره، داشتن برنامه منظم، پرسنل باشگاه ، اعضای کادر فنی، دست اندرکاران، بازیکنان و... همگی در این موفقیت سهیم هستند. تاکتیک پذیری بازیکنان هم از نکات قابل توجه است که در این فصل واقعاً به سود ما تمام شد.
    • معمولاً تیم های بزرگ، بازیکنان ستاره زیادی هم دارند اما ذوب آهن بدون ستاره به یک تیم بزرگ در ایران تبدیل شده است. چرا؟
    - ما تنها یک فرق با استقلال و پرسپولیس داریم. آنها بازیکنان ستاره در اختیار دارند و ما یک تیم ستاره هستیم. صداقت و تلاش بچه ها باعث شده یک تیم ستاره داشته باشیم و در جریان رقابت ها نتایج خوبی هم کسب کنیم.
    • در فاصله ۲ هفته مانده به رقابت های لیگ فکر می کنید ذوب آهن قهرمان شود؟
    - ببینید من ۶ هفته قبل گفتم، ۶ بازی داریم و باید همه آنها را ببریم.
    تمام بازی ها برای ما حکم فینال را دارد. آن زمان با استقلال ۶ امتیاز اختلاف داشتیم اما حالا صدرنشین شدیم. ۲ بازی آینده هم برای ما حکم فینال دارد و برای پیروزشدن پای به این ۲ بازی می گذاریم. نباید فراموش کنیم استقلال به دنبال بدست آوردن جایگاه از دست رفته خود است و اگر کوچکترین غفلتی کنیم صدر جدول را از دست می دهیم.
    • کدام یک از این ۲ بازی سخت تر است؟
    - هر ۲ بازی دشوار است. ملوان تیم جوان وخوبی است. بازی کردن مقابل این جوانان همواره دشوار است. بازیکنان ملوان انگیزه فراوانی دارند و این موضوع شرایط ما را مشکل می کند. در مورد فولاد هم باید بگویم بازیکنان باتجربه ای که در فولاد حضوردارند کار ما را سخت تر می کنند. آنها باتدابیر جلالی برای لحظه به لحظه بازی برنامه دارند و برایمان سخت است در بیرون از خانه مقابل این تیم قرار بگیریم.
    •شما در اولین تجربه سرمربیگری خود در لیگ برتر موفق عمل کردید. چقدر در این موفقیت خود را سهیم می دانید؟
    - موفقیت ما به مجموعه ذوب آهن برمی گردد. من هم تلاش کردم. به هر حال در تیمهایی که مربیگری کردم تجربیات زیادی را اندوخته ام و سعی کردم امسال از این تجربیات استفاده کنم.
    • شما به عنوان دستیار اول محمد مایلی کهن در تیم ملی انتخاب شدید؟
    - این بحث بیشتر رسانه ای است. سرمربی تیم ملی با اختیار کامل دستیاران خود را انتخاب می کند و اصراری بر حضور من در کادر فنی تیم ملی وجود ندارد.
    • اگر به شما پیشنهاد داده شود قبول می کنید؟
    - صد در صد ما باید به تیم ملی کشورمان کمک کنیم و من هم دوست دارم برای موفقیت تیم ملی قدمی بردارم.
    • بعد از یک فصل سرمربیگری در ذوب آهن برایتان سخت نیست به عنوان دستیار در تیم ملی کار کنید؟
    - اگر قرار باشد در تیم ملی خدمت کنم در هر پستی که نیاز باشد کار می کنم و تمام تلاشم در جهت کمک به تیم ملی است.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ابراهیم زاده:ما فوتبالی ها باید به هم اعتماد کنیم.

منصور ابراهیم زاده تنها ۶ امتیاز برای کسب اولین عنوان قهرمانی خودش در جایگاه سرمربی فاصله دارد و بیشترین فشار را در روزهای باقیمانده روی دوش می کشد.
    سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان پیرامون شرایط تیمش و همچنین حساسیت روزهای پایانی رقابت های لیگ برتر گفت:ما تیم با تجربه ای هستیم و بازیکنانی داریم که شرایط سخت این روزها را می شناسند. باید با اعتماد بنفس و نیرویی که در هفته های گذشته نشان دادیم پیش روی کنیم. یک امتیاز از رقیب پیش افتادیم و حالا برای قهرمانی به دو برد نیاز داریم. این دو مسابقه دو نیمه یک فینال برای ما خواهد بود و با پیروزی در طول همین ۱۸۰ دقیقه قهرمان می شویم.
    ابراهیم زاده در خصوص اخبار و حرف و حدیث هایی که پیرامون احتمال تبانی بین بعضی از تیم ها در هفته های پایانی مطرح می شود گفت: همه ما از یک خانواده هستیم. در مجموعه خانواده فوتبال درست نیست که یکدیگر را متهم کنیم. ما فوتبالی ها باید به هم اعتماد و اعتقاد داشته باشیم. آنها که مسئله تبانی را مطرح می کنند باید توجه داشته باشند که یک روز خودشان در همین موضوع متهم می شوند. نباید با مطرح کردن این حرف ها فشار روانی برای تیم ها ایجاد کنیم و فضای فوتبال کشور را تحت تاثیر چنین مسائلی قرار بدهیم. به نظر من هیچ مربی در فوتبال ایران نمی خواهد با آبروی خودش بازی کند و بگذارد تیم دیگری به نتیجه برسد.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جلسه ویژه تبانی بدون حضور قلعه نویی برگزار شد.

نشست کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در مورد بحث تبانی استقلال تهران و استقلال اهواز بدون حضور امیر قلعه نویی برگزار شد.
    در حالی که قرار بود ساعت ۱۶ امروز نشست ویژه ای در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با حضور جواد زرینچه، محمد نوازی و امیر قلعه نویی برگزار شود، سرمربی استقلال پیغام فرستاد که نمی تواند در جلسه شرکت کند.
    به این ترتیب جلسه زودتر از موعد برگزار شد و جواد زرینچه و نوازی توضیحات خود را در مورد بحث تبانی ارائه کردند. کمیته انضباطی قرار است پس از احضار یدا... اکبری ، علیرضا اکبرپور و منصور پورحیدری و شنیدن توضیحات آنها رای خود را صادر کند.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بحث تبانی استقلالی ها منتفی است/دعوت از سه استقلالی دیگر به کمیته انضباطی

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با تاکید بر اینکه هیچ تبانی بین دو تیم استقلال تهران و استقلال اهواز در فصل دوم لیگ برتر صورت نگرفته است از دعوت منصور پورحیدری، یدالله اکبری و علیرضا اکبرپور به کمیته انضباطی برای تحقیق و بررسی بیشتر در این زمینه خبر داد.
    کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال عصر سه شنبه با هدف رسیدگی به پرونده شکایت امیرقلعه نویی از جواد زرینچه و محمد نوازی که شایعه تبانی وی با تیم فوتبال استقلال را در زمان حضور این مربی در تیم استقلال اهواز مطرح کرده بودند، تشکیل جلسه داد.
    مجتبی شریفی در پایان این نشست گفت: به هیچ عنوان بین دو تیم استقلال تهران و استقلال اهواز در فصل دوم لیگ برتر تبانی صورت نگرفته است و بحث تبانی در خصوص این دو تیم منتفی است.
    وی با اشاره به نشست امروز و استماع اظهارات جواد زرینچه و محمد نوازی خاطر نشان کرد: حرف‌‎های این دو بازیکن پیشین تیم فوتبال استقلال را شنیدیم و مشخص شد بحث تبانی تیمی بین استقلالی‌های تهران و اهواز منتفی است. شاید بین بازیکنان دو تیم مسائلی به شوخی مطرح شده باشد اما این موضوع بی جهت بزرگ شده و جنبه تبانی به خود گرفته است.
    رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با تاکید بر اینکه بین تیم‌های استقلال تهران و استقلال اهواز تبانی تیمی نبوده است، افزود: اگر تبانی بین افراد صورت می پذیرفت و این مورد ثابت می شد، عوامل تبانی بین یک تا چهار سال محروم و جریمه ای ۲۰ میلیون تومانی شامل حال شان می شد. اما اگر مشخص شود عواملی با اظهارات خلاف واقع بحث تبانی را مطرح کرده‌‍اند بر اساس ماده ۴۷ آیین نامه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مشمول جریمه خواهند شد.
    وی در ادامه از دعوت منصور پورحیدری، یدالله اکبری و علیرضا اکبرپور به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال خبرداد و افزود: متاسفانه در جریان بازی استقلال اهواز و استقلال تهران در فصل دوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور اظهاراتی بین برخی بازیکنان رد و بدل شده است که از آن برداشت‌های غلطی شده است.
    شریفی خاطرنشان کرد: برای ما هنوز این پرونده مختومه نیست و برای تحقیق بیشتر از منصور پورحیدری، یدالله اکبری و علیرضا اکبرپور، مدیر فنی و بازیکنان استقلال در فصل دوم لیگ برتر دعوت به عمل آورده ایم تا در این خصوص از آنها نیز پرسش هایی داشته باشیم. اظهارات این سه نفر می توان به ما برای صدور رای کمک کند.
    وی در خصوص غیبت امیرقلعه نویی در نشست امروز کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: قلعه نویی مسائلی که در خصوص این پرونده باید مطرح می کرد را در قالب شکایت تسلیم کمیته انضباطی کرد و دیگر نیازی نبود در نشست امروز حضور پیدا کند. با این شرایط اگر نیاز بود در جلسات آتی از سرمربی استقلال نیز دعوت می کنیم تا موارد ابهام برطرف شود.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

محمد نوازی: هیچ‌گاه درباره‌ی تبانی صحبت نکرد‌ه‌ام.

نوازی گفت: هیچ‌گاه درباره‌ی تبانی دربازی تیم‌های استقلال تهران و استقلال اهواز صحبت نکرده‌ام.
    محمد نوازی اظهار کرد: توضیحات لازم را به کمیته‌ی انضباطی ارایه کردیم و تصور می‌کنم کمیته‌ی انضباطی می‌تواند با استفاده از همین صحبت‌ها به جمع‌بندی برسد.
    وی افزود: من هیچ‌گاه نگفته‌ام که در بازی دو تیم استقلال اهواز و استقلال تهران تبانی صورت گرفته است. من در آن بازی با تمام توان و تلاش خود بازی کردم اما، برخی صحبت‌هایی که میان تعدادی از بازیکنان رد و بدل شده بود را امروز در کمیته‌ی انضباطی بیان کردم.
    نوازی تصریح کرد: در هر صورت ما صحبت‌های خود را انجام دادیم و تصمیم نهایی با کمیته‌ی انضباطی است. ضمن آنکه من هیچ بحثی درباره‌ی امیر قلعه‌نویی نیز نداشته‌ام ونگفته‌ام که قلعه‌نویی نیز در بحث تبانی حضور داشته است.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خط و نشان پنهان استقلالی ها برای پرسپولیس

اگر با جباری و جان واریو مذاکره کنید، می رویم سراغ کریمی!
    هر چه به روزهای پایانی رقابت های لیگ برتر نزدیک می شویم، تکاپوی تیم های حاضر برای حضوری قدرتمند در فصل نقل و انتقالات افزایش پیدا می کند و در این میان کاملاً طبیعی است که مذاکرات غیررسمی خارج از زمان مقرر برای جذب نفرات نقش بسیار موثری در این مقوله ایفا می کند. در واقع باید اعتراف کرد اغلب تیم ها از مدت ها قبل گفت وگوهای شفاهی و مخفیانه خودشان را برای خرید مهره های برتر سایر تیم ها شروع کرده اند و طبیعی است که برخی اوقات خط و نشان هایی هم کشیده می شود. در همین مورد صبح دیروز شنیدیم برخی از مسئولان باشگاه استقلال به طور ضمنی در جریان امر قرار گرفته اند که پرسپولیس نگاه ویژه ای معطوف به جان واریو و جباری داشته و درصدد است اگر آنها با استقلال به بن بست رسیده یا دچار مشکل شوند، بلافاصله برای جذب یکی از این ۲ هافبک نفوذی وارد عمل شوند. البته استقلالی ها هم بیکار ننشسته اند و توسط دوستان مشترک به همتایان سرخ خود پیغام داده اند اگر مذاکره با جباری یا فابیو جدی شود، آن وقت آنها نیز برای اینکه دستشان خالی نماند و قافیه را به حریف نبازند به صورت دوستانه با علی کریمی گفت وگو می کنند تا ببینند مزه دهان مرد شماره یک خط هافبک پرسپولیس برای حضور در جمع آبی پوشان پایتخت چیست.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تناقض در اظهارات قلعه نویی و بیانیه باشگاه استقلال

خبر درگیری میثم منیعی با سرمربی و مسئول روابط عمومی باشگاه استقلال که از سوی این باشگاه قویا تکذیب شد بازتاب گسترده ای در رسانه های کشور داشته و اخبار متفاوتی در این خصوص منتشر شده است.
    سایت باشگاه استقلال صبح روز یکشنبه با انتشار یک بیانیه خبر درگیری میثم منیعی با امیر قلعه نویی را تکذیب کرد. همچنین در بخش پایانی این بیانیه خبر درگیری منیعی با مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال تکذیب شد. در این بخش آمده بود:" مسئول روابط عمومی باشگاه استقلال هم خبر درگیری اش با میثم منیعی را تکذیب کرد و گفت:"منیعی از بازیکنان خوش اخلاق استقلال است و من با او دوست هستم.هیچ گونه مشاجره ای هم ما بین ما رخ نداده است. مشکلی که برای او پیش آمده بود اصلا به روابط عمومی مربوط نمی شد،چه رسد به این که با هم مشاجره داشته باشیم."
    اخبار غیر رسمی حکایت از درگیری فیزیکی در فرودگاه مهرآباد داشت اما مسئولان باشگاه استقلال این اخبار را تخیلی دانستند.
    روزنامه گل در شماره روز سه شنبه مصاحبه ای با امیر قلعه نویی انجام داده و سرمربی آبی پوشان با تکذیب خبر درگیری خودش با منیعی موضوع درگیری این بازیکن با مدیر روابط عمومی باشگاه را تایید کرده که این اظهارات با بیانیه باشگاه استقلال مغایرت دارد. متن اظهارات قلعه نویی در گفت و گو با روزنامه گل به این شرح است:"من اصلا منیعی را ندیدم چون در سالن دیگری بودم و در جریان درگیری نبودم و در اهواز متوجه شدم که با نوری فر (مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال) درگیر شده چون فکر کرده که او پشت سرش حرف زده است."

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مجتبی شریفی: مسجل است که دو تیم تبانی نکرد‌ه‌اند.

رییس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: برای ما مسجل شده که تبانی بین مجموعه دو تیم استقلال تهران و استقلال اهواز صورت نگرفته است.
    مجتبی شریفی اظهارکرد: در عبارات حقوقی عبارت منطوق و مفهوم داریم. منطوق کلماتی است که به آن نطق کرده‌ایم و مفهوم، معنی جمله‌ای است که بیان کرده‌ایم. مثلا اگر بگوییم به هر شاگرد زرنگ هزار تومان بدهید مفهوم این جمله این است که اگر شاگردی تنبل بود نباید هزار تومان را به او داد. در ماده ۶۲ آیین‌نامه انضباطی آمده است در صورتی که دو تیم مرتکب تبانی شوند به تنهایی برای دو تیم در نظر گرفته می‌شود و مفهوم این ماده این است که اگر تنها افراد در تبانی دخیل بودند باید به ماده دیگری رجوع کنیم.
    وی افزود: در بحث تبانی باید به چند عنصر برسیم. کلمه تبانی از ریشه بنا ساخته شده و این کلمه کاملا فارسی است و به این معنی است که بنا روی کاری گذاشته شود که آن کار نادرست باشد.
    شریفی با بیان اینکه فردا نظرات زرینچه و نوازی و همچنین نظرات قلعه‌نویی را به پورحیدری به عنوان فردی مطلع خواهیم داد ونظرات او را هم خواهیم گرفت، گفت: در هر دو صورت کمیته انضباطی به شدیدترین صورت برخورد می‌کند. اگر مدعیان وجود تبانی توانستند ادعایشان را ثابت کنند با عوامل تبانی برخورد می‌کنیم واگر آنها نتوانستند این ادعا را به اثبات برسانند براساس قانون با آنها برخورد خواهد شد.
    وی افزود: براساس ماده ۴۷ آیین‌نامه انضباطی در مصاحبه‌ها نباید چهار عضو تحریک، توهین، تحقیر و بیان مطالب خلاف واقع وجود داشته باشد. بنابراین اگر مدعیان وجود تبانی نتوانند حرف‌شان را ثابت کنند مطالب‌شان خلاف واقع بوده و باید براساس ماده ۴۷ با آنها برخورد کرد.
    وی در پاسخ به این سوال که اگر مدعیان وجود تبانی حرف‌شان را تکذیب کنند، تکلیف چیست، گفت: بنای ما مصاحبه‌هایی است که آنها در این مدت انجام داده‌اند و باید برای حرف‌هایشان گواه و شاهد بیاورند.
    شریفی در پاسخ به این سوال که فکر می‌کنید چه زمانی درباره این پرونده به جمع‌بندی برسید، گفت: اظهارات قلعه‌نویی را شنیده‌ایم. ادعای زرینچه و نوازی را هم می‌شنویم و پس از دادن این اظهارات به پورحیدری نظر او را به عنوان فردی مطلع خواهیم شنید و پس از بررسی در این باره تصمیم‌گیری می‌کنیم.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مهدی رحمتی: تماس پرسپولیسی‌ها به چند ماه قبل برمی‌گردد.

دروازه بان ملی پوش تیم فوتبال مس کرمان که این روزها خواهان بسیاری پیدا کرده،هرگونه مذاکره با باشگاههای لیگ برتری را تکذیب می کند. رحمتی که به زعم بسیاری از کارشناسان بهترین بازیکن تیم ملی در دیدارهای مقدماتی جام جهانی بوده است،می‌گوید:"من بازیکنی حرفه ای هستم و می دانم که وقتی که با یک باشگاه قرارداد دارم،نباید پای میز مذاکره با باشگاه دیگری بنشینم."
    سید مهدی رحمتی سنگربان شماره یک تیم ملی گفت: "حرفه ای گری ایجاب می کند یک بازیکن تا وقتی که با باشگاهی قرارداد دارد، با باشگاه دیگر وارد مذاکره نشود."
    وی در ادامه افزود:"تمرکز من در حال حاضر روی دو بازی باقیمانده مس کرمان در لیگ است و امیدوارم با کسب حداکثر امتیازات در دو دیدار آتی آسیایی شدنمان را قطعی نماییم."
    رحمتی که شایعه حضورش در پرسپولیس شنیده می شود،در این‌باره گفت: "اخیراً کسی از باشگاه پرسپولیس با من تماس نداشته است.فقط چند ماه قبل یک نفر تماس گرفت و خودش را مسئول نقل و انتقالات پرسپولیس معرفی کرد و خواهان مذاکره شد. بنده هم گفتم:"اولاً بگویید مدیر عامل تان تماس بگیرد. ثانیاً باید با مسئولان باشگاه مس صحبت کنید."
    دروازه بان مس درباره مشکلات مالی باشگاه مس نیز اظهار داشت:" گفته اند که مشکلات بزودی حل خواهد شد که امیدوارم این اتفاق بیفتد."

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کفاشیان استعفا کرد؟!

اگرچه از سوی معاون فرهنگی اجتماعی سازمان بازرسی کل کشور آمار استعفای مدیران دوشغله ورزشی ۷۳ تن عنوان شده،اما تاکنون به صورت دقیق مشخص نشده که آیا علی کفاشیان از سمت خود در فدراسیون دو و میدانی استعفا کرده است یا خیر؟!
    چند هفته قبل نامه ای ازسازمان بازرسی کل کشور تسلیم فدراسیون دو و میدانی شد که در آن علی کفاشیان (عضو هیات رئیسه)، حسین پور(ذیحساب) و حمیدی(عضو هیات رییس) به عنوان نفرات دوشغله معرفی شدند.
    کفاشیان علاوه بر عضویت در هیات رییسه فدراسیون دو و میدانی، ریاست فدراسیون فوتبال را نیز عهده دار است و طبیعتاً باید از سمت خود در فدراسیون دو و میدانی استعفا کرده باشد که تاکنون نام وی به شکل رسمی عنوان نشده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •