نه نگیر آنفاکتوس میزنی![]()
20 دقیقه تستش کردم گرخیدم . حرف نداره![]()
نه نگیر آنفاکتوس میزنی![]()
20 دقیقه تستش کردم گرخیدم . حرف نداره![]()
دوست عزیز یه چیزی میگم خدایی نکرده بهتون بر نخوره اما صفحات قبل همه خودشون رو تیکه پاره کردن دارن از بازی تعریف میکنن اگر زحمت میکشیدین صفحات قبل رو مطالعه میکردین جواب سوالتون رو میگرفتین
داداش من تاپیک 2100 صفحست..........
اینجا کجاست من کیم ؟
من فکر کردم تاپیک بازی هستش . گرفتی مارو دوست عزیز ؟!
پیر شدیم رفت . آخه اینجا چه ربطی به DS2 داره قربون شکلت : دی
برو تاپیک بازی رو بخون
xbox من family block شده و براي اجراي بازي كد ميخواد و من دست نزدم يا نميدونم آيا راهي هست بشه قفلشو برداشت؟
داشبوردشو آپديت كردم اما بازم درست نشد
هر بازي زو ميزاري play DVD ميده .
بايد كنسول رو باز كنم يا راه ديگهيم هست.
خيلي ضروريه ممنون
منظورم از راه زیاد آمدن نسل بعدی نبود ، منظور رسیدن به نقطه ای بود که دیگه نشه نسل جدید تری معرفی کرد![]()
سلام دوستان. این سوال رو کسی گفت اینجا بپرسم. ممنون میشم کمک کنید.
این دوستمون یک Xbox 360 Elite داره که بازی NFS HP رو نمیگرفته. بهش گفتن باید آپدیت کنه.
اینم وصلش کرده به اینترنت و آپدیت کرده کنسول رو. هم خود کنسول و هم Live رو و کلا کلی آپدیت گرفته.
حالا فرقی نکرده کنسول (البته ظاهری چرا) ولی بازم اون بازی رو نمیگیره. برده مغازه گفتن باید بدی کنسول رو ببریم تهران تا درستش کنند چون نباید آپدیت میکردی و نیاز به دانگل داره.
میخوام ببینم قضیه چیه؟ از کرک خارج شده؟ پس چرا بقیه بازیها رو میگیره؟ کلا باید چیکار کنه؟
یه سوال دیگه هم داشتم. هارد برای آرکید چنده قیمتش؟ اصلا به آرکید هارد میخوره؟
ممنون از همه.
باید فریمور درایو کنسولش آپدیت بشه(همون چیزی که باعث اجرای بازی های کپی میشه).
البته نیاز به دانگل نیست ولی کنسول رو باز میکنن و فریمور درایوش رو آپدیت میکنن. اون آپدیتی که دوستتون انجام داده آپدیت داشبورد مایکروسافت بوده.
کلا دوتا آپدیت داریم : یکی همین آپدیت داشبورد که از اینترنت انجام میشه.
آپدیت دوم هم درواقع آپدیت فریموری هست که کنسول رو قادر میکنه تا بازی های کپی رو اجرا کنه.
الان دوستتون نمیتونه سه بازی NFS HP , AC:bh , Fable III رو انجام بده که دلیلش اینه که مایکروسافت سیستم ضد کپی خودش رو عوض کرده و دستگاه های کپی خور هم باید فریمور کپی خورشون به روز شه تا بتونه اجرا کنه.
البته اگه به تازگی آپدیت کرده یک دوتا بازی دیگه هم هست که با این داشبورد جدید اجرا نمیشدن و اگه بخواد باز هم بازی کنه باید پچ شدشون مخصوص فریمور جدید که اسمش +LT هست رو بگیره.
به آرکید هارد میخوره و قیمتش رو هم از آقا میثم که توی همین سایت هستن میتونی بپرسی.
فقط هارد اصل بگیر که اگه خواستی به لایو وصل شی ، بن نشی.
برای من یک مشکلی پیش اومده . بازی Test Drive رو که روی فلش نصب میکنم اجرا نمیکنه و صفحه سیاد میشه و کلاً کنسول هنگ میکنه و باید حتما از جلو خاموشش کنم اما با DVD راحت اجرا میشه, باید چی کار کنم ؟ مشکل از چیه ؟
آقا تعداد هنگ کردن نرمال xbox360 چند باره؟؟!! من 2 ماهه elite خریدم 3 بار تا حالا هنگیده! دو بارش تو بازیه gears 2 بوده، این طبیعیه؟ یا اشکال از چیزی دیگه است؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)