تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2127 از 4105 اولاول ... 1127162720272077211721232124212521262127212821292130213121372177222726273127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,261 به 21,270 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

آخه خودم میخواستم پارتی پیش کنم گفتن پارتی فایده ندارد و تهران انتخاب میکنه/بابام با رییس دادگستری استان یزد آشناست بگم پارتیم شود یا اینکه اثری ندارد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

داداش بیخودی دنبالش نرو. من 4 ماه دویدم برای جهاد کشاورزی آخرش هم بعد از کلی علافی میگن امریه میشی منتها باید بری تو روستاها خدمت کنی. این تازه با آشنا و پارتیش بوده. اگه همینجوری بری یه اداره که کسی رو نمیشناسی اصلا میگن کی هستی ؟ چی میخوای؟ برو عموووووو !!!!!!! امریه نداریم !! رشته شما نمیخوره این مقطع تحصیلی رو نمیگیریم و 1000 تا بامبول دیگه. خلاصه ما که بیخیال شدیم!!!!!!!!! . خود دانی

آخه خودم میخواستم پارتی پیش کنم گفتن پارتی فایده ندارد و تهران انتخاب میکنه/بابام با رییس دادگستری استان یزد آشناست بگم پارتیم شود یا اینکه اثری ندارد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

برای روز اعزام یکی از دوستان گفت باید برم نظام وظیفه از اونجا اعزامتون می کنن،ولی داخل برگه نوشته مرکز آموزش شهید ادیبی مرزن آباد،ساعت حضور 7 صبح،باید برم مرکز آموزشی یا همون نظام وظیفه برم که از اونجا اعزام بشم؟
    اگه نظام وظیفه هست ساعت چند باید اونجا باشم؟
    من گلوگاه مازندران هستم،محل خدمت مرزن آباد چالوس.

داره خودمونی میشه THE CORRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    021

پيش فرض

منظورت از "چه نوع دوره کد" چیه؟

دو ماه آموزشی
    دو ماه دوره کد (شیراز اصفهان تهران ؛ کرمانشاه هم فک کنم)
    بقیه هر جایی ممکنه بیوفتی
    منظورم اینکه دوره کد که اموزش مخصوصی میدن در مورد چی اموزش میدن به ما؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

فقط بگم تو مورد شما که کلا 2 نفر میخوان اینا قبلا انتخاب شدن و سفارشی هستند. من میگم بیخودی وقتت تلف نشه و بعد مثل من بگی اصلا پرا رفتم دنبال امریه و ....... برای افرادی مثل من که پارتی با برش زیاد ندارن راهی نمیمونه جز رفتن به حال ت معمولی به خدمت. شما هم خودت میدونی سبک سنگین کن خودت ببین خودت چی میخوای ولی ولی ولی ولی (با تاکید) زیاد به قول و وعده وعید آشنایان توجه نکن که همش پوشالی هستش

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فقط بگم تو مورد شما که کلا 2 نفر میخوان اینا قبلا انتخاب شدن و سفارشی هستند. من میگم بیخودی وقتت تلف نشه و بعد مثل من بگی اصلا پرا رفتم دنبال امریه و ....... برای افرادی مثل من که پارتی با برش زیاد ندارن راهی نمیمونه جز رفتن به حال ت معمولی به خدمت. شما هم خودت میدونی سبک سنگین کن خودت ببین خودت چی میخوای ولی ولی ولی ولی (با تاکید) زیاد به قول و وعده وعید آشنایان توجه نکن که همش پوشالی هستش
    داداش پارتی داشتن خودش سه نوعه..1.پارتی تو خالی که فقط ادعا داره و کاری ازش برنمیاد(به قول شما پوشالی)2.پارتی پولکی که باپول کارتو انجام میده 3.پارتی بامعرفت و بامرام که بدون چشم داشت کاری از دستش بربیاد انجام میده حتی برای هفت پشت ما! که این نوع شریف ترین و باوجدان ترین ازبین پارتی ها هستند

7. 2 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

کسی نبود به این سوالات جوابی بده؟
    دوست عزیز روال این تاپیک اینه که به سوالات تکراری که 5-10 صفحه قبل جواب داده شده جواب ندن، همین چند صفحه قبل چندین بار دوره کد توضیح داده شده،اگه متوجه نشدین دوباره بخونین.

آقا اين دو ماه كسر خدمت اونايي كه غير بومي خدمت مي كنن واقعيت داره؟ تو يگان ما خيلي سر و صدا كرده
    خیر، به شایعات توجه نکنین.

دوستان خدمت 21 ماه هست یا شده 24 ماه؟
    فعلا چیزی نگفتن 21 ماه.

برای روز اعزام یکی از دوستان گفت باید برم نظام وظیفه از اونجا اعزامتون می کنن،ولی داخل برگه نوشته مرکز آموزش شهید ادیبی مرزن آباد،ساعت حضور 7 صبح،باید برم مرکز آموزشی یا همون نظام وظیفه برم که از اونجا اعزام بشم؟
    اگه نظام وظیفه هست ساعت چند باید اونجا باشم؟
    من گلوگاه مازندران هستم،محل خدمت مرزن آباد چالوس.
    هر جا نوشتن اونجا باشین.

9. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا اين دو ماه كسر خدمت اونايي كه غير بومي خدمت مي كنن واقعيت داره؟ تو يگان ما خيلي سر و صدا كرده

خیر، به شایعات توجه نکنین.
    الان ديگه مطمئنم ، چند نفر بهشون همين كسري خورد و تسويه كردن و رفتند و واقعيت داره.دو ماه . ولي شرايط ديگه اش رو نمي دونم.

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

اگه آشنا داری جای دیگه استفاده کن.

کم کم داره روند پستها طوری میشه که هر کی آشنا نداره فکر میکنه باید بره لب مرز و دور از محل سکونتش خدمت کنه ولی این افراد باید بدونن که همه چی شانسی هست گاهی شما آشنا نداری ولی

جای خوب میفتی ولی گاهی هم آشنا داری و مثل من جای بد میفتی
    . اینو گفتم که این دوستان ناامید نشن و واقعیت هست.

الان ديگه مطمئنم ، چند نفر بهشون همين كسري خورد و تسويه كردن و رفتند و واقعيت داره.دو ماه . ولي شرايط ديگه اش رو نمي دونم.
    اجرای چنین قانونی بعیده چون سربازای ارتش و ناجا اکثرا غیر بومی هستن . اینجوری یه کسری یک ماهه برا همه سربازا بزارن بهتره که.

تازه اگه اینطوری بشه برا اونی که لب مرزه با 2 ماه کسری قانون قبل 4 ماه کسری شاملش میشه!

12. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان قانونی وجود داره که تک فرزند پسر بیفته تو شهر و یا استان خودش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •