سرعت روزانه یا شبانه شده 90 ؟
من روزانه 700 و شبانه 250 ...300 داشتم ناراضی بودم البته adsl تا خطم نویز دار شد .................
سرعت روزانه یا شبانه شده 90 ؟
من روزانه 700 و شبانه 250 ...300 داشتم ناراضی بودم البته adsl تا خطم نویز دار شد .................
نه شبانه 90 شده.الان 2 روزه اینطوری شده.معلوم نیست موقتیه یا همیشگی!!
![]()
512 یک ماه 15 گیگ.
دیشب من حدود دو گیگ تونستم دانلود کنم با این سرویس 1 مگ .. ب نظرم این قانونشون باید اجرا شده باشه الکی سرعت ها رو زیاد نکردند اما اینکه ما از کجا باید بفهمیم چقدر مصرف داشتیم هنوز ی سوال بزرگه !
پس سرعت روزانه چطوره ؟ 128 و 512 و 1
قانون چی داداش ؟
داداش با چه نرم افزاری متوسط سرعت میگیری؟
اسم همین نرم افزاری که عکسشو گذاشتی چیه؟
اسم برنامه NetWorx هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت روزانه و شبانه برا من یکی هست.
سلام
دوستان چند تا سؤال داشتم
من یه طرح یکساله با پهنای باند 1024 کیلوبیت و 25 گیگ ترافیک گرفتم که تا چند روز دیگه تموم میشه.
حالا سؤالم این بود که اولا باید تو طرح های ویژه طرح رو انتخاب کنم؟ چون من مودم دارم و اون طرح ها با مودم ارائه میشن! اگه پاسخ منفی هست تو تغییر طرح به نظرتون تو طرح ها کدوم به صرفه هست ؟ ( حداکثر ترافیک مورد نیاز ماهانه ی من 4 تا 5 گیگ بیشتر نمیشه)
و سؤال دیگه اینکهIP ثایت چیه و چه مزیت هایی داره؟!
دوستان یه مودم مودم وایمکس دارم که وقتی روشنش میکنم آنتناش به صورت ثابت فول هستن و چراغ تلفنش بعد 1دقیقه خاموش میشه اما مک مودم صفر شده و نمیتونه هیچ سیگنالی رو دریافت کنه.
کسی میدونه علتش چیه ؟
حتی وای فایش هم کار میکنه و وارد تنظیمات مودم هم میشه شد
نوع مودم BM632W هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)