من معمولا فایل های یوتوب رو مبدم به filegir.com دانلود بکنه و خودم با شبانه از اون دانلود میکنم و فرداش نگاه میکنم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من معمولا فایل های یوتوب رو مبدم به filegir.com دانلود بکنه و خودم با شبانه از اون دانلود میکنم و فرداش نگاه میکنم![]()
ممنون دوستان
یوتیوب ی نمونه بود،پخش کانالها از نت( آی پی تی وی) عم هس!ک اونو باس زنده دید
![]()
بعضی از کانالها را میتوانید از سایتهایی مانند tvarsivi.com با تاخیر تماشا کنید یا برنامه مورد نظر را به یوتیوب آپلود و سپس از آنجا دانلود کنید ولی کلا تماشای تلویزیون از اینترنت در ایران با توجه به سرعت، کیفیت و قیمت اینترنت توجیه ندارد و سرعتهایی که برای سرویسها اعلام میشود برای دانلود با چند کانکشن هست و برای آی پی تی وی احتمالا به آن سرعتها هم نرسید مخصوصا اگر آدرس موردنظر فیلتر باشد، بنابراین فکر نمیکنم سرویسی در ایران باشد که همه انتظارات شما را برآورده کند.
Last edited by 971971; 06-11-2014 at 19:08.
سلام.
یوتیوب که فیلتره.! یعنی وقتی شما فایل هارو با فایل گیر مستقیم میکنین فیلتر بودنش از بین میره؟!
مسلما از بین میرود چون ویدیوها به آدرس بدون فیلتری کپی میشوند و از آنجا دانلود میشوند البته تعرفه های سایت فایل گیر از هزینه اینترنت بعلاوه فیلترشکن بیشتر است.
من 50G گرفتم 15000 تومن ، یعنی این مبلغ از هزینه شارژ حجم اینترنتی + فیلتر شکن بیشتره ؟ شما مگه شارژ حجم رو چند میگیرین ؟ مگه 1 گیگ 3600 تومن نیست ؟
شارژ 10 گیگ مخابرات 33,480 تومنه که 50 گیگ میشه 167,400
مفهوم مستقیم کردن یعنی اینکه سرور فایل رو از یه سرور دیگه بیاره توی سرور خودش ... در نتیجه شما از ایت سایت فایل رو دانلود میکنین نه از یوتیوب
سرویس من نامحدود است ولی منظورم هزینه ماهانه سرویس اینترنت بدون حجم اضافی بود که با آن میشود 300 گیگابایت در ماه بصورت شبانه دانلود کرد و آن 50 گیگ اگر فول دانلود کنید در عرض 5 شب تمام میشود یعنی استفاده از فیلترشکن همراه با برنامه ای مانند FreeRapid Downloader برای دانلود از یوتیوب راه اقتصادی تری است.
Last edited by 971971; 07-11-2014 at 12:12.
سلام
الان بهترین سرویس دهنده در قسمت نامحدودها با قیمت خوب و کیفیت عالی کدوم شرکت هستش ؟
فعلا ماکس نت استفاده میکنم
قبلا هم از همارا
فکر میکنم اینترنت مورد نظر شما در ژاپن یا کره جنوبی وجود دارد ولی در تبریز بهترین سرویس نامحدود نسبت به قیمتش سرویس 128 مخابرات است که سرعت دانلودش 30 کیلوبایت و قیمتش 12150 تومان است.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)