مک آدرس نیست چون با دو تا یوزر و پس در یک منطقه مخابراتی مشکلی وجود نداره و راحت اتصال
برقرار میشه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
مک آدرس نیست چون با دو تا یوزر و پس در یک منطقه مخابراتی مشکلی وجود نداره و راحت اتصال
برقرار میشه
تو عید به جای اینکه خلوت میشه سرعت روزانم بالا بره کمتر شده ! از 500 اومده روی 100-200![]()
کسی همچین مشکلی داره ؟
سرعت منم نصف شده به زور با 200 کیلو دانلود میکنه
وایبر هم قطع و وصل میشه همش
سرعت منم نصف شده به زور با 200 کیلو دانلود میکنه
وایبر هم قطع و وصل میشه همش
ظاهرا مشکل از وایبر! راستی های وب هم پکیده!
دوستان الان مسافرتم، آسیاتک 9 ام تموم میشه، 11-12 شارژ کنم جمع آوری نمیشه که!؟
من که از روز اول عید دهنم سرویس شد......
البته من چالاکم سرویسای بالاتر و نمیدونم
به محض اینکه از شهاب رفتم رو چالاک سرعت کشید پایین به غیر از عید, عید مشکلات خودشو داشت اما الان 2 3روزه واسه من از لحاظ ثبات و پایداری بهتر شده قعطی و میگم.....
معلوم نیست من صبانت که بودم 24 ساعت نشد که تخلیه شد....
اینا هم همینطور چون یزره حالت اتومات داره ممکنه سیستماتیک لینک و بپرونن
همینجوریش که شارژ داشتیم لینک میپرید تو عید وای به حال اینکه شارژم نداشته باشیم!!!!!
وایبر که کلا مشکل پیدا کرده احتمالا دارن قیلترینگ هوشمند رو تست میکنن ! شاید کندی سرعت هم به خاطر تست همین هست !
سرویس 1 مگ محدود آسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و درود
من الان خیلی وقته رو اسیا تک هستم که وقتی شارژم تموم میشه و رو هر سایتی که باشم بعد از شارژ که تموم میشه و میخوام از ادامه سایت باز کنم همون سایتی میاد که میگه برو تو قسمتش و شارژ سریع انجام میده و منم قسمت hidtori هم پاکش کردم بازم با این مشکل روبرو میشم و به پشتیبانشم زنگ که زدم گفت این کارو انجام بده و انجام دادم تو cmd ویندوز مشکل برطرف نشد و گفت باید dnf ببندی و حالا مشکلم رو میتونید برطرف کنین ممنونتون میشم
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)