تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2127 از 2376 اولاول ... 11271627202720772117212321242125212621272128212921302131213721772227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,261 به 21,270 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دیشب تو نود معلوم شد که همه این حرفها و تبانی چرند بوده. آخرشم خود زرینچه گفت من نگفتم تبانی کردن.... به هر حال باید جوابگو باشن.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

14

استقلال - سایپا
    پنج شنبه، 27 فروردین، ساعت 17:15

سایپا 2 استقلال 1
    استقلال 2 _________ سایپا 1
    Last edited by emad64; 16-04-2009 at 14:07.

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگر استقلال امسال قهرمان نشه ديگه فوتبال نگاه نميكنم

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

اگر استقلال امسال قهرمان نشه ديگه فوتبال نگاه نميكنم
    سلام.
    منم امسال همه بازی هاشو تقریبا نگاه کردم و سال 85-86 هم نگاه کردم که اوون زمان هم اگه درست یادم باشه قهرمان شدیم.
    ولی این بار دیگه قهرمان نشیم و تیم هم شهری من بیاد لیگ 1 دیگه استقلال تعطیل !
    ----
    استقلال دو بازی مونده رو حتما میبره ! من که شک ندارم.
    ولی باید ببینیم این ذوب آهن چیکار می کنه اگه بتونه ببازه خیلی بهتر میشه.
    Last edited by arash66_2m; 14-04-2009 at 12:08.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

واقعا واسه زرینچه متاسفم.........من ازش خیلی خوشم میومد .....ولی خیلی نامردی کرد...

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سایپا بازی آخرش رو با ابومسلم تو کرج مساوی کرده.. تو آزادی هر تیمی جلوی استقلال به مشکل میخوره.
    سقوط نکردن پیام هم که تقریباً مشخص شده. پس ما با تیمایی بازی داریم که تکلیفشون تقریباً مشخصه و نسبت به حریف های ذوب آهن راحت ترن..
    ملوان تیم دوازدهم و فولاد تیم هفتم جدول هستن. ملوان بازی قبلش رو 1 بر 0 از مقاومت برده و روحیه ی خوبی داره. واسه اینکه خودشون رو به مسئولینشون نشون بدن با انگیزه جلوی ذوب آهن بازی میکنن. چون سرمربیشون (آقای احمدزاده) تو شبکه ی خبر قبل بازی با استقلال گفته بود که واسه فصل بعد بسته به تصمیم مسئولین تیم، تیم رو میبندن. میگفت که این احتمال وجود داره که تیم رو بخوایم واسه گرفتن سهمیه ی آسیایی ببندیم. پس اگه میخوان نظر مسئولینشون رو جلب کنن، باید یه کاری کنن که مثل توپ صدا کنن. البته اگه بخوان مثل بازی که مقابل استقلال انجام دادن انجام بدن که هیچی نمیشن ! ولی این ملوان اگه بتونه اول بازی ذوب آهن رو قافلگیر کنه، میتونه رو ضد حمله ها امیدوار به رقم زدن نتیجه ی دور از انتظار باشه..
    فولاد هم که این روزا رو اوجه. خدا کنه بازی که مقابل استقلال انجام داد رو مقابل ذوب آهن هفته آخر انجام بده. اگه اون بازی رو انجام بده، شک ندارم که ذوب آهن رو میبره..
    با این اوضاع و احوال، من احتمال قهرمانی استقلال رو بیشتر از ذوب آهن میدونم..
    به امید قهرمانیه تیم محبوبمون استقلال

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چرخش 180 درجه‌اي به سبك سرمربي آلومينيوم
    زرينچه: از كدام تباني حرف مي زنيد؟

خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هيچ تباني ميان استقلال تهران و استقلال اهواز انجام نشده است.

به گزارش خبرگزاري فارس جواد زرينچه كه پيش از اين در رسانه هاي گروهي از جمله تلويزيون از تباني استقلال تهران و استقلال اهواز در دومين دوره ليگ برتر سخن گفته بود، پس از پايان جلسه امروز كميته انضباطي در جمع خبرنگاران عنوان كرد: از قلعه نويي و طرفداران استقلال بابت حرف هايي كه زدم عذرخواهي مي‌كنم. از برخي از صحبت هايم سوء برداشت شده است. در اوج عصبانيت صحبت كردم و فكر مي‌كردم قلعه نويي در برنامه نود اعلام كرده فقط فرگوسن مي‌تواند از او انتقاد كند.در حالي كه اشتباه متوجه شدم. او گفته بود فرگوسن هم اشتباه مي‌كند.
    سرمربي تيم آلومينيوم اراك ادامه داد: از همه عذرخواهي مي كنم. من تجربه كامل را ندارم و امسال اولين سالي است كه سرمربيگري مي‌كنم و بايد ياد بگيرم خويشتن دار باشم و بي‌گدار به آب نزنم. هيچ تباني بين دو تيم استقلال تهران و استقلال اهواز انجام نشده است. من هم هرگز از تباني حرف نزده ام. صحبت هايم را به رئيس كميته انضباطي گفتم و ايشان آنها را بررسي خواهد كرد. همه جواد زرينچه را دوست ندارند و ممكن است با كلماتي كه من گفته ام بازي كرده باشند.
    كاپيتان اسبق تيم استقلال در مورد اينكه او گفته احمد مؤمن زاده دروازه خالي به بيرون زده اظهار داشت: من اين صحبت ها را انجام نداده ام. ديدار دو تيم استقلال تهران و استقلال اهواز يك ديدار خوب بود. هيچ مشكلي با قلعه نويي ندارم.
    زرينچه تاكيد كرد: استقلال در ليگ برتر شانس اول قهرماني است و در ليگ قهرمانان آسيا نيز شانس صعود به مرحله بعد را دارد. من شايد روز پنجشنبه به ورزشگاه بروم تا استقلال را در ديدار با سايپا حمايت كنم.
    به گزارش فارس، محمد نوازي نيز پس از پايان جلسه گفت: از ابتدا هم گفتم مسئله اي نبوده و آن خبرنگار حرف‌هاي ما را وارونه جلوه داده است.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس از جلسه كميته انضباطي
    شريفي: منتظر حضور قلعه نويي، پورحيدري، اكبرپور و اكبري هستيم

خبرگزاري فارس: رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: براي اظهارنظر درباره پرونده تباني منتظر حضور قلعه نويي، پورحيدري، اكبرپور و اكبري در كميته انضباطي هستيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، مجتبي شريفي در پايان نشست جلسه انضباطي مربوط به پرونده تباني دو باشگاه استقلال تهران و استقلال اهواز در جمع خبرنگاران تصريح كرد: صحبت هايي كه در جلسه مطرح شد مبني بر اين بود كه قلعه نويي و زرينچه دو دوست هستند. زرينچه گفت بحث تباني را به هيچ عنوان مطرح نكرده است. او گفت اگر گفته ام عليرضا اكبرپور و يدا... اكبري در ديدار با استقلال اهواز خوب بازي نكرده اند منظورم اين بوده كه آنها روز خوبشان نبوده است.
    وي ادامه داد: از زرينچه پرسيديم آيا شخص يا اشخاصي شما را تهديد كرده كه از صحبت هاي گذشته‌تان عقب ‌نشيني كنيد كه ايشان گفتند چنين چيزي نبوده و صحبت هايي كه آن روز كرده ام در اوج عصبانيت بوده است.
    رئيس كميته انضباطي در مورد احكام افراد تباني كننده در فوتبال اظهار داشت: عوامل تباني كننده بين يك تا 4 سال محروم مي‌شوند. اما اگر عوامل تباني بگويند تباني وجود نداشته و در واقع اظهارات خلاف واقع انجام داده باشند در اين صورت بحث تحقير شخص و يا تشويش اذهان عمومي نسبت به يك فرد يا تيمي ايجاد مي‌شود كه طبق بند 47 آئين نامه انضباطي مشمول جريمه و محروميت خواهد شد.
    شريفي تاكيد كرد: به نظر من بين دو تيم استقلال تهران و استقلال اهواز هيچ تباني وجود نداشته و اگر 3 يا 4 بازيكن به شوخي و يا به جدي در ميدان مسابقه با هم صحبت كرده اند كه مثلا " محمد خودت را اذيت نكن " از اين جمله چيزي استنباط نمي شود.
    وي ادامه داد: براي آنكه در مورد اين پرونده راي صادر شود بايد عليرضا اكبرپور، يدا... اكبري و منصور پورحيدري در كميته انضباطي حاضر شوند و در اين خصوص توضيحاتي ارائه كنند. البته علي فتح‌ا... زاده عنوان كرده چيزي راجع به اين موضوع نمي داند. بنابراين منتظر هستيم با توجه به صحبت هاي زرينچه و اينكه اعلام كرده مرتكب اشتباه شده و در حضور جمع عذرخواهي كرده امير قلعه نويي نيز به كميته انضباطي بيايد و در قالب شاكي نظر خود را در اين مورد بگويد.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

احدي در گفت و گو با فارس:
    دست استقلال براي حريفان رو شده است

خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال گفت: دست استقلال از نظر فني براي حريفان ايراني و آسيايي رو شده است.

رضا احدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد اينكه استقلال صدرنشيني ليگ برتر را از دست داد؛ اظهار داشت: ناكامي در ليگ قهرمانان آسيا از نظر روحي و رواني روي بازيكنان تاثير منفي گذاشت و باعث شد آنها در ليگ برتر نيز نتوانند نتايج خوبي بگيرند. از طرفي استقلال، ذوب آهن را به عنوان يك رقيب براي كسب مقام قهرماني پشت سر خود مي‌ديد كه اين استرس زيادي به تيم وارد مي كرد.
    وي ادامه داد: يكي ديگر از عوامل موثر در ناكامي استقلال، سيستم يكنواخت اين تيم بود. استقلال فقط با يك سبك به مصاف حريفان در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا مي‌رود. زماني كه استقلال در 20-25 بازي با يك روش بازي مي‌كند از نظر فني دستش براي تمام حريفان ايراني و آسيايي رو مي‌شود.
    احدي تاكيد كرد: استقلال چه در خارج از تهران و چه در خانه و حتي بيرون از كشور با يك روش فوتبال بازي مي كند. مربياني كه از نظر فني آناليز فوتبالي قوي‌ دارند روش ها و سبك هاي مختلفي را براي تيمشان در نظر مي‌گيرند و آن را آزمايش مي‌كنند اما استقلال فقط با روش 3-5-2 بازي مي‌كند كه اين آسيب بزرگي براي تيم محسوب مي‌شد. ضمن اينكه اين تيم به دليل عدم كسب نتايج مطلوب در رقابت هاي آسيايي دچار بحران شد. اين مسائل ريزه كاري هاي فوتبال است و در نهايت يك تيم را موفق مي‌كند.
    بازيكن اسبق استقلال با اشاره به نيمكت استقلال يادآور شد: قصد بي احترامي به هيچ شخصي را ندارم اما نيمكت استقلال بايد از نظر فني قوي تر باشد و از تمرين دهنده، دستيار و آناليزور‌هاي قدرتمندتري استفاده شود.
    نيمكت كنوني استقلال بار فني لازم را براي حضور در رقابت هاي آسيايي ندارد.
    احدي درباره اينكه استقلال مي‌تواند در ليگ برتر قهرمان شود، تاكيد كرد: اين تيم كار بسيار سختي پيش رو دارد. استقلال از نظر روحي مشكل دارد با اين حال همه چيز به سرمربي تيم برمي‌گردد.
    احدي در مورد صعود به مرحله بعد ليگ قهرمانان آسيا، گفت: كار فوق العاده مشكل است. تيمي كه فقط يك امتياز دارد بايد هر سه ديدار دور برگشت را ببرد و از طرف ديگر به اما و اگر هاي بسيار اميدوار باشد. با اين حال اميدوارم اين تيم هم در ليگ برتر قهرمان شود و هم در آسيا موفق باشد.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دو هفته فيزيوتراپي براي مدافع استقلال
    رباط صليبي منتظري دچار كشيدگي شده است

خبرگزاري فارس: رباط صليبي مدافع تيم فوتبال استقلال تهران كشيدگي خفيف پيدا كرده است.

به گزارش خبرگزاري فارس، پژمان منتظري در جريان بازي اين تيم مقابل فولاد از ناحيه زانو مصدوم شد و نتوانست به بازي ادامه دهد دو بازي آينده استقلال را از دست داد.
    اين بازيكن پس از MRI و معاينه پزشكان استقلال متوجه كشيدگي رباط صليبي پاي خود شد. پيش از اين احتمال پارگي رباط پاي او مي‌رفت.
    انتهاي پيام/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •