تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2126 از 4105 اولاول ... 1126162620262076211621222123212421252126212721282129213021362176222626263126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,251 به 21,260 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بچه ها سلام-جواد هستم از یزد-لیسانس حسابداری با تاریخ اعزام 4/1 امریه دادگستری یزد اسم نوشتم (کلا 2 نفر میخوان) دیروز رفتم گفت 13 نفر شدیم (طرف گفت چهار نفرتون متاهل هستند و بهم گفت شانست را 5 درصد بدون-چون اولویت با متاهلین است) /طرف گفت پرونده ها را اول اردیبهشت میفرستند تهران تا تهران انتخاب کند////حالا به نظرتون برم دنبال امریه ارگان دیگه یا اینکه توکل کنم به خدا تا شاید قبول بشم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستانی که تو ارتش خدمت کردن نیاز به راهنمایی فوری دارم

اول کمی راجع به دوره کد بطور کامل شرح بدین,در مورد مرخصی ها ,اینکه دو ماه کامل هست یا اینکه وسطش مرخصی به همه میدن و اینکه پاسدارخانه و از اینجور مصیبت ها داره

بعدش دوره کد کرمانشاه چطوری هست؟

در ضمن اون هایی که دوره کد خوردن در حین دوره کد اگه شرایط معافیت براشون پیش اومد میتونن ازش استفاده کنن حالا که آموزشی اول رو که دو ماه بود رو گذروندن؟

کسی نبود به این سوالات جوابی بده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

بچه ها سلام-جواد هستم از یزد-لیسانس حسابداری با تاریخ اعزام 4/1 امریه دادگستری یزد اسم نوشتم (کلا 2 نفر میخوان) دیروز رفتم گفت 13 نفر شدیم (طرف گفت چهار نفرتون متاهل هستند و بهم گفت شانست را 5 درصد بدون-چون اولویت با متاهلین است) /طرف گفت پرونده ها را اول اردیبهشت میفرستند تهران تا تهران انتخاب کند////حالا به نظرتون برم دنبال امریه ارگان دیگه یا اینکه توکل کنم به خدا تا شاید قبول بشم؟؟
    داداش بیخودی دنبالش نرو. من 4 ماه دویدم برای جهاد کشاورزی آخرش هم بعد از کلی علافی میگن امریه میشی منتها باید بری تو روستاها خدمت کنی. این تازه با آشنا و پارتیش بوده. اگه همینجوری بری یه اداره که کسی رو نمیشناسی اصلا میگن کی هستی ؟ چی میخوای؟ برو عموووووو !!!!!!! امریه نداریم !! رشته شما نمیخوره این مقطع تحصیلی رو نمیگیریم و 1000 تا بامبول دیگه. خلاصه ما که بیخیال شدیم!!!!!!!!! . خود دانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام به همه ...دوستان من ممکنه بیوفتم نیرو هوایی سپاه به نظرتون خوبه ؟؟؟؟
    ساکن کرمانشاه هستم اموزشی رو گفتن احتمالا میوفتم دورو بر یزدو کرمان میشه بگید دقیق کجاس و اسم پادگانش چیه ؟؟؟ و اینکه خوب هست یا نه ؟؟؟؟
    بعد اون هم به نظرتون میوفتم شهر خودم ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.s.95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من در حال تحصیل هستم پیش دانشگاهی و چشمام ضعیف هست . میخواستم بدونم میتونم در حال تحصیل که هستم معافی بگیرم ؟

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام دوستان من دارم واسه معافيت پزشكي دفترچه پرميكنم نميدونم تو تكميل برگ وضعيت مشمولان (برگه شماره 1) تو قسمت وضعيت تحصيلي گزينه دانشجورو انتخاب كنم يا فارغ التحصيل يا انصرافي..ترك تحصيلي يا اخراجي
    شرايط من اينجوريه كه شهريور 92 فوق ديپلم گرفتم(اخرين مدركم فوق ديپلمه)همون شهريور ليسانس دانشگاه قبليمون قبول شدم و يه ترم از مهر92 تا بهمن 92 خوندم و مشروط شدم تو همين يه ترم اشتباه كردم تو تكميل ظرفيت بهمن كه دانشگاه ها دانشجو ميگيرن شركت كردم و قبول شدم يه دانشگاه ديگه
    حالا من اين هفته رفتم دانشگامون ميگن چون يه دانشگاه ديگه قبول شدي دانشجوي ما نيستي و اگرم بخواي بري اون دانشگاه به ما بايد شهريه ثابت رو بدي تا تازه از اينجا بري بعد دوباره بايد ثبتنام كني اون دوانشگاه كلي پول اونجا بدي.
    الان من وضعيتم چطوره من دانشجو رو بزنم يا فارغ التحصيل يا......تو كل پروسه معافيت نبايد نامه اي چيزي از دانشگاه دانشگاه باشم؟
    اگه نامه انصراف يا ترك تحصيل بخوان بايد كلي پول بدم تا از اين دانشگاه برم اون دانشگاه تا واسم نامه انصراف يا ترك تحصيل بزنه كه نميخوام اينقد پول بدم
    من فقط از دانشگاه يه نامه دارم كه تو اون نامه دانشگاه وضعيت تحصيليمو به وظيفه عمومي گفته اين نامه همين فوق ديپلممه كه شهريور صادر شده و واسه ثبتنام ليسانس كپي اين نامه رو دادم پليس+10 فك كنم واسم معافيت تحصيلي رد كرد
    همين نامه كافيه يا نامه انصراف يا ترك تحصيل ميخوان واسه اخرين وضعيت تحصيليم
    نميدونم چيكار كنم
    شما باید یه نامه انصراف از دانشگاه بگیری که از تاریخ اون نامه 6 ماه وقت داری تا خودت رو معرفی کنی وگرنه وارد غیبت میشی.

و اگر با همون مدرک فوق دیپلمت بخوای اقدام کنی تا پایان شهریور ماه امسال وقت داری تا خودت رو معرفی کنی .

فقط در این مورد برو +10 بگو که شرایط دانشگاه من اینه و علاوه بر اینکه معافیت تحصیلی دارم میخوام برم خدمت ، و بگو حالا همون فوق دیپلیم بیارم یا به خاطر معافیت تحصیلی باید نامه انصراف بیارم و بگو که حداقل تا پایان شهریور وقت دارم

چون ممکنه بگه برو از دانشگاه نامه بیار تا غیبت نخوری.

با همون فوق دیپلم احتمالا قبول میکنن منتها این سوالا برای اطمینان خودته.

معاف از رزم گرفتنش خوبه یا نه؟؟ من بیشتر از ۳۰۰ متر نمیتونم بدوم
    اگه شرایطت واقعا بده برو بگیر ، چون تو آموزشی خیلی موثر هست و اکثر یگانها هم برای معاف از رزم یه تفاوت هایی رو قرار میدن.

معاف از رزمی هم فقط تو پروندت ثبت میشه و هیجات نمینویسن که معاف از رزمی ، حتی روی کارت . فقط تو پروندت ثبت میشه.

نکته دیگه ای هم که هست اگر بخوای تو ارگانهای نظامی استخدام بشی { نظامی بشی } هرنوع معافی براشون مهمه ولی اگه بخوای کارمند این ارگانا بشی معاف از رزمی زیاد مهم نیست.

اگه آشنا نداری زیاد بهش امید نداشته باش و برو یه جا دیگه هم اقدام کن . چون اون دو نفری که قراره قبول شن به احتمال زیاد آشنا دارن

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

دوستان من در حال تحصیل هستم پیش دانشگاهی و چشمام ضعیف هست . میخواستم بدونم میتونم در حال تحصیل که هستم معافی بگیرم ؟
    نه نمیشه.

شما باید درست تموم بشه بعد بری اقدام کنی.

تا اون موقع هم شماره چمت بیشتر میشه

حالا مطمئنی که معافیت شاملت میشه؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا اين دو ماه كسر خدمت اونايي كه غير بومي خدمت مي كنن واقعيت داره؟ تو يگان ما خيلي سر و صدا كرده

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان خدمت 21 ماه هست یا شده 24 ماه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

شما باید یه نامه انصراف از دانشگاه بگیری که از تاریخ اون نامه 6 ماه وقت داری تا خودت رو معرفی کنی وگرنه وارد غیبت میشی.

و اگر با همون مدرک فوق دیپلمت بخوای اقدام کنی تا پایان شهریور ماه امسال وقت داری تا خودت رو معرفی کنی .

فقط در این مورد برو +10 بگو که شرایط دانشگاه من اینه و علاوه بر اینکه معافیت تحصیلی دارم میخوام برم خدمت ، و بگو حالا همون فوق دیپلیم بیارم یا به خاطر معافیت تحصیلی باید نامه انصراف بیارم و بگو که حداقل تا پایان شهریور وقت دارم

چون ممکنه بگه برو از دانشگاه نامه بیار تا غیبت نخوری.

با همون فوق دیپلم احتمالا قبول میکنن منتها این سوالا برای اطمینان خودته.

اگه شرایطت واقعا بده برو بگیر ، چون تو آموزشی خیلی موثر هست و اکثر یگانها هم برای معاف از رزم یه تفاوت هایی رو قرار میدن.

معاف از رزمی هم فقط تو پروندت ثبت میشه و هیجات نمینویسن که معاف از رزمی ، حتی روی کارت . فقط تو پروندت ثبت میشه.

نکته دیگه ای هم که هست اگر بخوای تو ارگانهای نظامی استخدام بشی { نظامی بشی } هرنوع معافی براشون مهمه ولی اگه بخوای کارمند این ارگانا بشی معاف از رزمی زیاد مهم نیست.

اگه آشنا نداری زیاد بهش امید نداشته باش و برو یه جا دیگه هم اقدام کن . چون اون دو نفری که قراره قبول شن به احتمال زیاد آشنا دارن
    آخه خودم میخواستم پارتی پیش کنم گفتن پارتی فایده ندارد و تهران انتخاب میکنه/بابام با رییس دادگستری استان یزد آشناست بگم پارتیم شود یا اینکه اثری ندارد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •