تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2126 از 2199 اولاول ... 1126162620262076211621222123212421252126212721282129213021362176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,251 به 21,260 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض سلام

مقدار زیادی از این کاربرهایی که می‌یان و بعد بدبخت می‌شن سر تبلیغاتی دروغ شرکتها از جمله مبین‌نت هست. مثلاً شنیدم بین خبرنگار جماعت، کلی تبلیغات کرده که اگه مودم جیبی‌های مبین‌نت رو بخرید دیگه نونتون توی روغن هست و همونجا وسط خیابون می‌تونید یه مرکز خبری باز کنید و خبر بفرستین و از اینجور حرفها. بعداً بوده که طرف فهمیده که چه کلاهی سرش رفته و البته بعضی‌هاشون هم توی خبرهاشون از خجالت مبین‌نت در اومدن و دروغش رو خبر کردن.

اما یه نکته مهم دیگه هم این هست که کاربر ایرانی وسط یه بیابون برهوت و دور از همه جا، گیر انواع و اقسام موجودات موذی مثل مار و عقرب و رطیل و غیره گیر افتاده و هر جا می‌ره یه نیشی بهش می‌زنن. شاید باور نکنید من الان نزدیک یک ماه هست که توی شاتل که ادعاش فلان جای آسمون رو پاره می‌کنه، شبها اینترنت پرسرعت ندارم و سرعتم در حد E1 پائین آورده می‌شه. بعد هم تازگی جناب شاتل قیمتها رو برده بالا که هنوز ندیدم جای دیگه اینکار رو بکنه. برای همین توی این یک ماه توی اکانت مبین‌نت که واقعاً مزخرف هست بیشتر از اون شاتل پرمدعا دانلود کردم. دیگه خودتون حساب کنید که وضعیت شاتل چطور هست. از دوستانم شنیدم که صبانت هم شبهاش برای اکانت دو مگ سرعت در حد ۱۰ تا ۳۰ کیلوبایت هست که واقعاً مصیبته. موندم اگه خواستم از شاتل برم اینبار کجا برم که باز سرم کلاه نره. یه تبلیغاتی در مورد شرکتهایی شنیدم، اما فکر کنم اینجور تبلیغات رو ذینفعهای اون شرکتها توی سایتها پخش می‌کنن که برای خودشون مشتری جمع کنن.
    اینجوری هست که متاسفانه هنوز بعضی‌ها می‌یاد طرف مبین‌نت.
    من صبانت داشتم 2 مگابایت 3 سال سرعتش تا قبل عید عالی بود 700 ولی بعد عید شده افتضاح و شبانه از 300 شده 20 و جدیدآ خطم نویز داره و مخابرات میگه حل نمیشه و مجبورم وایمکس بگیرم موندم مبین نت بگیرم یا ایرانسل چون خط تلفنم مشکل داره و منم معتاد اینترنت شاید نتونم دیگه سرعت 700 داشته باشم ولی مجبورم بی سیم بگیرم ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

واقعا اینطوری شده؟؟؟
    منم یه هفته قبل مودمم رو512 6 گیگ زدم شما کی این طرح 1مگو زدین احتمالش هست که که از این ماه این قانونن 2 برابر اجرا شده چون چندتا طرح جدید هم اضافه شده حتما کاسه ای زیر نیم کاسس امشب دوباره تست کن ببین سرعت دانت چنده

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان چطوره مبین نت و سرعت بالای 128 بدون نامه میده ؟
    من adsl داشتم ولی خطم نویز دار شده و مخابرات نمی تونه رفعش کنه و 3 ساله 2 مگابایت دارم و سرعت دانلود 700 ولی الان شده سرعت دانلود 3 کیلو دوستان چطوره مبین نت و سرعت بالای 128 بدون نامه میده ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من صبانت داشتم 2 مگابایت 3 سال سرعتش تا قبل عید عالی بود 700 ولی بعد عید شده افتضاح و شبانه از 300 شده 20 و جدیدآ خطم نویز داره و مخابرات میگه حل نمیشه و مجبورم وایمکس بگیرم موندم مبین نت بگیرم یا ایرانسل چون خط تلفنم مشکل داره و منم معتاد اینترنت شاید نتونم دیگه سرعت 700 داشته باشم ولی مجبورم بی سیم بگیرم ..

به نظر که این چند ماه اخیر همه شرکتها دارن مشکل‌دار می‌شن و بخصوص از نظر دانلود شبانه محدودیت‌هاشون رو بیشتر می‌کنن. البته منطقه به منطقه هم وضعیت فرق می‌کنه و شاید صبانت تهران بد باشه، ولی شهر دیگه خوب باشه. مثل مخابرات که توی قم شنیدم افتضاح و کند هست و توی تهران یا جاهای دیگه بهتر هست. از نظر وایمکس راستش تقریباً‌مبین‌نت و ایرانسل هر دو بد هستن، ولی شنیدم که ایرانسل دانلود شبانه رو به همه نمی‌ده و تنها توی طرحهای ویژه فعال هست.

5. 3 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مدل مودمتون چیه من خریدارم .......................
    براتون پی ام زدم
    ضمنا سرعت من ۱ مگ هست با سرعت معمول ۱۲۰ تا ۱۳۰
    اگه بخوای ثبت نام کنی برای سرعت بالاتر از ۱۲۸ کپی کارت ملی لازمه

7. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

واقعا اینطوری شده؟؟؟
    منم یه هفته قبل مودمم رو512 6 گیگ زدم شما کی این طرح 1مگو زدین احتمالش هست که که از این ماه این قانونن 2 برابر اجرا شده چون چندتا طرح جدید هم اضافه شده حتما کاسه ای زیر نیم کاسس امشب دوباره تست کن ببین سرعت دانت چنده
    اره دقیق روی 1 و نیم مگ بسته شده .. من امروز این طرحو زدم ب نظر من هم اگه سرعت امشب همینطور ادامه پیدا کنه صد در صد نقشه ای در ذهن دارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

دوستان ی نکته ای
    من طرحم 512 6 گیگ بود ک امروز تموم شد و این ماه بالغ بر 15 16 گیگ دانلود شبانه داشتم یعنی تا دو برابر حجم هم دانلود کردم و اتفاقی نیفتاد .. با خودم گفتم تا مبین نت این برنامه رو اجرا نکرده من بیشترین استفاده رو ببرم و امروز اومدم طرح 1024 8 گیگ رو انتخاب کردم .. ولی متوجه شدم سرعت دانلود بالاتره انگار یعنی سرعت دانلود روی حدود 200 هست در صورتی که وایمکس همیشه سرعت واقعی رو ارائه میده یعنی حداکثر سرعت طرح 1024 باید روی 135 باشه (قبلا که 1024 گرفته بودم این مقدار بود).. توی صفحه مشخصات مودم هم دیدم که سرویسم روی 1.5 مگ بسته شده ! با توجه به اینکه مبین نت هیچ بذل و بخششی رو بی دلیل انجام نمیده یا اینه که این وضعیت موقته و بعد درست میشه وسرعت من برمیگرده به حالت استاندارد یا اگه این وضعیت ادامه پیدا کنه و مهمتر از اون توی دانلود شبانه هم همین سرعت باشه حدس من اینه که روی طرح های جدید قانون دو برابر حجم اجرا شده ! و این ی نوع سیاست هست که سرعت بالاتر باعث تحریک مشترک میشه ک حجمش رو بیشتر مصرف کنه.
    نظر شما چیه کسی طرح جدید گرفته ؟
    اره
    منم 3 روز قبل 512 گرفتم ولی سرعت دانلودم نسبت به ماه قبل بیشتر شده.قبلا 64 بود الان حدود 90 شده.من گفتم شاید اتفاقی باشه و فقط برا من اینطوری شده!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

داداش512 چند گیگ زدی شما؟؟؟ برا من سرعتش از64 بیشتر نمیشه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض سلام

به نظر که این چند ماه اخیر همه شرکتها دارن مشکل‌دار می‌شن و بخصوص از نظر دانلود شبانه محدودیت‌هاشون رو بیشتر می‌کنن. البته منطقه به منطقه هم وضعیت فرق می‌کنه و شاید صبانت تهران بد باشه، ولی شهر دیگه خوب باشه. مثل مخابرات که توی قم شنیدم افتضاح و کند هست و توی تهران یا جاهای دیگه بهتر هست. از نظر وایمکس راستش تقریباً‌مبین‌نت و ایرانسل هر دو بد هستن، ولی شنیدم که ایرانسل دانلود شبانه رو به همه نمی‌ده و تنها توی طرحهای ویژه فعال هست.
    شما میگید هر دو بد هستند ولی من 3 ساله اینترنت داشتم و شده جزیی از زندگی من و الان خط تلفنم نویز دار شده و مشکل رو مخابرات نمی تونه حل کنه و مجبورم وایمکس بخرم وگرنه adsl من عالی بود سرعت 700
    به نظرتون چه کنم ............... از ایرانسل یا مبین نت بخرم کدام مودمش بهتره ؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

براتون پی ام زدم
    ضمنا سرعت من ۱ مگ هست با سرعت معمول ۱۲۰ تا ۱۳۰
    اگه بخوای ثبت نام کنی برای سرعت بالاتر از ۱۲۸ کپی کارت ملی لازمه
    برای سرعت بالاتر از ۱۲۸ کپی کارت ملی لازمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •