دوستانی که واسه قندشکن توی سال نو دچار مشکل شدن میتونن بهم پیام بدن و از سرویس جدید استفاده کنن
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستانی که واسه قندشکن توی سال نو دچار مشکل شدن میتونن بهم پیام بدن و از سرویس جدید استفاده کنن
الان با کارشناس فروششون صحبت کردم
گفت منطقه مخابراتی ما شلوغه و معلوم نیست کی بتونن رانژه بکنن و یه مشترک دارن که از برج 10 منتظره
قیمت گیگ اضافی رو هم گفتش که اونی که تو سایته قدیمیه و به روز نیستش و قیمت حجم عمده بیشتر از اون مقداره
آره اون قیمتا بدون مالیاته و با توجه به اینکه ساله جدیده و مالیاتا افزایش پیدا کرده احتمالا قیمتا هم رفته بالا
شاتل که سریعن اعمال کرده
ماليات كه هيچى،قيمتاش دقيقا مث شاتله
مثلا طبق جدول خودشون حتي با ماليات نه درصد جديد،صد گيگ ترافيك بايد ميشده ١٧٤تومن ولى بهم گفت حدود ٢٠٧ ميشه كه عين شاتله.
گفتم پس چرا تو سايتتون زديد ٤٠ گيگ به بالا ١٦٠٠ هر گيگ حساب ميشه گفت اون خيلي قديميه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
الان قسمت خرید حجم رو نگاه کردم ...... 45 گیگ رو با 8 درصد مالیات 112 تومن میده ..... یعمی گیگی 2480
ترافیک به صورت پله کانی تخفیف میخوره مثلا 40 گیگ قیمت هر گیگش با 41 گیگ فرق می کنه
الان تو پنلم زدم آره همینقدر میشه واقعا ستمه خیلی گرونه تازه هنوز 8 درصده وای به حال افزایشش!!!!! در کل قیمت هر گیگ خیلی زیاده
![]()
Last edited by VahidDG2007; 28-03-2015 at 00:27.
افزایش خورده ثبت فاکتور کنی مبلغش فرق می کنه
سلام
برای دانلود شبانه یوزر و پسورد دوستم رو که در یک منطقه مخابراتی دیگه هست گرفتم
اما هر کاری میکنم کانکت نمیشه مشکل از کجاست؟![]()
احتمالا بخاطر مک آدرس و اینچیزاست نمیشه
مشکل نیست واسه امنیته که نمیشه
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)