دوستان می گفتن دیروز امروز شارژتونه (چی گفتم) بالاخره حجم انتقال پیدا می کنه یا نه؟ با تشکر از پاسخ گویی شما
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان می گفتن دیروز امروز شارژتونه (چی گفتم) بالاخره حجم انتقال پیدا می کنه یا نه؟ با تشکر از پاسخ گویی شما
دوشنبه گذشته 3 ماهه شارژ کردم -
جالب اینجاست که فقط ترافیک این ماهم را فعال کرده که در اینصورت در پایان این یک ماه باز هم مخابرات حجمی که خارج از رزرو هست را کم میکنه.
ترافیک رزرو 1گیگ 1 گیگ به ترافیک عادی اضافه میشه هر چقدر از این 1 گیگ در پایان یک ماه بمونه میسوزونه
تلفات دوره قبل من زیاد نبوده ولی مشکل کم شدن ترافیکم بیشتر از میزان مصرف داشتم و دارم و در حال پیگیری هستم
یه مدت شل گرفتم جدی نگرفتند حتی کارشناسشون هم تایید کرده بودند(20 مرداد ) و به دلایل مختلف حل مشکلم را به تاخیر انداختند
فعلاً به بخش بازرسی رفتم و دادخواست دادم . فردا احتمالاً برم مخابرات ببینم نتیجش چی شده
اگه بازم خواستند موضوع را بپیچونند به سازمان تنظیم مقرررات شکایت می کنم
مشکل اینه که صبرم زیاده ولی وقتی عصبانی بشم با خاک یکسانشون میکنم- دیگه عصبانیم کردند
(فعلاً جنجال نکنید تا جوابش بیاد)
با محاسبه ی من از crm قبلی به غیر از میزان ترافیکی که بیخود بین 50 تا 100 مگابایت روزانه کم میکرد و خودشون هم قبول داشتند حدود 15% هم در محاسبه ترافیک
اشتباه داشته و کم میکرده( تاکید میکنم که این مورد را هم کارشناس مربوطه تایید کرده بودندالبته نه مقدار دقیقش را)
در crm جدید و پنل جدید ما که send و receive را جدا کرده receive حدود 11.5 تا 12% ترافیک زیادی کم میکنه ولی در مورد send نمیتونم دقیق بگم چقدر هست
احتمالاً باز برای اثبات مشکل با crm جدید میزبان کارشناس دیگری خواهم بود
محل سکونت چهار راه گلسار- ****3312
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز شرمنده برای جوابتون باید کلید نقل قول را میزدم
Last edited by classic99; 03-12-2014 at 01:02.
اشنای اول سرویس 5 و 10 مگ شبانه رایگان داره ؟
شکایت به سازمان تنظیم مقرررات هم فکر نکنم سودی داشته باشه
ظاهرا نشون می دن که پیگیرن ولی عملا مثل بقیه هستند
یه زنگ می زنن می گن ما رسیدگی می کنیم وای تغییری ایجاد نمی شه!
چرا واقعا این کارا رو می کنن؟
مال مردم خوردن داره؟
فکرشون واسه دزدی خوب کار می کنه و راهکارای عجیب غریب پیدا می کنن ولی واسه حل مشکل مردم عقلشون به جایی نمی رسه
یعنی چی سه ماه شارژ کنیم بازم هر ماه حجم می سوزونن؟ این دیگه واقعا نوبره!!!!
خبر بد اینکه دارن اینترنت شبانه رو برمیدارن یا نیم بها میکننمثلا 3گیگ دانلود کنی 1گیگ از حجمت میره
حجم که انتقال نمی دن!!!!!!
نامحدود هم که نداره، این دیگه واقعا زیاده رویه
این کارو کنن می رم اندیشه حداقل نا محدود داره
اینام نت دارن ما هم نت داریم خاک تو سرمون ک توی چنین کشوری زندگی میکنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
منم دقیقا سر حجم خوری چند تا تیکت زدم و حتی حضوری رفتم ولی اینا قبول نمیکردن ، حتی نمایندشون رو توی نمایشگاه الکامپ دیدم ، بهش گفتم موضوع رو ولی گفت محاله
اینم لیست تیکت ها که مشخص کردم ، همش بخاطر کم شدن زیاد حجمم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط چیزی که هست من هر کاری میکنم نمیتونم به این احمق ها بفهمونم ، اگه شما روش قطعی و تضمینی داری ، به ما هم بگو ، ما هم شکایت بزنیم یا پیگیری کنیم
ممنون
خاک تو سر ما نه ، خاک تو سر مسئولین که جز دزدی کار دیگه ایی بلد نیستن![]()
Last edited by hamidreza2010; 03-12-2014 at 17:37.
خوش به حالشون،عجب حجمی عجب قیمتی. ما باید آرزوی اینترنت پرسرعت و بدون فیلتر رو به گور ببریم
امروز معلوم نیست اینترنتا چه مرگشون شده همش قطع و وصل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)