فعال شدن فورجی در یک شهر به عوامل مختلفی بستگی داره. بعضی اوقات هر دو نسل 3 و 4 باهم فعال میشوند. بعضی اوقات نسل 4 به طور متوسط یک ماه بعد فعال میشود و بعضی اوقات هم چند ماه بعد.
فعال شدن فورجی در یک شهر به عوامل مختلفی بستگی داره. بعضی اوقات هر دو نسل 3 و 4 باهم فعال میشوند. بعضی اوقات نسل 4 به طور متوسط یک ماه بعد فعال میشود و بعضی اوقات هم چند ماه بعد.
سلام
ایا بی تی اس های ایرانسل اگر مجهز به 4g باشن ایا لزوما به 3g هم مجهزن؟
یا ممکنه جاهایی 4g باشه ولی 3g نداشته باشه؟
Sent from my iPhone 6s+
قبل از تجهیز
نصب اولیه:
![]()
ادامه نصب:
![]()
ولی پارس انلاین هیچ تکونی بخودش نداده حتی گیگ ارزون نکرده
سلام
سایت شما قبلا 3جی بوده .پس 3جی فعال هست منتهی 4جی اگه پهنای باند شهرتون خوب باشه همون موقع روشن میکنند وگرنه ممکنه یه ماه یا دو ماه دیگه روشن کنند.مثل شهر ما که بعد از ارتقا از 3جی به 4جی یکماه بعد روشن کردند.
دوستان من با برنامه ی ایرانسل من یه مشکلی دارم.....وقتی که با WiFi خونه وصلم...برنامه راحت اجرا میشه و دیتا رو میگیره
ولی وقتی که از اینترنت خود ایرانسل استفاده میکنم....تو سرعت های 3G و 4G برنامه بالا نمیاد و خطای برقراری ارتباط میزنه.........با یه سیم کارت رو دوتا گوشی تست کردم....جاهای مختلف و شهرهای مختلف تو مسافرت....ولی خطای برقراری ارتباط میداد؟ چرا اینطوریه؟
Last edited by t.63; 28-05-2016 at 00:42.
سلام
سیمکارت های 4G ایرانسل فقط اعتباری هستن یا دائمی هم دارن؟
من سیمکارتم دائمیه اگه از طریق سامانه درخواست بدم که سیمکارت 4G برام ارسال کنن اعتباری میفرستن یا دائمی؟
ممنون
از دوستان کسی لینک گروه میثم رو تو تلگرام داره بفرسته ممنون میشم
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
فرقی نداره برای هر دو سیمکارت هست.
اگر خط دایمیتو بخوای 4g کنی همون خط را بهت سیمکارت جدید میدن.
Sent from my iPhone 6s+
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)