تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2125 از 4428 اولاول ... 1125162520252075211521212122212321242125212621272128212921352175222526253125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,241 به 21,250 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

لطف کنید طی روز هم تست بزارین

2. 3 کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام ... گشتم ولی چیزی پیدا نکردم ! چون مدل دقیقش رو نگفتید برا همین نتوسنتم چیزی پیدا کنم ! البته همه مودم های سری 600 موجود در سایت سازنده از adsl + پشتیبانی میکنن ... کلا 99 درصد مودم هایی که طی چند سال اخیر ساخته شده از این فناوری پشتیبانی میکنن ... اگه قبلا با یه شرکت داخلی دیگه ای هم کار کردید ، راحت میتونید با پارس هم کار کنید ... چون اصول کاری همه شرکت ها یکیه ...
    من با شاتل و مخابراطم کار کردم.
    بعد خودم پیدا کردم پشتیبانی میکنه..ممنون از کمکت

4. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان کسی اینترنت 512یا 1 مگ داره یک تست از اسپید نت بگذاره ببینم چطوریه سرعتش؟
    ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه khashayar7206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من تا یه ماه پیش در ساعات رایگان حدود 1.8 گیگ دانلود رایگان میکردم ولی الان سرعتم پایین اومده و حدود 600 -700 مگ دانلود دارم.
    برای شما هم اینطوری شده؟

7. این کاربر از khashayar7206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Oscar-Rivers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وقتی که وی پی وصل میشه یعنی پورت بازه و مشکلی نداره ، حالا اینکه ----- نداره قضیه متفاوتی هست ! کانکشن رو تغییر بدید ، کانکشن دستی بسازید ببینید درست میشه ... اگه l2tp هست کی های مخصوص رجیستری رو نصب کنید ... فایروال هم فراموش نشه ... پینگ هم بگیرید ...
    ببینید وقتی وصل میشه وضعیت کانکشن "No Internet Access" هست. به این صورت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    L2TP هم دقیقا به همین صورته. - همه کانکشن های من دستی ساخته شدند و جا های دیگه هم تست کردمشون دیروز درست بود. بدون فایروال هم متاسفانه همینطور هست. پینگ از سرورشون گرفتم، نرمال هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امکانش هست که پورت رو بسته باشند واقعا؟ من بادمه هرموقع پورت ها بسته میشد مدتها پبش، دقیقا همینطوری میشد برای من.

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

دوستان کسی اینترنت 512یا 1 مگ داره یک تست از اسپید نت بگذاره ببینم چطوریه سرعتش؟
    ممنون میشم
    512 محدود ، سرورهای مختلف

ببینید وقتی وصل میشه وضعیت کانکشن "No Internet Access" هست. به این صورت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    L2TP هم دقیقا به همین صورته. - همه کانکشن های من دستی ساخته شدند و جا های دیگه هم تست کردمشون دیروز درست بود. بدون فایروال هم متاسفانه همینطور هست. پینگ از سرورشون گرفتم، نرمال هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امکانش هست که پورت رو بسته باشند واقعا؟ من بادمه هرموقع پورت ها بسته میشد مدتها پبش، دقیقا همینطوری میشد برای من.
    والا فکر کنم زمانی که پورت بسته میشه ، اصلا اتصالی صورت نمیگیره ! در س ا کس هم هیچ سایتی رو باز نمیکنه یا سایت های فیل شده رو رد نمیکنه ! یه بار روی کانکشن کلیک کنید و گزینه diagnose رو بزنید ببینید میتونه درستش کنه ...
    Last edited by alex_love; 07-01-2013 at 11:01.

10. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Oscar-Rivers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

512

والا فکر کنم زمانی که پورت بسته میشه ، اصلا اتصالی صورت نمیگیره ! در س ا کس هم هیچ سایتی رو باز نمیکنه یا سایت های فیل شده رو رد نمیکنه ! یه بار روی کانکشن کلیک کنید و گزینه diagnose رو بزنید ببینید میتونه درستش کنه ...
    دایاگنوز رو قبلا امتحان کردم.
    گاهی اوقات حتی بصورت Internet Access هم در میاد و نرمال میشه وضعیتش اما سرعت انتقال در حد 60-50 بایت بر ثانیه هست و عملا انتقالی صورت نمیگیره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

حالا که این همه بحث پروفایل 1 مگ نواینترلیو و این حرفا شد..

گفتم برای برو بچه های پارس یکی دو تا تست از آخرین باری که WoW بازی می کردم بذارم

فعلا که پارس آنلاین رو 128 تمدید کردم و خیلی از پینگش راضی نیستم ( 8.8.4.4 الان 150 و 8.8.8.8 220 )

حالا این هارو داشته باشید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از Koosha_Raisi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

512 محدود ، سرورهای مختلف

آقا ازاين سرعتها و تست ها نزارين منم گول همين سرعتها رو خوردم از پارس آفلاين سرويس گرفتم مهم سرعت ساعت رايگانه كه حدود 30kb بيشتر نيست من خودم 512 محدود اين پارس افلاين رو دارم روزا هر سرعتي كه بخواي ميده 300 400 ولي شبا زير 30 kb بنابراين دوستان فريب پارس افلاين رو نخورين من يه هفته است گرفتم و حتما هم پس ميدم بهشون..

داره خودمونی میشه ParsiKade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حالا که این همه بحث پروفایل 1 مگ نواینترلیو و این حرفا شد..

گفتم برای برو بچه های پارس یکی دو تا تست از آخرین باری که WoW بازی می کردم بذارم

فعلا که پارس آنلاین رو 128 تمدید کردم و خیلی از پینگش راضی نیستم ( 8.8.4.4 الان 150 و 8.8.8.8 220 )

حالا این هارو داشته باشید :

شما با این پینگ راضی نیستی؟
    من الان صبانت دارم پینگ ۸.۸.۸.۸ و ۸.۸.۴.۴ جفتش بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ نوسان داره.
    تازه بازی هم می‌کنم با این وضع

امیدوارم از اومدن به پارس‌آنلاین پشیمون نشم تا الان چند بار ISP عوض کردم و تجربه چندان دلچسبی نداشتم با هیچ کدوم و مجبور شدم برگردم ISP اولیم!

آقا ازاين سرعتها و تست ها نزارين منم گول همين سرعتها رو خوردم از پارس آفلاين سرويس گرفتم مهم سرعت ساعت رايگانه كه حدود 30kb بيشتر نيست من خودم 512 محدود اين پارس افلاين رو دارم روزا هر سرعتي كه بخواي ميده 300 400 ولي شبا زير 30 kb بنابراين دوستان فريب پارس افلاين رو نخورين من يه هفته است گرفتم و حتما هم پس ميدم بهشون..

عزیز شما فقط مشکلتون با شبانه هست؟ روزانه‌ش اوکیه از نظر سرعت و پینگ؟
    من شبانه برام خیلی مهم نیست (همین الان شبانه‌م افتضاحه با صبانت) ولی می‌خوام روزانه‌ام بهترین کیفیت رو داشته باشه.
    Last edited by ParsiKade; 07-01-2013 at 13:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •