تغییری ایجاد نخواهد شد چون من یک ساله خریداری کردم و سرعت دانلودم هم 740 هست البته به خاطر وضعیت خطم اگه خطم بهتر بود تا 1 مگ باز هست میترسم چون پارس انلاین هم حذف کرده اقای نماینده کمک کنید دیگه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تغییری ایجاد نخواهد شد چون من یک ساله خریداری کردم و سرعت دانلودم هم 740 هست البته به خاطر وضعیت خطم اگه خطم بهتر بود تا 1 مگ باز هست میترسم چون پارس انلاین هم حذف کرده اقای نماینده کمک کنید دیگه
شما که سرعتتون خوبه دیگه چه مشکلی هست؟
هیچی میگم خدا کنه حذف شبانه رو مخابرات اجرا نکنه
نگران نباش همچین اتفاقی نمیفته![]()
خدا کنه شرکت ها برایسود اینکارو میکنن میترسم پارس که شرکتت خوبی بود کرد
سلام من مدتی هست نمیتونم وارد قسمت پانل کاربریم بشه کد تصویری رو میزنم مینویسه کد تصویری صحیح است ولی لاگین نمیکنه با گروم و اکسپلور و با کامپوتر دیگه تست کردم نمیره مشکل چیه؟؟ممنون
این ثبت نام انلاین مخابرات فقط واسه شهر تبریز هست ؟
من یه شماره از شهرستان بناب رو میدم تو پوشش خدمات میزنه که اماده ارائه سرویس هست ولی تو قسمت ثبت نام انلاین وقتی شماره رو میزنم کد تصوری رو هم وارد میکنم اما هیچ اتفاقی نمیفته !!
در ضمن دوستان اطلاعی در مورد سرویس اولترا 21 هزارتومنی همارا سیستم دارند ؟ سرعت شبانه اش و پینگ و غیره
Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 04-11-2014 at 17:20.
کسی نامحدود مکس نت داره؟
نامحدود با سرعت بالای 100 میخام،هست؟ (البته نه ماهی سیصد تومنا!)
اقای نماینده اگه مخابرات اجرا نمیکنه این دوستمون چی داره میگه:
دوستان به نظر شما هم داره همون جریانی که شرکتا یکی یکی گند می زنند به شبانه پیش میاد؟اگر اینطور باشه پس حرف اون کارشناس 195 که گفت واسه همه شرکتا قانون مصرف منصفانه شبانه رو گذاشتیم راست درمیاد.![]()
2 مگ برنزه ماهیانه 85000 سرعت دانلود 90 الی 100
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)