تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2125 از 2376 اولاول ... 11251625202520752115212121222123212421252126212721282129213521752225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,241 به 21,250 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چند سال پیش یادمه فولاد داشت می رفت دسته دوم بازی آخرش تو تهران با پرسپولیس بود؛ اونسال فولاد 1 مساوی می خواست تا نره دسته دوم و بازی 2-2 تموم شد.... نعیم سعداوی هم اون سال تو فولاد بازی می کرد که بعدا اومد پرسپولیس(جهت یادآوری) اونم صد در صد تبانی بود ولی لنگیا ستون پنجم نداشتن ظاهرا صداش هنوز در نیومده... خدا بگم این زرینچه رو چکار نکنه که قهرمانی رو داره از ما میگیره اونم از بهترین تیم تاریخ لیگ برتر

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خداییش تا قبل این اتفاق من زرینچه رو خیلی دوست داشتم
    یادمه بچه که بودم 24 ساعت جلوی بقالی باباش بودم تا هر وقت اومدش خونه ی باباش من ببینمش و برم فردا تو مدرسه به همه بگم
    همیشه با افتخار میگفتم من تو همون محله ای بزرگ شدم که زرینچه هم توی همون جا بزرگ شده
    ولی حالا ...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

چند سال پیش یادمه فولاد داشت می رفت دسته دوم بازی آخرش تو تهران با پرسپولیس بود؛ اونسال فولاد 1 مساوی می خواست تا نره دسته دوم و بازی 2-2 تموم شد.... نعیم سعداوی هم اون سال تو فولاد بازی می کرد که بعدا اومد پرسپولیس(جهت یادآوری) اونم صد در صد تبانی بود ولی لنگیا ستون پنجم نداشتن ظاهرا صداش هنوز در نیومده... خدا بگم این زرینچه رو چکار نکنه که قهرمانی رو داره از ما میگیره اونم از بهترین تیم تاریخ لیگ برتر
    تو اینجور موارد پرسپولیس سابقه زیادی داره. جدیدا شنیدید بازیکنهای مس کرمان توسط افراد ناشناس تهدید شدن ؟ بدون هیچ دلیلی توسط عده ای نامعلوم بازیکنهای درجه یک مس کرمان تهدید میشن. امیرحسین صادقی رو هم یه فصل کتک زدن... یه نگاهی به جدول بندازید اصلی ترین رقیب پرسپولیس برای سومی کدوم تیمه ؟

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تو اینجور موارد پرسپولیس سابقه زیادی داره. جدیدا شنیدید بازیکنهای مس کرمان توسط افراد ناشناس تهدید شدن ؟ بدون هیچ دلیلی توسط عده ای نامعلوم بازیکنهای درجه یک مس کرمان تهدید میشن. امیرحسین صادقی رو هم یه فصل کتک زدن... یه نگاهی به جدول بندازید اصلی ترین رقیب پرسپولیس برای سومی کدوم تیمه ؟
    تاييد ميشه امير حسين صادقي و يكي ديگه !!!

ولي از جانب پرسپوليسي ها نبوده اگر نگاه كني مي بيني سپاهان هم مدعي !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

میگم فیروز کریمی هم از امیرحسین صادقی خوشش نمیومد... تیمشم مدعی!!!

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

پیش بینی هفته بیست و هشتم
    استقلال 1 - 0 پاس

استقلال 4 - 1 پاس همدان
    استقلال 4 - پاس همدان 0
    استقلال 1-1 پاس همدان
    یا حق
    چی شد استقلالتون 1_4 باخت؟

پیش بینی هفته بیست و نهم
    پیکان 1 - 1 استقلال

استقلال ۲ بر ۱ میبره
    استقلال 2-1 پیکان
    یا حق
    استقلال تهران 2 - پيكان قزوين 1
    استقلال تهران 2 - 0 پيكان قزوين

پیش بینی هفته سی ام
    استقلال 1 - 1 ذوب آهن

استقلال 3 ذوب اهن 4
    استقلال 2 - 1 ذوب آهن
    استقلال 2 -------- ذوب آهن 1

پیش بینی هفته سي و يکم
    استقلال 3 - 0 ملوان

استقلال 3 ---------------- ملوان 1
    استقلال 2 --ملوان 0 ب
    2 بر صفر به نفع استقلال

پیش بینی هفته سی و دوم
    فولاد 0 - 0 استقلال

استقلال 3 فولادی 0
    استقلال 2 فولاد صفر...
    به احتمال زیاد یا 1-0 می بریم یا 2-1

این از پیش بینی های بچه ها تو این چند وقتی که من نبودم. اگه وقت کنم جدول پیش بینی ها رو امشب میذارم. آخه باید امتیاز ها رو وارد جدول کنم. جمع کردن این پیش بینی ها خودش 6 ساعت وقت برد ! اگه کسی پیش بینیش جا مونده بگه تا واسش وارد کنم. ترجیهاً بگرده پستی که توش پیش بینیش هست رو بده خیلی بهتره. (با سند باید حرف بزنه )
    در آخر هم بابت 1 ماهی که نبودم و میدونم چه اتفاق هایی اقتاده عذرخواهی میکنم..
    بازی ها رو پیش بینی کنید. یا جمشید زحمت ثبتشون رو میکشه، یا خودم انجامش میدم..
    کاری رو که شروع کردیم، باید به پایان برسونیم..

ولی واقعاً جای علیرضا، محمود و مریم خالیه.. امیدوارم هرجا که هستن موفق باشن..
    Last edited by emad64; 13-04-2009 at 15:42.

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تاييد ميشه امير حسين صادقي و يكي ديگه !!!

ولي از جانب پرسپوليسي ها نبوده اگر نگاه كني مي بيني سپاهان هم مدعي !!!

سپاهان اینقدر خوار نشده که بخواد این کارو بکنه.

سپاهان یه تیم کاملا حرفه ایه.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ايوبي خبر داد:
    اسامي مديران دوشغله مستعفي فردا اعلام مي‌شود

خبرگزاري فارس: معاون نظارت و بازرسي امور فرهنگي و اجتماعي سازمان بازرسي كل كشور گفت: اسامي مديران دوشغله سازمان تربيت بدني كه نامه استعفا خود را به سازمان بازرسي كل كشور ارائه كرده‌اند فردا اعلام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فارس،‌ حجت ا... ايوبي درباره استعفاي مديران دوشغله ورزشي و رد اين مطلب از سوي برخي مسئولان سازمان تربيت بدني عنوان كرد: در نشستي كه فردا با رسانه‌ها خواهم داشت متن استعفاي دوشغله‌هاي ورزشي در معرض ديد نمايندگان رسانه‌هاي گروهي قرار خواهد گرفت.
    ايوبي افزود: چند تن از مديران دوشغله ورزشي،‌ امروز استعفايشان را به سازمان بازرسي كل كشور اعلام كردند.
    معاون نظارت و بازرسي امور فرهنگي و اجتماعي سازمان بازرسي كل كشور پيش تر در مصاحبه‌هايي كه با برخي رسانه‌ها داشت از استعفاي 60 تن از مديران دوشغله ورزشي خبر داده بود. اين در حالي است كه ساور معاون حقوقي سازمان تربيت بدني ديروز اعلام كرده بود هيچ مدير ورزشي استعفا نكرده است.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    معيني: قلعه نويي مشاوران خوبي ندارد

خبرگزاري فارس: پيشكسوت تيم فوتبال استقلال گفت: امير قلعه نويي نياز به مشاوران بهتري دارد.

مسعود معيني در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره شرايط فعلي ليگ و رقابت نزديك ذوب آهن و استقلال براي قهرماني اظهار داشت: ديروز استقلال بازي سختي را انجام داد. اتفاقاتي كه در چند روز اخير پيرامون اين تيم اتفاق افتاده باعث شده بود تا استقلال در روند خود مثل هميشه نباشد. اين بحث تباني به ضرر اين تيم تمام شد.
    وي افزود: اين بحث روي افكار كادر فني و بازيكنان اين تيم تاثير گذاشته بود. فولاد ديروز بازي خوبي انجام داد و آنها تيمي نبودند كه به راحتي امتياز از دست بدهند. با نتايج ديروز كورس قهرماني حساس تر شد.
    معيني با انتقاد از خط حمله استقلال در اين بازي عنوان كرد: بر خلاف بازي هاي گذشته خط حمله اين تيم با حضور آرش برهاني و اكبرپور ضعيف بود و خط مياني اين تيم نيز دچار تزلزل بود. آنها كنترل خوبي در بازي نداشتند. در مجموع استقلال هميشگي را نديديم.
    وي در پاسخ به اين سئوال كه چرا استقلال در روزهاي پاياني ليگ در حالي كه در كورس قهرماني قرار دارد دچار افت مي شود گفت: همزماني ليگ قهرمانان آسيا با روزهاي پاياني ليگ يكي از دلايل افت اين تيم است. نتيجه نگرفتن در ليگ قهرمانان آسيا هم در روحيه بازيكنان تاثير گذاشته است.
    معيني با اشاره به اينكه قلعه نويي بايد از مشاوران خوب استفاده كند ادامه داد: قلعه نويي مثل دايي نيست كه از مشاوره ديگران استفاده نكند اما او اكنون مشاور خوب ندارد. قلعه نويي مربي باهوشي است كه اگر تنها نباشد مي تواند با آرامش بيشتري كار را ادامه دهد.
    وي در مورد دستياران فعلي سرمربي استقلال گفت: دستياران او شايد در 5 ؛6 سال آينده بتوانند در سطوح پايين تر ليگ مربيگري كنند. او اكنون تنهاست.
    اين پيشكسوت درباره اينكه چرا بازيكنان گذشته اين تيم مقابل هم قرار مي گيرند و در چنين شرايطي به جاي حمايت انتقاد مي كنند تصريح كرد: اين موضوع به تاريخچه باشگاه بازمي گردد. همه بازيكنان مطرح از باشگاه توقعات زياد دارند و فكر مي كنند بايد سرمربي اين تيم شوند. از طرفي اين بازيكنان محبوب هواداران هستند و مديريت تيم تحت فشار قرار مي گيرد.
    معيني درباره رقابت استقلال و ذوب آهن تصريح كرد: به هر حال همين كه مشخص شدن قهرمان به روزهاي آخر رسيده جاي خوشحالي دارد. من فكر مي كنم هنوز هم استقلال براي قهرماني شانس زيادي دارد.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اختلاف سليقه در هر تيمي وجود دارد
    واعظ آشتياني: اگر استقلال قهرمان نشود چه اتفاقي مي‌افتد؟

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال گفت: اگر در ليگ قهرمان نشويم چه اتفاقي رخ خواهد داد؟

به گزارش خبرگزاري فارس، امروز در جلسه‌اي كه با حضور كيومرث هاشمي؛ معاون سازمان تربيت بدني و واعظ آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال برگزار شد، علي انصاري به عنوان رئيس فدراسيون دوچرخه سواري معرفي شد.
    در ابتداي اين مراسم اميررضا واعظ آشتياني، رئيس سابق فدراسيون دوچرخه سواري؛ درباره شرايط مديريتي خود در تيم استقلال تهران اظهار داشت: من استقلال را در هفته ششم ليگ برتر و در حالي كه در رده هفدهم قرار داشت تحويل گرفتم اما هم اكنون مقام دوم را به خود اختصاص داده‌ايم.
    مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص بازي روز گذشته برابر فولاد عنوان كرد: با تساوي مقابل فولاد چيزي را از دست نداديم. در اين مدت عده‌اي از نتيجه بازي و قرار گرفتن استقلال در جايگاه دوم ذوق‌زده شدند. آنها تلاش كردند در اين مدت جنجال كنند. عده‌اي مي‌خواهند از آب گل‌آلود ماهي بگيرند؛ اما مطمئن باشيد ما به چنين افرادي اجازه نخواهيم داد كه به كار خود ادامه دهند. ما نسبت به تماشاگران احساس دين مي‌كنيم.
    وي ادامه داد: مطمئن باشيد اسامي افرادي كه براي استقلال حاشيه مي‌سازند را اعلام خواهيم كرد. يقين داشته باشيد آنها براي ناكامي استقلال پروژه داشته‌اند و من نام آنها را اعلام خواهم كرد.
    واعظ آشتياني درباره خبر درگيري ميثم منيعي با امير قلعه‌نويي عنوان كرد: اختلاف سليقه در هر تيمي مانند يك خانواده وجود دارد و يك امر بديهي است. وقتي بازيكني با صداي بلند با مربي صحبت مي‌كند عده‌اي مطرح مي كنند كه آنها با يكديگر درگير شده‌اند در حالي كه شايد يك بازيكن با يك مربي بحث داشته باشد اما مسائل را بين خود حل و فصل كنند.
    مديرعامل باشگاه استقلال خاطرنشان كرد: تيم ما در شرايط حساسي است و عده‌اي دوست ندارند استقلال قهرمان شود و به دنبال حاشيه‌سازي براي اين تيم محبوب هستند.
    وي در پاسخ به اينكه اگر استقلال قهرمان نشود چه وضعيتي براي تيم به وجود مي‌آيد تاكيد كرد: مگر سال گذشته كه استقلال مقام سيزدهمي را كسب كرد چه اتفاقي رخ داد كه حالا با كسب عنوان دومي اتفاقي بيفتد. ما به دنبال كسب قهرماني هستيم و تلاش خود را در اين راستا انجام خواهيم داد. سال آينده نيز با سعي و تلاش مضاعف به دنبال موفقيت استقلال و خوشحال كردن هواداران خواهيم بود.
    آشتياني در مورد هفته‌هاي پاياني ليگ برتر تصريح كرد: در 2 هفته پاياني ذوب‌آهن 2 مسابقه بسيار سخت دارد و اميدوارم امتياز از دست بدهد. بازي آخر ذوب‌آهن برابر فولاد بسيار دشوار است و مطمئن باشيد استقلال قهرمان ليگ خواهد شد.
    مديرعامل باشگاه استقلال درباره قعرنشيني اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا گفت: ما هنوز 3 بازي ديگر در پيش داريم كه 2 بازي را در ورزشگاه آزادي و با حمايت هواداران برگزار خواهيم كرد. در صورت پيروزي مي‌توانيم از گروه خود صعود كنيم. گرچه ما در انتهاي جدول قرار داريم اما اميد خود را از دست نداده‌ايم. من هم موافق اين روند نيستم اما براي 3 بازي آينده برنا‌مه‌ريزي كرده ايم.
    واعظ در مورد شكايت استقلال از برخي رسانه ها تاكيد كرد: الان بحث شكايت در ميان نيست. ما فقط مي‌خواهيم اسامي افراد حاشيه‌ساز را اعلام كنيم.
    انتهاي پيام/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •