تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2124 از 2605 اولاول ... 11241624202420742114212021212122212321242125212621272128213421742224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,231 به 21,240 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به زور تونستم وارد سایت بشم و تمدید کنم
    بعد از 5 دقیقه نت وصل شد

اونایی هم که هنوز مهلت استفاده از سرویسشون تموم نشده زنگ بزنن 2020
    میگه 200 نفر توو صف هستن ولی 5 دقیقه ای وصل میشید به اپراتور
    دوستان منم تایید میکنم که باگ رو درست کردن متاسفانه از این به بعد باید پرداخت کنیم
    بعد از پرداخت مشکل حل شد
    البته پنل خیلی سخت باز میشه خیلی باید تلاش کنید. با یک اینترنت دیگه سعی کنید با خود مخابرات اصلا باز نمیشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان منم تایید میکنم که باگ رو درست کردن متاسفانه از این به بعد باید پرداخت کنیم
    بعد از پرداخت مشکل حل شد
    البته پنل خیلی سخت باز میشه خیلی باید تلاش کنید. با یک اینترنت دیگه سعی کنید با خود مخابرات اصلا باز نمیشه.
    این طور نیست
    من یک ماهه که از تاریخ سرویسم گذشته ولی همچنان حجم دارم
    فقط از دیروز نویز خط به شدت بالا رفته و مدام لینک میپره ولی نت قطع نیست که این نشون میده که یه گندی زدن که هنوز نتونستن حلش کنن

3. این کاربر از Tombstone1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این طور نیست
    من یک ماهه که از تاریخ سرویسم گذشته ولی همچنان حجم دارم
    فقط از دیروز نویز خط به شدت بالا رفته و مدام لینک میپره ولی نت قطع نیست که این نشون میده که یه گندی زدن که هنوز نتونستن حلش کنن
    آخه برای من بعد از پرداخت مشکل حل شد و اینترنت وصل شد.
    ولی الان طوری نویز رفتش بالا که حتی یک ثانیه هم لینک ثابت نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

موافقم. منم نزدیک دو ماه شد از سرویس دارم استفاده میکنم و شارژ نکردم. ولی فلن ک از دیروز در حال قطع و وصلیه.

داره خودمونی میشه Ashkan R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من هم هرچی تلاش کردم پنل باز نمیشد، با اینترنت جای دیگه که اصلا محل نمیداد و با خود مخابرات هم که بعد از 10 بار رفرش، صفحه ناقص لود میشد و اگه تا پرداخت هم میرفتی صددرصد بعد از پرداخت و موقعی که میخواست به سایت برگرده دچار مشکل میشد. ساعتای 6 صبح دوباره با ایرانسل تست کردم دیدم وارد پنل شد و صفحه ها رو درست لود میکرد. سریع سرویس جدید گرفتم و بعد از 5 دقیقه وصل شد. فقط نمیدونم دوستانی که زمان دارن چرا قطع شدن. در مورد باگ هم فعلا نمیشه نظر داد، سابقه داشته که یه عده تو یه روز خاص قطع شدن، از بینشون بغضی ها یک ماه و چند روز استفاده کرده بودن و بعضی ها هم 3 ماه! انگار یه روز خاصی عده‌ی زیادی از اونایی که زمانش تموم شده رو قطع میکنن و ایندفعه گویا گریبان اونایی که زمان دارن رو هم گرفته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کسی خبر جدید نداره که کی وصل میشه ADSL؟
    2020 که جوابگو نیست همش میگه کلیه خطوط ارتباطی مشغول میباشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من هم هرچی تلاش کردم پنل باز نمیشد، با اینترنت جای دیگه که اصلا محل نمیداد و با خود مخابرات هم که بعد از 10 بار رفرش، صفحه ناقص لود میشد و اگه تا پرداخت هم میرفتی صددرصد بعد از پرداخت و موقعی که میخواست به سایت برگرده دچار مشکل میشد. ساعتای 6 صبح دوباره با ایرانسل تست کردم دیدم وارد پنل شد و صفحه ها رو درست لود میکرد. سریع سرویس جدید گرفتم و بعد از 5 دقیقه وصل شد. فقط نمیدونم دوستانی که زمان دارن چرا قطع شدن. در مورد باگ هم فعلا نمیشه نظر داد، سابقه داشته که یه عده تو یه روز خاص قطع شدن، از بینشون بغضی ها یک ماه و چند روز استفاده کرده بودن و بعضی ها هم 3 ماه! انگار یه روز خاصی عده‌ی زیادی از اونایی که زمانش تموم شده رو قطع میکنن و ایندفعه گویا گریبان اونایی که زمان دارن رو هم گرفته.
    من هم حجم دارم هم زمان ولی کار نمیکنه حتی با بدبختی تونستم پنل رو با اینترنت ایرانسل باز کنم و 10 گیگ هم حجم اضافه بگیرم ولی باز هم وصل نشد ADSL
    آی پی و گیت وی میگیره مودم از مخابرات ولی نت کار نمیکنه حتی gateway هم سعی کردم پینگ کنم ولی پینگ نمیده. توی پنل هم منو آفلاین نشون میده با وجود اینکه وصل هستم.
    Last edited by amires; 13-09-2018 at 15:12.

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من هم حجم دارم هم زمان ولی کار نمیکنه حتی با بدبختی تونستم پنل رو با اینترنت ایرانسل باز کنم و 10 گیگ هم حجم اضافه بگیرم ولی باز هم وصل نشد ADSL
    شما گویا هرجور شده باید با 2020 تماس بگیری، تو 195 ثبت کن توی خود پنل هم تیکت باز کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما گویا هرجور شده باید با 2020 تماس بگیری، تو 195 ثبت کن توی خود پنل هم تیکت باز کن
    تیکت ها رو بستن انگار امکان ثبت تیکت وجود نداره.
    195 الان یه شکایت ثبت کردم.
    Last edited by amires; 13-09-2018 at 15:09.

11. این کاربر از amires بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

13. 2 کاربر از Ashkan R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

1. hamed_korn

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •