چیزی در کارت پایان خدمت شما درج نمیشه ولی در اون چیپ الکتریکی و اسناد و سوابق شما ثبت شده
چیزی در کارت پایان خدمت شما درج نمیشه ولی در اون چیپ الکتریکی و اسناد و سوابق شما ثبت شده
تو یگانشون که مشخص نیست چون همشون هم جای خوب دارن هم بد ولی به طور میانگین میشه گفت اول سپاه بعد ارتش و آخر هم ناجا.
فقط آموزشیشون مشخص هست که اول ارتش بعد سپاه و بین این دوتا ناجا قرار میگیره که البته آموزشی سپاه همیجاش سخته.
منظورت اینه که دیگه سرباز نمیگیره؟!
همچین چیزی بعیده!
چون همین نیرو های رسمی حداقل 9 ماه آموزش دیدن .
اگه اینجوری بشه هرکی هرکی میشه.
استخدام ها معمولا تو همین نیروهای نظامی هست دیگه وگرنه کمتر جایی هست که بتونی توش با اطمینان استخدام رسمی شی و آخرشم یه حقوق بازنشستگی و مزایای کامل داشته باشی
روی کارت چیزی نوشته نمیشه
به سلامتی بری و برگردی...
امکانش که هست
کار نشد نداره
البته در نظر بگیر که منظور از معافیت دائم، معافیت در زمان صلح هستش.
معمولا امریه با پارتیه
خیلی هم عالی نباشه مهم نیس
(برای ادارات دولتی)
برای سپاه امریه گرفتن یکم باید پارتیت، پارتی باشه.
باید بره قسمت نظام وظیفه دانشگاه، بگه من دانشجو هستم ولی برام برگ سبز اومده
اونا خودشون پیگیری میکنن (شما هم باید از دانشگاه پیگیری کنی)
اطلاع دقیقی از مراحل معافیت پزشکی ندارم
ولی اولین مرحله باید بره پلیس+10
یا منظورش این بوده که این ماه (یا تا چند ماه) نیرو لازم نداره.
یا اینکه میخواد سربازی رو هدفمند کنه.
بچه ها که میگن مثل هتل میمونه 01
کچل هم نکنی، اونجا کپلت میکنن؛ پس چه کاریه از اول با 4 بزن برو
دوره کد گرفتن یا نگرفتنش دست شما نیس
پادگان میگه چه پادگان هایی، چه رشته هایی رو بفرستن برا دوره کد.
و اینکه توی دوره کد چی بهت آموزش بدن هم مونده به پادگان.
معمولا عمران دوره کد میخوره، مگه اینکه اون ماه ظرفیت کامل باشه.
دوره کد در پادگان به درد میخوره (اکثرا بهت مسئولیت میدن)، ولی توی زندگی آینده ات فکر نکنم به درد بخوره.
سلام دوستان من دارم واسه معافيت پزشكي دفترچه پرميكنم نميدونم تو تكميل برگ وضعيت مشمولان (برگه شماره 1) تو قسمت وضعيت تحصيلي گزينه دانشجورو انتخاب كنم يا فارغ التحصيل يا انصرافي..ترك تحصيلي يا اخراجي
شرايط من اينجوريه كه شهريور 92 فوق ديپلم گرفتم(اخرين مدركم فوق ديپلمه)همون شهريور ليسانس دانشگاه قبليمون قبول شدم و يه ترم از مهر92 تا بهمن 92 خوندم و مشروط شدم تو همين يه ترم اشتباه كردم تو تكميل ظرفيت بهمن كه دانشگاه ها دانشجو ميگيرن شركت كردم و قبول شدم يه دانشگاه ديگه
حالا من اين هفته رفتم دانشگامون ميگن چون يه دانشگاه ديگه قبول شدي دانشجوي ما نيستي و اگرم بخواي بري اون دانشگاه به ما بايد شهريه ثابت رو بدي تا تازه از اينجا بري بعد دوباره بايد ثبتنام كني اون دوانشگاه كلي پول اونجا بدي.
الان من وضعيتم چطوره من دانشجو رو بزنم يا فارغ التحصيل يا......تو كل پروسه معافيت نبايد نامه اي چيزي از دانشگاه دانشگاه باشم؟
اگه نامه انصراف يا ترك تحصيل بخوان بايد كلي پول بدم تا از اين دانشگاه برم اون دانشگاه تا واسم نامه انصراف يا ترك تحصيل بزنه كه نميخوام اينقد پول بدم
من فقط از دانشگاه يه نامه دارم كه تو اون نامه دانشگاه وضعيت تحصيليمو به وظيفه عمومي گفته اين نامه همين فوق ديپلممه كه شهريور صادر شده و واسه ثبتنام ليسانس كپي اين نامه رو دادم پليس+10 فك كنم واسم معافيت تحصيلي رد كرد
همين نامه كافيه يا نامه انصراف يا ترك تحصيل ميخوان واسه اخرين وضعيت تحصيليم
نميدونم چيكار كنم
من هم آموزشیم 01 بود
به احتمال زیاد 5 روز اول رو مرخصی میدن، میگن لباساتون رو اندازه کنید و شنبه هفته بعدش بیاید. 01 عالیه. واسه شما هم که بچه تهرانی دیگه عالی تر. روزایی که نگهبان نیستی میتونی مرخصی بگیری و بری خونه، فردا صبح ساعت (فک کنم) 5.5 توی پادگان باشی.
دوره کد و اینا هم تا روز آخر مشخص نمیشه و هیچکس نمی تونه بگه چه رشته هایی کد میخورن و چه رشته هایی نه! توی آموزشی شایعات زیاده. تا چیزی رو به چشم ندیدی باور نکن![]()
معاف از رزم گرفتنش خوبه یا نه؟؟ من بیشتر از ۳۰۰ متر نمیتونم بدوم
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)