تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2124 از 2199 اولاول ... 1124162420242074211421202121212221232124212521262127212821342174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,231 به 21,240 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دیشب اتفاقا یکی به برنامه پایش همین ایمیل درباره محدود سازی ساعات رایگان و حجم دانلود فرستاده بود,میگفت مبین نت یه بندی داره تو قرارداد که میگه هر یک از بندهای قرارداد هر موقع و به هر نحوی می تونه از طرف مبین نت عوض بشه...
    جالبه هیچکس هم پیگیری نمی کنه! میری میگی آقا قرار دادی که من با شما بستم این بوده میگه بوده که بوده!
    ولی تقصیر مردم هم هست! وقتی حجم زیادی از مشترکین انصراف بدن از سرویس و جمع آوری کنند سرویس خودشون رو دیگه مبین نت از این دزدی های آشکار نمی کنه...
    شما هم اگر یادت باشه مودم جیبی پارسال بوده 190تومن الان شده بالای 250هزار تومن!!!
    خوب وقتی طرف میره میخره 250تومن که هیچی اپراتور میکنش 400هزار تومن وقتی همه استقبال می کنن میگه ایول عجب عبدالله هایی گیر آوردم بذار قیمتها رو ببرم بالا تر....

نکنید این کار رو خدا وکیلی....

مقدار زیادی از این کاربرهایی که می‌یان و بعد بدبخت می‌شن سر تبلیغاتی دروغ شرکتها از جمله مبین‌نت هست. مثلاً شنیدم بین خبرنگار جماعت، کلی تبلیغات کرده که اگه مودم جیبی‌های مبین‌نت رو بخرید دیگه نونتون توی روغن هست و همونجا وسط خیابون می‌تونید یه مرکز خبری باز کنید و خبر بفرستین و از اینجور حرفها. بعداً بوده که طرف فهمیده که چه کلاهی سرش رفته و البته بعضی‌هاشون هم توی خبرهاشون از خجالت مبین‌نت در اومدن و دروغش رو خبر کردن.

اما یه نکته مهم دیگه هم این هست که کاربر ایرانی وسط یه بیابون برهوت و دور از همه جا، گیر انواع و اقسام موجودات موذی مثل مار و عقرب و رطیل و غیره گیر افتاده و هر جا می‌ره یه نیشی بهش می‌زنن. شاید باور نکنید من الان نزدیک یک ماه هست که توی شاتل که ادعاش فلان جای آسمون رو پاره می‌کنه، شبها اینترنت پرسرعت ندارم و سرعتم در حد E1 پائین آورده می‌شه. بعد هم تازگی جناب شاتل قیمتها رو برده بالا که هنوز ندیدم جای دیگه اینکار رو بکنه. برای همین توی این یک ماه توی اکانت مبین‌نت که واقعاً مزخرف هست بیشتر از اون شاتل پرمدعا دانلود کردم. دیگه خودتون حساب کنید که وضعیت شاتل چطور هست. از دوستانم شنیدم که صبانت هم شبهاش برای اکانت دو مگ سرعت در حد ۱۰ تا ۳۰ کیلوبایت هست که واقعاً مصیبته. موندم اگه خواستم از شاتل برم اینبار کجا برم که باز سرم کلاه نره. یه تبلیغاتی در مورد شرکتهایی شنیدم، اما فکر کنم اینجور تبلیغات رو ذینفعهای اون شرکتها توی سایتها پخش می‌کنن که برای خودشون مشتری جمع کنن.
    اینجوری هست که متاسفانه هنوز بعضی‌ها می‌یاد طرف مبین‌نت.

2. 3 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

به خدا الان ده دقیقست معطلم میل یاهو باز بشه ! :|
    بعضی وقتا عجیب این https سرعتش پایین میاد اصن هیچی نمیشه باز کرد !!

4. 2 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

[
    مقدار زیادی از این کاربرهایی که می‌یان و بعد بدبخت می‌شن سر تبلیغاتی دروغ شرکتها از جمله مبین‌نت هست. مثلاً شنیدم بین خبرنگار جماعت، کلی تبلیغات کرده که اگه مودم جیبی‌های مبین‌نت رو بخرید دیگه نونتون توی روغن هست و همونجا وسط خیابون می‌تونید یه مرکز خبری باز کنید و خبر بفرستین و از اینجور حرفها. بعداً بوده که طرف فهمیده که چه کلاهی سرش رفته و البته بعضی‌هاشون هم توی خبرهاشون از خجالت مبین‌نت در اومدن و دروغش رو خبر کردن.

اما یه نکته مهم دیگه هم این هست که کاربر ایرانی وسط یه بیابون برهوت و دور از همه جا، گیر انواع و اقسام موجودات موذی مثل مار و عقرب و رطیل و غیره گیر افتاده و هر جا می‌ره یه نیشی بهش می‌زنن. شاید باور نکنید من الان نزدیک یک ماه هست که توی شاتل که ادعاش فلان جای آسمون رو پاره می‌کنه، شبها اینترنت پرسرعت ندارم و سرعتم در حد E1 پائین آورده می‌شه. بعد هم تازگی جناب شاتل قیمتها رو برده بالا که هنوز ندیدم جای دیگه اینکار رو بکنه. برای همین توی این یک ماه توی اکانت مبین‌نت که واقعاً مزخرف هست بیشتر از اون شاتل پرمدعا دانلود کردم. دیگه خودتون حساب کنید که وضعیت شاتل چطور هست. از دوستانم شنیدم که صبانت هم شبهاش برای اکانت دو مگ سرعت در حد ۱۰ تا ۳۰ کیلوبایت هست که واقعاً مصیبته. موندم اگه خواستم از شاتل برم اینبار کجا برم که باز سرم کلاه نره. یه تبلیغاتی در مورد شرکتهایی شنیدم، اما فکر کنم اینجور تبلیغات رو ذینفعهای اون شرکتها توی سایتها پخش می‌کنن که برای خودشون مشتری جمع کنن.
    اینجوری هست که متاسفانه هنوز بعضی‌ها می‌یاد طرف مبین‌نت.

گوش شیطون کر فن آوا نامحدوداش خوبه
    تا این به گند کشیده نشده بیاید اینور

به خدا الان ده دقیقست معطلم میل یاهو باز بشه ! :|
    بعضی وقتا عجیب این https سرعتش پایین میاد اصن هیچی نمیشه باز کرد !!
    از عمده
    آخه سایت های فی.لتر مهم مثل فیسبوک با این پروتکل کار می کنن. ازونجایی که میخوان راه چیزترشکن ها رو ببندن و در عین حال هم سایتای مهم بانکی خودشون آسیب نبینه، سرعت رو کم میکنن یا موقتا میبندن که تغییرات رو اعمال کنن!

6. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

این سرعت 512 مثقال بیت هم که هی شاس میزنه دانلودش در روز تا 70 کیلوبایت میره ولی تایم رایگانش بزور تا 10 کیلوبایت میره مثل اختلاف دمای بیابونه که شبش 20- روزش میشه 60+ این اختلاف سرعت طبیعیه؟یانه؟ اصن چه سرعت مبین خوبه؟ چرا نامحدود نداره؟قبلن نامحدود داشت لیکن حالا نداره جریان چیه خبریه لابد

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دادا من که با لینکای مستقیم مشکلی ندارم اما از uploadbazو غیره فجیح سرعتش کمه

راستی بی ناموسا برا من طرح 2 مگ با4 گیگ دانلودو حذف کردن فکر کنم میخوان انقدر گرونش کنن که مردم برن فقط 512 بگیرن

داره خودمونی میشه bahram_warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دادا من که با لینکای مستقیم مشکلی ندارم اما از uploadbazو غیره فجیح سرعتش کمه

راستی بی ناموسا برا من طرح 2 مگ با4 گیگ دانلودو حذف کردن فکر کنم میخوان انقدر گرونش کنن که مردم برن فقط 512 بگیرن
    Uploadbaz با اکانت free داتلود میکنین که سرعت پایینه؟یا premium?

Sent from my GT-I9300

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

با
    premiumدان میکنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها من از طرح یکسالم ، حدود 220 روزش مونده ، ولی حجمم که 22 گیگ بود ، رو به اتمامه و 1 گیگش مونده
    میخواستم ببینم کجا میشه مودم رو فروخت؟ به نمایندگی های شهرمون که هر وقت زنگ میزنم، میگن خرید ندارن
    ADSL میتونستم بگیرم ، ولی گفتیم بیاییم سمت وایمکس به خاطر شبانش که اینم نمیدونستم قیمتاش اینقد داغون قراره بشه
    یه راه دیگه هم اینه که ADSL ارزون بگیرم و اینو نگه دارم واسه دانلود شبانه
    هر جور فکر می کنم گیگ اضافش نمیضرفه! برم ADSL بگیرم ارزونتر در میاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خب از سایتی مثل رپیدباز هم وضعیتش دانلودش همینجوره!
    ظاهرا مبین نت این سرورا رو محدود کرده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب از سایتی مثل رپیدباز هم وضعیتش دانلودش همینجوره!
    ظاهرا مبین نت این سرورا رو محدود کرده

احتمالش هم هست چون من دیشب یه تعداد لینک تبدیل کردم که دیدم توی ساعت مجانی حتی نتونسته یه فایل ۲۰۰ مگابایتی رو تموم کنه. اول فکر کردم شاید مشکل از ساعت مجانی هست، ولی الان هم که چک کردم دیدم با حالت عادی هم سرعت لاک‌پشتی هست و معلومه کلاً اون سایت کند شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •